Sizce bu bütçeye bu araç mantıklı mı? Yoksa başka modeller bulabilir miyim? |
250 bin TL'ye 2003 model toyota corolla almak?
-
-
2016-2017 1.3 mj fiorino alırım daha iyi o paraya.
20 yaşına girecek araca o parayı vermektense, arka tarafı konforsuz olur, hız sınırı bı tik aşağı olur vs ama genç araca binerim.
Bu bütçelerde yaşlı, yorgun binek araç almak yerine ticari bakmak daha mantıklı geliyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 5 Aralık 2022; 9:28:35 > -
2012-13 temiz düzgün 301-Celyyse bulunur o paralara.
2003 Corolladan her şekilde daha iyi olur.
-
Hurdaya ayrılması gereken bir araca o kadar para verilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 5 Aralık 2022; 10:49:22 > -
270 e 2007 corolla dizel hb alıyordum ilk an çok güzel bir fikir gibi geldi 130 binde ikinci sahibinden (bu arada aracın ilk sahibi bizdik 17bin km’de 2007 eylülde 11 aylıkken satmıştık) tekrar araç bize dönecekti eski anılar falan ...Büyük kazası yoktu ama kaput tavan hariç değişeni boyası çok olan biraz şanssız bir araçtı... O sıra Albea da kazalı olduğu için önce onu yaptırıp satmam lazımdı biraz oturup hesap yaptım farklı araçları inceledim 292 bine bilenen kurumsal galeride 2017 mjet egea vardı 117 bin kmde (öyle büyük kazası yoktu onun da) onu alacağıma bu daha mantıklı dedim çünkü diğer araç 16 yaşında gelmiş ne zaman ne çıkacağı belli olmaz (iyi bakılmış olsa bile)ama egea daha 5 yaşında iyi bir bakımdan sonra sorunsuz kullanılabilecek bir araç vs... Tavsiyem olabildiğince yeni bir araç alman 2015 üzeri linea,301,symbol olabilir (lineaya öncelik verirdim)...
-
Net, alınmaz... -
Bir de 250 - 300 bin arası ghia C max satılıyor. 2004-2006 model arası. Bunlar da alınır gibi değil. Saçmalık gibi geliyor bana. -
+1
2022 model sıfır km fiorino premio aldım, zorunlu aksesuara da ciddi para verdim, buna rağmen aynı paraya 11-12 yaşında düzgün corolla bulamadım.
Çok fazla uzun yol yapılmayacaksa 1.4 eko (fabrikasyon lpg) olanlara da bakılabilir. Hem fiyatları bir tık daha uygun hem de güncel yakıt fiyatları ile tüketimi daha ekonomik. Tek sıkıntısı uzun yolda 90 ile 3000 devir çeviriyor, sürekli uzun yol yapan için yorucu oluyor.
-
Gecen hafta arkadasim 235bine dizel symbol aldi. 2016 170binde kaput degisen sadece. 250bine onu almak enayilik olur.
-
200 bandında 2005 civarı manuel yada otomatik elentra 1.6 gls alınabilinir -
Hocam bu paralara sanki yok araçquote:
Orijinalden alıntı: BenjaminGreen2012-13 temiz düzgün 301-Celyyse bulunur o paralara.
2003 Corolladan her şekilde daha iyi olur.
-
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ilk-sahibinden-dusuk-km-de-c-elysee-1064933630/detay
-
Bravo veya 1.3mjet punto bakardım. -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-adliye-personelinden-boya,degisen,tramer-yok-tamamen-orijinal-1062472341/detay
Hocam kendi aracımdır. Bütçenizi 30 bin daha zorlayabilirseniz yardımcı olurum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hurdaya ayrılması gereken bir araca o kadar para verilmez. |
2012-13 temiz düzgün 301-Celyyse bulunur o paralara. 2003 Corolladan her şekilde daha iyi olur. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X