Şimdi Ara

25000 tl araç tavsiyesi 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

forumu kurcaladım, interneti kurcaladım. ama nokta atışı yapamadığım için desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar.

Bütçem 25 bin lira. (Normalde 20 bin idi ama yükselttik mecbur)

Aradığım özellikler;

Sağlamlık,
    Sanayi alışkanlığı olmayan,
    yakıt noktasında cimri,
    KM yüksek olmayan,
    görünümü ve konforu güzel,
    Otomatik

bir araç. Yani rakama göre fazla şey istiyomuşum gibi duruyor belki ama var bu tarz çıkan araçlar. Ondan cesaretle döktürüyorum bu kadar.

Gözüme takılan bir kaç araç var. Ama Marka ve model ve seri olarak nerelerde gezinmem gerektiğine karar veremedim bir türlü. O yüzden de hedef koyup ona göre arayışa giremiyorum.

Ben Ford, Opel ve Renault arasında geziniyorum, Focus, Fiesta, Clio, Megane, Astra gibi seçenekler arasındayım.

Benzer örnekler veremem gerekirse; (sadece yakın örnekler bunlar. tabiki tercihim anlamında vermiyorum)

2005 RENAULT CLİO DYNAMİqUE 1.4 16V

Opel Astra 1.6 CDX 1.6

Ford Focus 1.6

gibi örnekler arasında dolaşıyorum.

Farklı önermelere de açığım tabi. Zaten geniş bi konuşma olsun istiyorum çünkü forumda ve google da arayanlar içinde güncel bir kaynak olsun diye..

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanayi alışkanlığı olmayan , sağlam falan diğince
    aklıma nissan almera tekna geldi.
  • Otomatik vites dikkat et hocam iyi baktir derim

• Ayriyetten otomatik vites yag degisimi ortalama 500 tl gibi bir rakam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    300 Bin TL Araç Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Senkei teşekkür ederim hocam. nedense atlamışız onu hep. bakındım fena değil gibi duruyor...

Şu var mesela: Almera 1.6 SLX

@göktuğbey Hocam teşekkür ederim. Gösterirken neye dikkat etmeliyim? anlamadığımdan soruyorum; atıyorum dişlileri nasıl falan gibi şeyler mi sormalıyım?
  • Onceki kasa 2005-2007 mitsubishi lancer, ne o sanayiyi bilir nede sanayidekiler onu. Inceleyin.

• Rica ederim hocam , attıgınız ilandan ankarada oldugunuzu düşünüp filtreledim.
    bu arada 1.5 modelleri daha yaygın.https://www.sahibinden.com/nissan-almera-1.5-tekna/ankara?a706=32474&viewType=List

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 18 Ocak 2017; 16:19:34 >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-satilik-sahibinden-laguna-1.6-2002-117.000-km-orjinal-388380302/detay

Bu kasalar benim çok hoşuma gidiyor aslında fakat fazla para istemiş.renk tip oturaklılık olarak çok güzel arabadır.beğenirseniz ilk sahibi gidip araç başında verin 23 24 bakarsınız sıkışıksa verebilir.
  • Marea 1.6

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-focus-1.6-tdci-sw-otomatik-vites-trend-386629476/detay

Kronik sorunlu bu şanzıman focuslarda sadece 4 ileri benzinli otomatik sorunsuzdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta once 2007 model cordoba aldim. 24500tl ye

1.4 tdi stylance full paket.

Yakit cok cimri

Gorunum ve ic donanim harika.

Bu iki kriter icin tavsiye ederim

Duz vites ama.

• punto almadan önce bende baktım biraz o araçlara.
    motor sesi fazla gürültülü ama çok ekonomikmiş.
    arka diz mesafesi dar ama bagajı bayağı genişmiş :)
    hayırlı olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 17 Şubat 2017; 14:39:20 >
  • aykut119 kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat hocam hayırlı olsun
  • aykut119 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

150.000 km geçmemişse masraf çıkarmaz

• 179000km de aldim. Km benim icin onemli degil aslinda. Cunku gunde 150km yapiyorum ev is arasi. Ben araci ekspertize sokarim tramerine ve muayene bilgilerine bakarim. Buraya kadar tamamsa hava filtre kutusunu acarim icinden bosch, mann vs orijinal filtre cikarsa gecmisi hakkinda temiz ve ozenli kullanilmis degerlendirmesi yaparim. Malum pisayasa 20tl ye de filtre var 80tl ye de. Ayni islemi polen filtresi icin de yaparim. Lastiklere bakarim sava, maxiss cart curt vs ise pek icime sinmez. Ama bridgestone michelin vs ise daha cok icime siner. Ve asla orijinalde alasimli jant olup da sonradan jant takilan arabayi almam.

• Suzuki swift olabilir.

Sorunsuz.

Sağlam.

Ekonomik.

• hocam clio 2'den çok memnundum ben 1.5 dci güzel araç 2004-2005 modelleri. Otomatiği var mı bilmiyorum ama.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.