Şimdi Ara

26 yaşında itü de uçak mühendisliğine başlamak çok mu geç olur? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
10
Favori
18.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtu de rahat ders saydirirsin hocam buyuk ihtimal 2.5 senede falan biter bite butun havuzlari sayarlar bolum derslerini verir bitirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +40 insanlarla karşılaştım fakültede . kampüste. 26 geç diyorsanız tebrik ediyorum. Okumanın yaşı yoktur. Bundan 15 sene sonra 40 iniza geldiğinizde ve kendinizi suanki olduğunuzdan daha iyi ve genç hissedemeyeceksiniz. Yaş 35 yolun yarısı mantığından çıkıp hayatinizi yaşamanız. Emin olun fakülteler kampusler +23/24 çoğunlukta. Sıkıntı cekmezsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim sen iyisin yine ben 28 yasindayim mesleki acik liseden son siniftayim ;) sinif arkadaslarimin yas ortalamasi 19 ;) gayette iyi anlasiyoruz hocalarda sagolsun yardimci oluyorlar

• bizim fakültede 50-60 yaşında okuyan amcalar teyzeler vardı.Birlikte derse giriyorduk:) hiçbir şey için geç değildir.
  • Oku tabi , ama hobi olarak oku

• Ne geci hocam burdaki cahilleri dinlemeyin hem itu hem ucak muhemdisligi thy de falan baslayip koseyi donersiniz 18 yasinda vakif unisinde okuyanlar ne yapti surunuyorlar 1500 e

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucak okuyunca daha buyuk birsey degismeyecek hayatinda ben havacilikta calisiyorum kocaeli mekatronikten calisan var sanirim sirkette muhendis olarak. Ortalaman yuksekse yuksekblisans yap. Doktora yap. Yillarini carcur etme...ucaga bsvur. De beni kabuletmezsebiz lisans okuyacagim hayalim bu, bosuna 4 sene kaybetmeyeyim hevesliyim kabulnedin de ederler

• Türkiye'de hayat kolay olmadığı için insanlar hemen okuyup istediği, istemediği bölüm farketmeden işe giriyor. Sonra Mutlumu değilmi git sor bakalım.

Akademik eğitim 30 yaşına kadar sürdürülür. Mezun olan Yüksek yapabilir. Gerekirse hem çalışılır hemde doktoraya kadar yolu var. Yaşım 26 ikinci üniversiteye başladım uzaktan eğitim hemde bu mesleği yapmayı düşünüyorum ilerdede mezun olunca.

Burda geç diyenler hayata sırtlarını dönmüş negatif insanlar. O insanlardandı hayatın boyunca sana hayır gelmez çünkü onların kendine hayrı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 21 Ekim 2015; 12:15:58 >
  • yaş 25 2.üniyi okuyorum imzamda duruyor. çok istediğim bölümdü çocukları aşırı sevdiğimden ablalar anne destek cıkınca kazandık ettık.

ha +'ım Askerliği bitirdim aradan cıktı kafam rahat. yaşı boşver sınıf bizim 85 kişi 82 kız 3 erkegiz. yaşımı göstermıyorum 25 dediğimde şaşırdılar bana ayrı saygıları ve ilgileri var ister istemez :)

bana koymuyor gidip gelmek istanbul trafiğinde günlük git gel 2.30 saat yakın. sonucta 3-4 sene sonra hayırlısı ile okul bıttıgınde istediğim hayale kavuşmuş olıcam.

Son olarak sen nasıl mutluysan gerisi boş kardeşim. yaşa felan bakmıyorlar ünide bundan emin ol. ben kendimden 6-7 yaş kücük arkadaşlarla takılıyorum coguda cok kafadar yabancılık cekmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 21 Ekim 2015; 12:17:34 >
  • Universitede verilen egitim cok temel. Diploma disinda cok sey katmayacaktir. Onun yerine ucak muhendisliginde master yapabilirsin veya bu alanda bir is arayabilirsin (TAI vs)

• Bir ömür aynı mesleği yapacaksın hocam yaşı sıkıntı etme bazı şeyleri geç yaşayacaksın belki yaşamayacaksın ama gönlünden geçeni yap o zaman kalbin ferah olur en azından niye yapmadım demezsin

• Bazı şeyleri erteleyeceğin kesin ama mutsuz bir 40 yıldansa mutlu 35 yıl daha iyi değil midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

19 yasindayim 2. sinifim. aksilik olmazsa (kafam atip da bolumu birakmazsam, okullardan burs bulup yurtdisina cikmazsam, alttan ders kalmazsa ) 21 yasinda muhendis oluyorum. siz bolumu bitirince 30 yasinda tecrubesiz muhendis olarak ise baslayacaksiniz, o yasta benim 9 yillik tecrubem olacak ki bi da ciddi bi sure. ama hocam gercekten istekliysen oku en azindan icinde keskelerle yasamazsin

Okul biter bitmez seni hemen işe alıp maaş verecekler öyle mi?
  • hereiam kullanıcısına yanıt
    Keşkelerle yaşayacağına pişmanlık çek daha iyi keşke olayı seni zamanla daha fazla bitirir.İş bulamasan bile kendi kararın olcağını bileceksin.İleride nerden biliyorsun ölümcül bir hastalığa yakalanmayacağını veya trafik kazasında sakat kalmayacağını.Bunların riski ne kadarsa senin 31 yaşında mezun olupda iş bulamamanda aynıdır farkı yok.Sanırım sadece türkiyede var bu hayalleri olan insanların hayallerini yıkma olayı.Seni senden fazla kimse tanıyamaz içinden geliyorsa oku.Arkadaşım şu an üni okuyor aynı zamanda çalışıyor çocuğun iletişim becerisi çok iyi sırf çeneden 2000-3000 lira maaş alıyor üniyi zevk için okuyor gibi bişey.Seçimlerinin tamamını başkalarının fikirlerine göre şekillendiren birisiyim ve keşkelerle dolu bir hayatım var malesef...
  • İkinci lisans askerlik ertelemez gençler.

• Zaten bazı derslerden muaf olursun. Farzet ki olmadın, zaten mekatroniği bitirip gidecekmişsin oraya. 30 yaşında mezun olduğunda bu durumda niye geç olacak ki? Eşşek değilsin ya, okurken zaten elinde diploman olacak, e çalış be adam. Gir bi fabrikaya, haftanın 2-3 günü çalış, ya da 5 gün çalış derslere akşam git, ayarla bir şeyler işte.
  • Ben de 24 yaşındayım, bir aksilik olmazsa 25.5 yaşında mezun olacağım. Bana bile ne kadar geç kaldın öyle dediler ama maalesef haklılar, iş hayatı böyle, tecrübe ister. Tecrübeyi de erken beklerler. Bakalım, hayırlısı olsun. Bu arada YTÜ - Elektronik.ve Haberleşme Mühendisliğini bitireceğim, kısmetse. Açık konuşayım. Hayatta zevk aldığım belki de tek şey bölümüm. Nasıl uzattığımı hiç sormayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumak için hiçbir yaş geç sayılmaz. Ben 24 yaşındayım ve fakülte mezunuyum. Sorsan mezun olduğum bölüm ile ilgili ne derece memnun olduğum hususunda en ufak bir fikrim yok.

Tekrar üniversite sınavlarına hazırlanıp, tekrar bir üniversitede okumak istiyorum. Bankacılık okurum muhtemelen. Dünya üzerinde kolay kolay öleceğini bilmediğim 2 meslek varsa biri bankacılık, diğeri de muhasebecilik.

Bu iki meslek de ticaret dünya üzerinde var olduğu sürece ölmez.
  • Hocam puanınız kaç

• okumanın yaşı yok kardeşim. bende sevdiğim ve çok istediğim bir alanda 32 yaşımda yüksek lisans yapmayı planlıyorum. neyi istiyorsan onu yap. ki senin yaşın buna gayet müsait.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.