Şimdi Ara

27000 bine kadar otomatik ne tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    27000 liraya kadar bütçem var, acemiyim otomatik almak istiyorum.
    hatchback ve konforlu bir araba istiyorum, otomatiği sorunsuz az km de ne tavsiye edersiniz.
    bir süredir, golf polo ve jazz bakıyorum, henüz temiz bir araba bulamadım.
    alacağım arabayı 2 yıl sonra yenileme ihtimali yüksek, bu sebeple kolay satabileceğim bir araba olmalı.
    tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Takipteyim ... Yalnız o fiyat aralıgında , yeni kasa olmasa bile polo veya jazz rahatlıkla bulunabilir :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlogz -- 25 Mayıs 2013; 20:46:17 >
  • Mazda 2 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw Bora veya 527lt lik Bagaj HacmiyLe Jetta Primline yi Tavsiye EdebiLirim.. Otomatik Şanzuman da En Sıkıntısız oLanı Vw Tercih EdebiLirsiniz
  • Acemiyim diyorsanız biraz forumu karıştırın, dolandırılmayın, pert araba filan...
    Bir şeyler öğrenirsiniz.

27e zor ama 28bin TL'ye

2008 HB astra 1.6 easytronic bulabilirsiniz. Piyasası da var. Ama alacaksanız 2007 üstü makyajlı alın. 2007'lerinin makyajlı olanını belki 27e bulabilirsiniz. Bu arada bir modeli almadan önce iyice forumda ve internette araştırın.

mesela astra bakacak olursanız; makyajlıda, arka stoplar siyah, ön tampon tasarımı daha güzel ve jantlar 5 bijon gibi. bazı çakallar var, önden bir yere vurunca makyajlı ön tampon taktırıyor, arka stop yaptırıyor ama jantlar 4bijon.

Araba sürmede acemi iseniz, boşuna otomatik almayın, ciddi anlamda otomatik araç manuele göre uzun vadede sahibini üzer. Sağlık probleminiz filan yoksa tavsiye etmem. Ya bozulur ya çok yakar, ben 4yıldır otomatik kullanıyorum, otomatikle ögrendim, otomatik kullanmaya devam ediyorum ama manuel araç da sürüyorum. aracı değiştirip manuel alsam hiç zorlanmam. Her şey kafada bitiyor. Manueli 1haftada çözersiniz. İlk başlarda tenhalardan devam edersiniz. Mesafeli park edersiniz. dar yerlere girmezsiniz ama alışınca her şeyi rahatça yaparsınız. Ben çok nadir manuel sürüyorum ama herhangi bir problem çekmedim şu ana kadar. İyice alıştıktan sonra otomatik araba sıkıcı geliyor, akülü araba gibi. çok fazla şehir içi gezmem, çok sık şehir içi trafikte olmam diyorsanız otomatiğin hiçbir esprisi olmaz. aldığınız araca kasko yaptırın, çarptım ettim derdine girmeyin, yaptırılır, ilk yıl belki ufak tefek sürtmeler yaşarsınız ama alıştıktan sonra bir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 27 Mayıs 2013; 0:15:11 >

• hocam çok teşekkür ederim yorumlarınız için, daha önceden manuel bir araç aldım fakat sağlık sorunlarım nedeniyle kullanamadım, acemiliği atamadım, tekrardan manuel bir araç alıp aynı sorunları yaşamak istemiyorum, sağlık sorunlarım hala devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umit12

hocam çok teşekkür ederim yorumlarınız için, daha önceden manuel bir araç aldım fakat sağlık sorunlarım nedeniyle kullanamadım, acemiliği atamadım, tekrardan manuel bir araç alıp aynı sorunları yaşamak istemiyorum, sağlık sorunlarım hala devam ediyor.

Geçmiş olsun. Tabi bu durumda otomatik yararınıza olur.

Açıkçası hemen satılsın, beni üzmesin diyorsanız astra olabilir bu fiyata. Başka bu fiyata hem genç hem HB araç bulmak zor genel olarak 2008- üstü araçlar 30-35bin TL dolaylarında.

ilk kasa i30 var onlar da 28-30bin TL dolaylarında. LPG uygulanabilir, tam otomatik ama 2yıl sonra Astra'ya göre rahat satılmaz.
    2yıl sonra da Astra güzel satar. piyasası olan bir araç. Otomatik olunca park sorunu çekmem diyorsanız C sınıfı iyi olur sizin için...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Otomatiği sorunsuz... HB ... Konforlu...

O bütçeye 2007-2008 Jazz Elite CVT alınır, binilir.

İç hacmi kesinlikle segmentinin çok ötesindedir. SW olmasına rağmen HB le pek farkı yoktur.
  • Opel Easytronic şanzumanlar sorunlu diye biliyorum. En sorunsuz ve tam otomatiğe göre daha az yakan CVT'dir. Eski kasa Honda Jazz senin aradığın bütün özellikleri taşıyor. Elite donanım ile de daha dolu bir araba alırsınız. Bir de Mitsubishi Colt'lar var. Fiyatları oldukça uygun. Tam otomatik değil robotik bir şanzuman kullanıyor. O yüzden rampada durunca geri kaçırma yapıyor. El freni ile kalkışa alışınca o sorun da halloluyor. Yine onun da vitesi Getrag'dır ve sorunsuzdur.
  • Geçen hafta bayan için aynı aralıkta aynı tarz araba aradık. 22.000 e 2008 swift 1.5 otomatik lpg li araç aldık. Araba çok pratik, şanzımanı çok konforlu sarsıntısız ve seri. Bulabilsek jazz alabilirdik.
  • Peki Toyota auris önerir misiniz? 2007-08 model gibi? otomatik? Bende 27-28 bin civarına 2. el bakıyorum :) kaç km' ye kadar bakmalıyım ? arkadaş gibi acemiyim aynı zamanda :)
  • o paraya otomatik bir jazz alınır mis gibi binilir. C sınfıı dersen civic bak. O paraya alacağın otomatikte japondan şaşma. Toyota tam otomatik de olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.