Şimdi Ara

29.000 KM de 2009 HONDA CIVIC ARACIMIZI SATIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konu başlığında yazdığım gibi km si orjinaldir sıfır ayarında hondayı bilen bilir sorunsuz ve masrafsız bir araçtır
    Temiz bir araçtır plakası açık
    Fiyat: 44.000TL
    Detaylar ilan açıklamasında vardır Ilgilenenler olursa arayabilirler
    Sahibinden com da İlan No 170054939
    Ayrıca linki
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-29.000-km-de-sifirdan-farksiz-sorunsuz-otomatik-honda-170054939/detay

Hayırlı akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserc -- 29 Haziran 2014; 0:38:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam fiyat abartı değil mi?
  • Fiyatlar ortalama bu şekilde araç çok temiz bakımlı eşim aracı kullanmakta zorluk çektiğinden satmaya karar verdim yoksa sorunsuz satmazdım
    Ama adettendir pazarlık payı var

• ilanı baltalamak gibi olmasın ama fiyat gercekten fazla .
  • selamlar.
    aracınıza yazdığınız fiyat çok yüksek.sanırım km düşük ve aracın ilk sahibi olmanızdan dolayı bu fiyatı yazmışsınız.
    diğer ilan sahiplerini de bu fiyatlarla tetikliyorsunuz.
    hayırlı satışlar
  • 35-36 ya gider 2 aya
  • Selam
    Olumlu veya olumsuz cevaplar için tşk ancak
    Bu özellikde ilanlara baktığınızda fiyatın ortalama olduğunu görebilirsiniz
    Hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserc -- 30 Haziran 2014; 11:32:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden 2020 Clio, 24.000 km
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 44 biraz fazla iddialı olmuş makyajlı kasaları( vsa+xenon+far yıkama ) bu fiyatlar istenebiliyor ama makjasız için cidden çok yüksek.
  • Km dusuk diye bu fiyati yazmissiniz kasa degirken sifirlari bu kadardi siz istersiniz ama millet verir mi bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda bir tane daha var 42 istiyor ne olmuş bu civiclere anlamadım sıfırı 60bin liraydı bu arabaların. Değişeni var bir de. 37500 den daha fazlasına verirseniz alan kişinin iletişim bilgilerini almak isterim.
  • Mlsf Civic Sahiplerinin Hepsi boyle fiyatlar veriyor. Yakinda Vosvos Gibi Honda Civiclede Millet kil olacak bu gidisle.

• Nokta '.' ?
  • Kusura bakmayın ama uçuk kaçık fiyat yazmışsınız, hele ki bagaj değişen bir araba için ölümcül uçuk kaçık bir fiyat yazmışsınız. KM si 29 binde diye sıfır fiyat çekmenin lüzumu yok arabaya 29 bin de ki araba da aynıdır 100 binde ki araba da aynıdır.
  • civic sahipleri hangi dünyada yaşıyorlar çözemedim :D aşağıdaki linke bak adam sıfırı 67 liralık arabanın 6 yaşındakine 47 lira diyor özel yapım felan heralde
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-daha-62-binde-plushem-beyaz-hem-hatasiz-boyasiz-plusf1vites-plusekstrali-171170262/detay
  • harbiden arkadaşlar hondanın fiyat listesine şimdi baktımda 65000 tlye 2014 honda benzin lpg otomatik var. ama arkadaşlar 45000 çekiyorlar 4 yaşındaki arabaya ne tuhaf:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trustuer

harbiden arkadaşlar hondanın fiyat listesine şimdi baktımda 65000 tlye 2014 honda benzin lpg otomatik var. ama arkadaşlar 45000 çekiyorlar 4 yaşındaki arabaya ne tuhaf:)

lpg kiti dahil değil o fiyatlara
  • uhhh bence ederi en fazla 36.
  • Arz talep dengesi. Sahibinden de durum bu su an asiri bir talep var. Buna benzer ilanlari favorilere ekliyorum bir kac gun sonra baktığımda satilmis oluyor.
    Belediye kapi kapi dolasip cuval cuval para dagitiyor biz evde olmuyoruz anlasilan.Herkes hücum ediyor arabalara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.