Şimdi Ara

3.5 yıllık sevgilimden ayrıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun yazmak istemiyorum okumazsiniz diye. Ben ayrıldım uzun hikaye okumazsiniz diye yazmıyorum ama kötü hissediyorum. Bi daha birisini sevebilir miyim nasıl atlatilir bilmiyorum severek ayrıldım o koydu. Trollemezseniz sevinirim beyler yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lan o nasıl başlık bi an fanatikten haber okuyorum sandım

• Koy dötüne gitsin yenisini bulursun.
  • Allah seni de guldursun

• Allah rahmet eylesin

• Mesela Yani kullanıcısına yanıt
    Amin

• 5 yıllık sevgilimden ayrılmıştım, unutması zor oluyor, ama unutunca hatırlamıyorsun bile. İlk başta kabullenemesen de bir kaç gün kafa dinle, forumlarda ve sözlüklerde takıl. Arkadaşların varsa onlarla takıl. Maddi durumun iyiyse bir tatile çık 3-5 günlüğüne, orada yeni arkadaşlar edinmeye çalış, online oyun da oynayabilirsin. Özellikle sana tavsiyem bir spor dalı seç kendine, sosyal medyada üzüntülü şeyler yazıp, paylaşma. Ayrılsanız da gene de takip ediyordur, üzüntünü içine at demiyorum ama onun artık görmesine gerek yok, gördükçe sevinecektir. Sevinmesini engelle, hatta bol bol güler yüzlü fotoğraf paylaş ki acı çekmediğini mutlu olduğunu görsün, o görsün diyorum fakat bunu sırf o görsün diye yapma. Kendin için yap. Her zaman önce kendini düşün. Herkesin düşündüğü gibi, sen de kendine göre dünyanın en değerli varlığısın, kendinden başkasına kendin kadar değer verme, annen baban dışında. Yeni bir sevgili arayışına girme kafan dağınık olduğu için menfaat elde etmeye çalışanlar sana yaranmaya çalışacaktır, sevgili konusunda inzivaya çekil en az 1 yıl.

Bu dediklerimden bir yada bir kaçını yap 1 yıl sonra hatırlamayacaksın bile. Gerçi yapmasan da unutacaksın fakat ruhsal dengen bozulmayacak.

• 3,5 yilda evlenemediyseniz ayrilin bi zahmet hic mi sikilmadin hocam ya

• yaz yaz alıştık bu konulara ders çıkaran yok ama sen yinede yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: TramVine

Dilberimle biz hiç ayrılmıycağız

Ayıracak kimse çıkmaz ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanla olacak
  • Yazın 2,5 yıllık sevgilim tarafından terk edildim. Hayatımda ondan başka sosyal hayatım bile yoktu, doğru düzgün arkadaşım yoktu. Yapayalnız kaldım uzunca bir süre. En çok da olanları hazmedemiyordum, "Nasıl yaptı?" diyordum kendi kendime. Bunları düşünürken bir yandan da kendime gelmeye çalıştım, yokluğuna alışmaya çalıştım. Arkadaş edindim kendime, eski arkadaşlarımla aramı yeniden düzelttim. Eve girmemeye başladım, çünkü eve girince kafayı yiyecek gibi oluyordum. Sonra bir bakmışım eskisi kadar önemsemiyorum. Bu demek değil ki hiç sevmiyorum, hiç onu düşünmüyorum. Hala seviyorum, hala her acı bir şarkı dinlediğimde aklımda, boş bir anımı buldu mu bırakmıyor ama önemsemiyorum. Uzun lafın kısası, zaman dostum. Zamana bırak. Sakın ona mesaj atıp aramak gibi bir hataya düşme, ben ettim sen etme. Mümkünse onun olan eşyalarını tamamen kaldır, etrafında onu hatırlatan ne varsa da dahil. Onunla gittiğiniz mekanlara gitme. Zamanla düzelecektir. Geçmiş olsun

• ben anlamıyorum bu erkekleri 10 gün önce erkek arkdaşım benden ayrıldı 3,5 yıldır çıkıyorduk neymiş sıkılmış mış ilk heyecan kalmamış mış yalnız kalmak istiyomuş muş abi 3,5 yıl sonra mu geliyo sizin aklınıza çok merak ediyorum çek o acıyı hem ayrılan sensin hemde üzülmek istmeyen siz erkekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TramVine

Dilberimle biz hiç ayrılmıycağız

Dilberinle evlen sende kurtul bizde kurtulak
  • 20 günlük ili?ki sahibiyim nie girdim bu konuya bilmiyorum
  • josefkk kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu belirtmek isterim yazdığım mesajda birşeyi anlatmadigim için size böyle gelmiş olabilir fakat durum şu. Lise 3den beri birlikte olduğum çok sevdiğim ve hala öyle olan birisini sevdiğim halde terk etmek zorunda bırakan bir kişiye dönüştü. Ben üniversiteyi ilk yılımda kazandığım için kız arkadaşım lisedeki şehirde kaldı fakat beni hiç umursamadı. Yapmadığını etmediğini demediğini bırakmadı. Gerçekten sevdiğim için bir kez olsun tereddüte düşmedim fakat sonra beni bırakıp gitti. Işte bu sene başında tekrar geldi aslında yaptıklarını düşünürsek asla evet dememem gereken birisiydi fakat sevgiye yenik düşerek kabul ettim benim için ilk ve tekti çünkü . Fakat gel gelelim aynı sevgim yoktu artık . Bi 4-5 ay sürdü fakat gerçekten ciddi düşündüğümüz bi ilişkide ben onu oyalamak ve üzmek istemedim .bu yüzden gitmek zorunda kaldım

• Scarlett Johansson kullanıcısına yanıt
    Zaman gerçekten sabır gerektiriyor çünkü bıraktığım dakikadan beri onu düşünüyorum durumlar karışık hocam yoksa gerçekten seviyordum ama bunü yapmaya zorunlu olmak çok daha kötü birşey .

• quote:

Orijinalden alıntı: muzafferkocak

5 yıllık sevgilimden ayrılmıştım, unutması zor oluyor, ama unutunca hatırlamıyorsun bile. İlk başta kabullenemesen de bir kaç gün kafa dinle, forumlarda ve sözlüklerde takıl. Arkadaşların varsa onlarla takıl. Maddi durumun iyiyse bir tatile çık 3-5 günlüğüne, orada yeni arkadaşlar edinmeye çalış, online oyun da oynayabilirsin. Özellikle sana tavsiyem bir spor dalı seç kendine, sosyal medyada üzüntülü şeyler yazıp, paylaşma. Ayrılsanız da gene de takip ediyordur, üzüntünü içine at demiyorum ama onun artık görmesine gerek yok, gördükçe sevinecektir. Sevinmesini engelle, hatta bol bol güler yüzlü fotoğraf paylaş ki acı çekmediğini mutlu olduğunu görsün, o görsün diyorum fakat bunu sırf o görsün diye yapma. Kendin için yap. Her zaman önce kendini düşün. Herkesin düşündüğü gibi, sen de kendine göre dünyanın en değerli varlığısın, kendinden başkasına kendin kadar değer verme, annen baban dışında. Yeni bir sevgili arayışına girme kafan dağınık olduğu için menfaat elde etmeye çalışanlar sana yaranmaya çalışacaktır, sevgili konusunda inzivaya çekil en az 1 yıl.

Bu dediklerimden bir yada bir kaçını yap 1 yıl sonra hatırlamayacaksın bile. Gerçi yapmasan da unutacaksın fakat ruhsal dengen bozulmayacak.

Hacı altı ay önce sen nerdeydin ya. Varya altı ay önce olsaydın şu akılları verseydin şimdi belki bu kadar üzülmüyordum.

• LityumBor kullanıcısına yanıt
    Yani ben şuan aynı durumdayım aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben senin yerine koyamıyorum kendimi açıkçısı ben farklı şehire gittim o bu şehirde kaldı bizde lise 3 de tanıştık nasıl aynı sevgi kalmıyo ki bana şunu açıklar mısın o kız seni sevdiği halde onu nasıl bırakıp gidebiliyosun hiç mi canın yanmıyor emin ol şuan daha fazla üzülüyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

quote:

Orijinalden alıntı: muzafferkocak

5 yıllık sevgilimden ayrılmıştım, unutması zor oluyor, ama unutunca hatırlamıyorsun bile. İlk başta kabullenemesen de bir kaç gün kafa dinle, forumlarda ve sözlüklerde takıl. Arkadaşların varsa onlarla takıl. Maddi durumun iyiyse bir tatile çık 3-5 günlüğüne, orada yeni arkadaşlar edinmeye çalış, online oyun da oynayabilirsin. Özellikle sana tavsiyem bir spor dalı seç kendine, sosyal medyada üzüntülü şeyler yazıp, paylaşma. Ayrılsanız da gene de takip ediyordur, üzüntünü içine at demiyorum ama onun artık görmesine gerek yok, gördükçe sevinecektir. Sevinmesini engelle, hatta bol bol güler yüzlü fotoğraf paylaş ki acı çekmediğini mutlu olduğunu görsün, o görsün diyorum fakat bunu sırf o görsün diye yapma. Kendin için yap. Her zaman önce kendini düşün. Herkesin düşündüğü gibi, sen de kendine göre dünyanın en değerli varlığısın, kendinden başkasına kendin kadar değer verme, annen baban dışında. Yeni bir sevgili arayışına girme kafan dağınık olduğu için menfaat elde etmeye çalışanlar sana yaranmaya çalışacaktır, sevgili konusunda inzivaya çekil en az 1 yıl.

Hacı altı ay önce sen nerdeydin ya. Varya altı ay önce olsaydın şu akılları verseydin şimdi belki bu kadar üzülmüyordum.

Dostum madem öyle, geç kalmış sayılmazsın halen fırsatın var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.