Şimdi Ara

3 ay oldu, bölgesele geçmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar boy 177 178 civarı, spora başlayalı 3 ay oldu, başladıgımda 58 kiloydum, aşırı zayıflıktan başladım spora, şuan 66 kiloyum spor sayesinde, ama 3 aydıe aynı programı agırlıkları arttıra arttıra yaptım, bu programda bir günde bütün vucudu çalıştırıyordum, bu program hem aşırı yorucu hem de çok uzun sürüyor, spora giderken, gitmesemmi diye 50 kere düşünüyorum, artık bölgesele geçmek istiyorum, full vücut yapasım yok artık, çok aksatmaya başladım, internette çok fazla farklı programlar varc sizin önerdiğiniz bir program var mı, hergün bi bölge yapmaya karar vermiştim en son ama daha yeni oldugum için verimsiz oldugunu yzıyorlar hep

• cevap çok güzel :)

bizim salonda da böyle 1-2 aylık adamlar gelip kasılıp önümüzdeki ağırlığı falan alıyorlar o sahne gözümün önünden geçti. Nerde kara kuru çelimsiz var atarlı giderli.

Abicim dümdüz devam et kaldır işte, bölgeselmiş...2 tane 2,5kg dambell alıp kaldırınca çok geliştim azıcıkta cut yapayım havalarına girmediğiniz kaldı...

Vallaha oturdum gece gece güldüm cevaba bak :))
    quote:

Orijinalden alıntı: C.Ronaldoo07

quote:

Orijinalden alıntı: OverheadPress

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: afka9

1.5 senedir fullbody yapiyorum. Fullbody de volumu aşıri abartmadikca yorucu olmuyor ama bölgesel çalıştığım zamanlar bacak ile sırt günü işkence gibiydi. Tabi su ege fitnessin fullbody programini uygulayip 1 saatte bitirmeye calisirsaniz tansiyonun düşüp bayilmaniz olasi.

Naısl yorucu olmuyor knka, öyle dedigine göre büyük ihtimal 1 .5 sene sonunda hala göbekli falan birisisin

Adamin kondisyonu senden iyi yorulmadigina gore ve sen gobeklisin muhabbeti yapmissin

Kondisyonla alakası yok aslanım, ben de nefes nefese kalmıyorum öyle ama kollarda bacaklarda enerji kalmıyor
    Hem fitnesscı adamın kondisyonu naısl iyi olucak allahını seversem :D fitness yapan adam boş adamdır :D hadi ben yakışıklı adamım, o güzel yüzüm çirkin bi vücutla harcanmasın diye yapıyorum, siz niye yapıyorsunuz :D

Aslanim maslanim hmm o kilo ve boyla bu ozguvene nasil sahipsin anlamadim

Kraker kollari kiz gibi vucuduyla diyor ki 'fitnescilar bos adamdir'

Fitnes yapan adam bos adamsa neden fitness yapiyorsun kedi cigeeer

Agir calistigim icin senin yaptigin kilolarda sabaha kadar calisirim ;) 66 kiloluk adamsin 3 ay olmus ne bolgeseli. Bolgeseli ileri seviye adamlar yapar. Sen baslangic seviyesinde bile degilsin untrained seviyedesin.

Sen yukaridaki agirliklarla deadliftte pr yapamayacagina eminim

Edit: @luken drew özel mesaj atamıyorum. Texas methodu uyguluyorum internette var. Tabi degistire değiştire benim programin orjinaliyle ilgisi kalmadi ama omurgasi benziyor@Luken Drew
    quote:

Orijinalden alıntı: vlknmnkse

Kardeş sen burdakilere bakma kendi vücudunu en iyi sen tanırsın her program herkese uygun olacak diye bir kural yok ve ayrıca şu zamana kadar full body bi zamandan sonra bölgesel yapacan diye de bi kural yok buna sen karar verirsin burda sadece matral konusu olursun çünkü bu arkadaşların hepsi vücut geliştirmede çağ atladığı için küçük görmeleri normal iyi beslenme vücuduna iyi gelen

Antrenman ve iyi dinlenme ile her türlü gelişirsin daha spora 1 ay bittikten sonra direk bölgesel çalışan bi kaç arkadaş var fotolarını atsam emin ol burda ki çok bilmiş vatandaşlardan iyi vücut yapmıştır haydi sağlıcakla

Sorma kardeş ya bi soru sorduk, sanki biri gelse de ezsek diye bekliyolarmış heralde, bunlar dışarda özgüvensiz, vücut yapmış olsa bile bi şekli olmayan adamlar, büyük ihtimal ezikliklerini burda birilerini ezerek bastırıyorlar
  • spora giderken 50 kere düşünen adam, her gün ayrı bölge çalışacak. Dolayısıyla hergün spora gitmesi gerekecek.

Çok mantıklı, bence bir yandan definasyona da başlaman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyarjedi

spora giderken 50 kere düşünen adam, her gün ayrı bölge çalışacak. Dolayısıyla hergün spora gitmesi gerekecek.

Çok mantıklı, bence bir yandan definasyona da başlaman lazım

50 kere de düşünsem gidiyorum o spora, ondan yana sıkıntı yok, hergün gitmemden yana da sıkıntı yok, full vücut çalışınca aşırı yoruluyorum, bi yerden sonra derman kalmıyor vücutta daha spor yapacak, 2 saate yakın sürüyor nerdeyse
  • Sanılanın aksine bölgesel antrenmanlarda da full body yaptığınız kadar yorulacaksınız. Çünkü doğal olarak set * tekrar sayısını arttıracaksınız. Spora gitmek size büyük bir külfet geliyorsa bölgesel antrenmana hiç başlamayın derim. Çünkü bölgesel de her gün disiplinli bir şekilde hiçbir bölgeyi atlamadan gitmek oldukça önemli. Yaklaşık 1 yıl full body yaptıktan sonra splite geçtim. Full body'nin verdiği pump hissi bir başka oluyor :)
  • 1.5 senedir fullbody yapiyorum. Fullbody de volumu aşıri abartmadikca yorucu olmuyor ama bölgesel çalıştığım zamanlar bacak ile sırt günü işkence gibiydi. Tabi su ege fitnessin fullbody programini uygulayip 1 saatte bitirmeye calisirsaniz tansiyonun düşüp bayilmaniz olasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 5 Ocak 2018; 17:2:28 >
  • quote:

1.5 senedir fullbody yapiyorum. Fullbody de volumu aşıri abartmadikca yorucu olmuyor ama bölgesel çalıştığım zamanlar bacak ile sırt günü işkence gibiydi. Tabi su ege fitnessin fullbody programini uygulayip 1 saatte bitirmeye calisirsaniz tansiyonun düşüp bayilmaniz olasi.

Naısl yorucu olmuyor knka, öyle dedigine göre büyük ihtimal 1 .5 sene sonunda hala göbekli falan birisisin

• Agir calistigim icin senin yaptigin kilolarda sabaha kadar calisirim ;) 66 kiloluk adamsin 3 ay olmus ne bolgeseli. Bolgeseli ileri seviye adamlar yapar. Sen baslangic seviyesinde bile degilsin untrained seviyedesin.

Sen yukaridaki agirliklarla deadliftte pr yapamayacagina eminim

Edit: @luken drew özel mesaj atamıyorum. Texas methodu uyguluyorum internette var. Tabi degistire değiştire benim programin orjinaliyle ilgisi kalmadi ama omurgasi benziyor@Luken Drew

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 5 Ocak 2018; 19:32:8 >

• cevap çok güzel :)

bizim salonda da böyle 1-2 aylık adamlar gelip kasılıp önümüzdeki ağırlığı falan alıyorlar o sahne gözümün önünden geçti. Nerde kara kuru çelimsiz var atarlı giderli.

Abicim dümdüz devam et kaldır işte, bölgeselmiş...2 tane 2,5kg dambell alıp kaldırınca çok geliştim azıcıkta cut yapayım havalarına girmediğiniz kaldı...

• Başlayalı 2 3 ay olmuş kas kütlesi 14-15 yaşında çocuktan fazla olmayan bu kişilerde acayip bir özgüven olur.Tabi klavyede gerçek hayatta özgüven sifirdir

Bu arada 3 ayda aldığın 8 kilonun çoğu da yagdir al sana skinny fat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 6 Ocak 2018; 10:59:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyarjedi

cevap çok güzel :)

Yani aynı şekil devam et mi diyosun?
  • quote:

Başlayalı 2 3 ay olmuş kas kütlesi 14-15 yaşında çocuktan fazla olmayan bu kişilerde acayip bir özgüven olur.Tabi klavyede gerçek hayatta özgüven sifirdir

Bu arada 3 ayda aldığın 8 kilonun çoğu da yagdir al sana skinny fat.

Tanımadan etmeden böyle konuşuyosun da keşke gerçek hayatta denk gelsek
  • Ust vucut-alt vucut ikiye ayir kardesim. Bi gunluk calisma suren yariya duseceginden daha iyi calismak istedigin bi yer varsa oraya yonelik hareket de ekleyebilirsin. Calisma sikligin volume un de artar ama tek bir antrenmanda asiri yorulmazsin miss
  • Kardeş sen burdakilere bakma kendi vücudunu en iyi sen tanırsın her program herkese uygun olacak diye bir kural yok ve ayrıca şu zamana kadar full body bi zamandan sonra bölgesel yapacan diye de bi kural yok buna sen karar verirsin burda sadece matral konusu olursun çünkü bu arkadaşların hepsi vücut geliştirmede çağ atladığı için küçük görmeleri normal iyi beslenme vücuduna iyi gelen

Antrenman ve iyi dinlenme ile her türlü gelişirsin daha spora 1 ay bittikten sonra direk bölgesel çalışan bi kaç arkadaş var fotolarını atsam emin ol burda ki çok bilmiş vatandaşlardan iyi vücut yapmıştır haydi sağlıcakla
  • quote:

Kardeş sen burdakilere bakma kendi vücudunu en iyi sen tanırsın her program herkese uygun olacak diye bir kural yok ve ayrıca şu zamana kadar full body bi zamandan sonra bölgesel yapacan diye de bi kural yok buna sen karar verirsin burda sadece matral konusu olursun çünkü bu arkadaşların hepsi vücut geliştirmede çağ atladığı için küçük görmeleri normal iyi beslenme vücuduna iyi gelen

Sorma kardeş ya bi soru sorduk, sanki biri gelse de ezsek diye bekliyolarmış heralde, bunlar dışarda özgüvensiz, vücut yapmış olsa bile bi şekli olmayan adamlar, büyük ihtimal ezikliklerini burda birilerini ezerek bastırıyorlar

• Antrenman programını ve kaldırdığın ağırlıkları yazar mısın?Onun üzerinden değerlendirmek daha iyi olur
  • quote:

Benim vücudum pek estetik değil, göbeğimde var, zaten toplasan 5 yıl olmuştur herhalde. Bunun ilk 1-2 yılı da patates çalışma sayılır.

Bunları açıkça söyleyebilirim, fakat bu gerçeklik bana özel program yazmanın ve kendimi özel hissetmemin egomu geliştirmekten başka bir boka yaramadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Benim gibi 4-5 yıllık sporcu için değiştirmiyorsa sizin gibi sporun başında adamlar içinde değiştirmez.(hayatınızı bu spora adamadığınız sürece) Eleman konu açmış, konu kendi cevabı yüzünden mahalle çocuğu kavgasına dönmüş.

Senin 1 aylık çalışma ile bizden iyi olan vücutlu arkadaşların varken bize laf düşmez. Konu sahibi arkadaş için harika bir kaynak, belki bizde yararlanırız :)

• quote:

quote:

Adamin kondisyonu senden iyi yorulmadigina gore ve sen gobeklisin muhabbeti yapmissin

• quote:

quote:

quote:

Kondisyonla alakası yok aslanım, ben de nefes nefese kalmıyorum öyle ama kollarda bacaklarda enerji kalmıyor
    Hem fitnesscı adamın kondisyonu naısl iyi olucak allahını seversem :D fitness yapan adam boş adamdır :D hadi ben yakışıklı adamım, o güzel yüzüm çirkin bi vücutla harcanmasın diye yapıyorum, siz niye yapıyorsunuz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Ronaldoo07 -- 10 Ocak 2018; 13:40:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslanim maslanim hmm o kilo ve boyla bu ozguvene nasil sahipsin anlamadim

Kraker kollari kiz gibi vucuduyla diyor ki 'fitnescilar bos adamdir'

Fitnes yapan adam bos adamsa neden fitness yapiyorsun kedi cigeeer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 10 Ocak 2018; 13:47:53 >

• Arkadaş zargana kolları, cılız vücuduyla salonda kol pozu verip instagrama atıp kız kaldırmayı hayal eden ama hayatı evde müzmin masturbator olarak geçen birisi pek takılmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.