|
Bildirim
|
cevap çok güzel :)
bizim salonda da böyle 1-2 aylık adamlar gelip kasılıp önümüzdeki ağırlığı falan alıyorlar o sahne gözümün önünden geçti. Nerde kara kuru çelimsiz var atarlı giderli. Abicim dümdüz devam et kaldır işte, bölgeselmiş...2 tane 2,5kg dambell alıp kaldırınca çok geliştim azıcıkta cut yapayım havalarına girmediğiniz kaldı... Vallaha oturdum gece gece güldüm cevaba bak :)) |
Aslanim maslanim hmm o kilo ve boyla bu ozguvene nasil sahipsin anlamadim Kraker kollari kiz gibi vucuduyla diyor ki 'fitnescilar bos adamdir' Fitnes yapan adam bos adamsa neden fitness yapiyorsun kedi cigeeer |
Agir calistigim icin senin yaptigin kilolarda sabaha kadar calisirim ;) 66 kiloluk adamsin 3 ay olmus ne bolgeseli. Bolgeseli ileri seviye adamlar yapar. Sen baslangic seviyesinde bile degilsin untrained seviyedesin. Sen yukaridaki agirliklarla deadliftte pr yapamayacagina eminim Edit: @luken drew özel mesaj atamıyorum. Texas methodu uyguluyorum internette var. Tabi degistire değiştire benim programin orjinaliyle ilgisi kalmadi ama omurgasi benziyor@Luken Drew |
Sorma kardeş ya bi soru sorduk, sanki biri gelse de ezsek diye bekliyolarmış heralde, bunlar dışarda özgüvensiz, vücut yapmış olsa bile bi şekli olmayan adamlar, büyük ihtimal ezikliklerini burda birilerini ezerek bastırıyorlar |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 5 Ocak 2018; 17:2:28 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 5 Ocak 2018; 19:32:8 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 6 Ocak 2018; 10:59:43 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Ronaldoo07 -- 10 Ocak 2018; 13:40:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 10 Ocak 2018; 13:47:53 > |
|