Şimdi Ara

30 bin liraya kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    30 bin lira bütçem var, çok çok aşırı bir fırsat aracı olursa 35 olur. Aracı 1 sene kadar kullanıp satacağım, satarken zarara girmek istemiyorum, en azından aldığım fiyata verebileceğim piyasası dinamik bir araç istiyorum.

Citroen C2
    Citroen C3
    Peugeot 307
    Honda civic EK
    Citroen Saxo VTS
    Volkswagen Polo
    Peugeot 106
    Şu anlık gözüme kestirdiğim araçlar bunlar. Kardeşim uğraşma 20-25e şu aracı al paran cebinde kalsın derseniz o daha da işime gelir :)

Bu araçlardan ve ya bunların haricinde tavsiyesi önerisi olanları nedenleriyle birlikte konuya bekliyorum, şimdiden hepinize teşekkür ederim

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Hocam yaş 23 :)
    Palio belki ama albea pek uymaz bana, daha çok HB bakıyorum.

Aslında aklımda Toyota yaris, 1.25 ford fiesta flair de var.

Şu tarz bir hondanın son sahibi olur muyum sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishZombie -- 8 Nisan 2020; 1:42:31 >
  • Saydığın arabalar arasında bana mantıklı gelen c3 . Daha önce kullanmadım ama o fiyata göre çirkin durmuyor,modern de duruyor. Çok küçük de olacağını sanmıyorum. İkinci eldeki düşük gücü senin için avantaj ucuza ulaşabiliyorsun işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca abimde 2006 veya 2005 polo vardı sessizlik ve iç mekan genişliği güzel. Motor performansı,yakıt ekonomisi ve sürüş zevki düşük bir otomobildi ,bilgine

• 96 model polom var memnunum fakat sorunları çok ve pahalı rolantide titremeler oluyor lpg yüzünden kelebek bozulduğu için camı açsan rolanti düşüyo stop ediyor değiştiriyon tekrar ne zaman yapacak bekliyorsun sürerken sürekli devir göstergesinde oluyor gözün yakıtı güzel ama indirimden önce 110-120tlye 600km yol yaptım
  • grbzgrbz kullanıcısına yanıt
    Bundan önceki ve ilk aracım 1970 model vosvostu hocam, o nedenle küçüklük konusunda sıkıntım yok:)

Evet ikinci eli düşük ve hızlı aslında, yılı gereği de polodan daha az el değiştirmiş, teknolojik ve temiz olur sanırım.

Sanırım bu bütçelerde yapılacak en mantıklı hareket temiz fransız grubuna bakmak, 3-4 araç belirleyip en uyguna hangisi ilk önce denk gelirse almak :)
  • Reul kullanıcısına yanıt
    Daha yeni model araçlara bakmak daha mantıklı sanırım.
    Evet Alman grubu iyi dayanıklı sağlam ama 1999 alman yerine 2004-2006 Fransız daha mantıklı olur sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishZombie

Bundan önceki ve ilk aracım 1970 model vosvostu hocam, o nedenle küçüklük konusunda sıkıntım yok:)

Evet ikinci eli düşük ve hızlı aslında, yılı gereği de polodan daha az el değiştirmiş, teknolojik ve temiz olur sanırım.

Sanırım bu bütçelerde yapılacak en mantıklı hareket temiz fransız grubuna bakmak, 3-4 araç belirleyip en uyguna hangisi ilk önce denk gelirse almak :)
    Güzel bir noktaya değindin aslında ben öyle düşünmemiştim,daha az tutulan modeller daha az el değiştiyor, ekden ele çok fazla dolaşmıyor sanki. Güzel yorum

• 2004 model clio 1.4 hb gumus gri lpg li 2 parca boyali 30 bin tl.
    Tamam.

• tempra önersem nasıl olur hocam? bu listedeki çogu aractan cok daha dolu ve performanslı. 20-25e onun cok cok ıyılerı temızlerı bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishZombie

Daha yeni model araçlara bakmak daha mantıklı sanırım.
    Evet Alman grubu iyi dayanıklı sağlam ama 1999 alman yerine 2004-2006 Fransız daha mantıklı olur sanırım.
    aynen öyle o yüzden poloyu çıkartabilirsiniz listenizden en azından kullanıcısı olarak bunu söyleyebilirim bütçenizede bakınca alcağınız pololar bundan daha iyi olmaz kronik sıkıntılı araç zaten
  • O bütçede şu dönemde zor ama listene bakılırsa 307 yi iyi bir seçenek olarak görüyorum, iç hacmi geniştir, 1.6 benzin lpg modeli bulunursa alınabilir, 1.4 dizeli bazen biraz daha iyi gitse dedirtir ama iş görür, 1.6 dizelin yürütme maliyeti yüksektir biraz, ama torku çok yüksektir ve çekişi çok iyidir. Ancak bu paraya hangi aracı alırsanız alın kenarda 3-5 tamir parası bırakın, triger, baskı balata, lastik gibi masraflar çıkabilir nihayetinde 15 yaş üstü araçlar. O paraya alacağın araçlarda ABS yi bile zor bulursun fakat 307 nin en boşunda çift airbag+ABS, Tam otomatik 4 cam standarttır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtYlmzz -- 8 Nisan 2020; 4:22:35 >
  • TurkishZombie T kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle fransızlardan uzak durun . Su an 30 binlik citroen c3 ler 3 ay önce 20 bine müşteri bulamıyordu . Bende de vardı sattım ordan biliyorum :) benimki düşük km kazasız orjinal bir araçtı . Al sat için almamıştım 2 senedir bendeydi ama gerçekten dost tavsiyesi istiyorsanız psa dan yani citroen ve peugeut dan uzak durun. alabiliyorsanız sıfır alın en fazla 5-6 sene kullanın . Heryerinden ayrı sorun çıkarır , çünkü sizden önceki sahibi düşük gelirli bir vatandaştır ve bakım servis yedek parça işini nerde ucuzsa orda yaptırmıştır hepside idarelik günü geçirmek içindir , ustası yoktur , deneme yanılma yoluyla bir sorun olduğunda düzeltmeye çalışırlar tonlarca paranız gider . Yetkili servis bile anlamaz arabadan . Birebir yaşadığım için söylüyorum . Şöyle bir örnek vereyim motor fanı 1800-2000 tl arası değişiyor :) ve yan sanayisi yok bulsanızda araca uyumlu değil sadece orjinal uyumlu .
    Daha basit az özellikli araçlara bakarsanız size masraf çıkarma potansiyeli daha az olur . Ayrıca şunuda belirteyim belki dikkat etmişssinizdir nedense tüm 2001-2009 arası citroen ve peugeut lar 150-250 bin km arası :) hiç 300-400 bin yok :) baktığınız arabaların km lerini 2 ile çarpın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 8 Nisan 2020; 4:21:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• denk getirebilirsen dizel 2010 symbol yada 2005 2006 dizel tombul megane
  • O paraya bulabilirsen linea al hocam

• araçlara bakınca bir daha sövdüm normalde 5 bin tl olması gereken tenekeler 30 bin olmuş
  • 96 model 200 bin kmde araçlara bakmak yerinde 2000 üstü bakabilirsin o fiyata bir defa
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfır almak yıllarca binmek gibi bir derdim yok çünkü 1 sene sonra yurt dışına taşınma durumum var, dediğim gibi son 1 senemde kullanıp satacağım.

Arkadaşım 1 sene önce 27000e 145.000de C2 aldı, çok memnun tasarım-donanım fiyatına göre oldukça iyi.

Hondalar desek civic serisi zaten aracı sarıya boyatıp koltuğa kırmızı kılıf takan apaçilerin elinde.

Bmw zaten geçiyorum yürütmesiyle uğraşılmaz.

Toyota yaris mantıklı olabilir. 1.0 motor bile pek sorun olmaz bana 1 yıl 1.3 vosvos kullandım yokuşta 120yi zor görüyordum

Volkswagen kalıyor ki bu fiyat bandında inanılmaz yüksek kmler var.

Bu gidişle multijet bir fiat alacağım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

tempra önersem nasıl olur hocam? bu listedeki çogu aractan cok daha dolu ve performanslı. 20-25e onun cok cok ıyılerı temızlerı bulunur.
    Forumda sıkıntı var sanırım tek seferde birden fazla alıntı yapamıyorum, spam gibi oluyor kusura bakmayın..

Hocam daha modern araç arıyorum, evet tempralar çok az sıkıntılı ve nispeten konforlu F/P araçları ama yaş 23
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.