Bildirim
30000 TL araba tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Alma yarısı vergiye gidecek zaten -
O fiyata 1.0 clio bile zor hocam -
Doblo -
direk reis'in hesabına havale et parayı uğraştırma -
alınmaz biraz daha biriktir sağlam bişi al o paraya şuan güzel bir şey gelmez -
dolar al -
Astra h gelıyor aklıma bır bak derım -
Millet 10 bine araba alıyor buradakiler 30 bine bulamıyor nasılsa -
renault symbol veya clio 3 1.2 motor al sıkıntısız bin derim veya 2006-2007 ford fiesta da alabilirsiniz onlarda sorunsuz ve dayanıklıdır. -
renault symbol veya clio3 alıp sorunsuz binersin 1200 motor veya 2006-2008 ford fiesta larda sağlam ve sorunsuzdur. -
Focus 1, astra g. -
Corsa polo 2007 2008 alınabilir mi -
1.6 LPG'li fusion temiz bulunabilir -
-
özelden yaz konusuruz durumu -
Hocam çıkabilirsen en azından 35 ve üstüne çık.30a araba kalmadı artık.Kaldı da 15 yaşında ki leş arabalar var.Türkiye gerçekleri malesef.Ama 35e falan çıkarsanız joy paket yeni kasa 1-2 değişenli clio bulabilirsiniz.Aynı şekilde 1.25 fiesta falan. -
selam hocam araba ismi var mı, ben hiç arabadan anlamıyorum. 35 bin civarı arıyorum bende, araba ismi verirseniz sitelerden bakacağım.quote:
Orijinalden alıntı: gorkemnalbant
Hocam çıkabilirsen en azından 35 ve üstüne çık.30a araba kalmadı artık.Kaldı da 15 yaşında ki leş arabalar var.Türkiye gerçekleri malesef.Ama 35e falan çıkarsanız joy paket yeni kasa 1-2 değişenli clio bulabilirsiniz.Aynı şekilde 1.25 fiesta falan. -
-
30 bin lira ile yüksek km yapmışını bulur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X