Şimdi Ara

307 XT PREMİUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 MODEL SANRUF VE PARK SENSÖRÜ HARİÇ HERŞEY VAR DEĞİŞENİ YOK FİYAT KONUSUNDA TAVSİYELERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM.

• 1 hafta önce aldım...aynen sunroof yok..ve hız sabitleyici yok..geri kalan tüm donanım var...tiptronik vites..park , yağmur , far sensörleri..tüm konfor paketi..52.000 km de...çok temiz bakılmış...servis te kontrol ettirdim..22.400 e aldım
  • hayırlı olsun çok iyi almışsın
  • ben de iyi aldığımı düşünüyorum..sıkı bir pazarlık oldu tabii ki...ve 10 gündür kullanıyorum..eski sahibi çok övmüştü arabayı..bazı soylediklerine inanmak istememiştim..ama şimdi ben ondan daha çok övebilirim...mükemmel bi araba bence bu paraya..herkes arslanın gücünü hissetmeli..
  • Hayırlı olsun arkadaşım...güle güle kullan...bir tanıdığımın 2004 307 XR si var 40 000 de... fiyat olarak bana 20 bin dedi...alıp almama konusunda tereddütlüyüm...malum 307 nin adı çıkmış ya hani...bu yüzden meriva, ibiza, colt ve astra gibi 2.ellere bakıyorum...yine de belli olmaz bakmışsın 307 altımda...alırsam yine yazarım...
    quote:

Orjinalden alıntı: marvinn

1 hafta önce aldım...aynen sunroof yok..ve hız sabitleyici yok..geri kalan tüm donanım var...tiptronik vites..park , yağmur , far sensörleri..tüm konfor paketi..52.000 km de...çok temiz bakılmış...servis te kontrol ettirdim..22.400 e aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT 307 1.6HDİ PREMİUM
    11 yıl önce açıldı
    PEUGEOT 307 1.6 XT ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.