Şimdi Ara

3870X2 --- PowerColor mi Sapphire mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birkac gun icinde 3870x2 almayi dusunuyorum.
    Turkiyede sadece PowerColor ve Sapphirin urettigi modelleri gordum.
    Sapphire'inki 775mhz GPU hızı, Powercolor'inki ise 825mhz default geliyor, ikiside ati referans tasarim ile uretilmis.
    Sapphire'inkinde Vista ultimate a tam uyum yazıyor, Powercolor da bole bir sey beyan edilmemis, Ben Vista ultimate da calistircam kartı.
    Powercolor'un GPU clocku rahat 900MHZ ye kadar cekilebiliyor, acaba Sapphirinkide ayni orana cekilebilir mi?
    Sizce hangisini alayim?
    Sapphiri kullananlar yada konu ile bilgisi olan arkadaslar yardim edebilirlerse sevinirim.
    Tesekkurler.

• vista uyumluluğu gösteren ibareler tamamen reklam onlara kafan takılmasın sakın ikisi de bu konuda aynı
    powercolor ne kadar nerde? sapphire ne kadar nerde?
  • Powercolor tavsiye ederim. Eğer HIS bulursan ondan da alabilirsin. Son zamanlarda Sapphire in kartları hiç hoşuma gitmedi çok iyi kartlart yapmadı 2600 serilerinde ısınma problemleri imajını baya zedeledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 14 Şubat 2008; 10:26:07 >
  • powercolor
  • Gözün kapalı Powercolor
  • Sapphireden uzak durmanı tavsiye ederim
  • powercolor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    ASUS MU MSİ Mİ SAPPHİRE Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yabancı forumlarda referans soğutuculu kartlarda fana uzak olan gpu nun diğerinden fazla ısındığı ve kartın bir saphire klasiği olan vpu recovery hatası verdiği yazılıyor.Forumda geçenlerde verilen video incelemedeki gibi çift fanlı özel soğutması olan modellere yönelmeni öneririm
  • Arkadaslar yorumlarınız için tekrardan teşekkurler,
    Bende DH videoda gosterilen cift fanlı modeli sevdim ama turkiyede yok sanirim. Zaten bu kartlara ozel su sogutma cıktıgı zaman su ile sogutmayi planliyorum.
    Bu arada kartları sanalmarketim de gordum iki kartında fiyati 505 dolar(Yonetmelikleri tam bilmiyorum reklama girerse editlenebilir yada silinebilir).
    Bu durumda buyuk ihtimalle powerColor tercih etcem.
  • Dostum test etme imkanım oldu powercolor u tavsiye ederim.
  • powercolor al bence
    ama his de alabilirsin
  • powercolor al bence Sapphire yanına bile yaklasma powercolor dan memnun kalırsın
  • Neye göre powercolor ? ülkemizde o bulunduğu için mi?
  • Power COLOR veya HIS almanda fayda var . Sapphıre de aşırı ısınma oluyor.
  • Bulursan HIS al Yoksa Powercolor al ama Sapphirede Okadar Kötü değil Sonuçta Paraya Bakar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.