|
39.000 TL'lik Xiaomi 13 Pro, DxOMark kamera testinde gerilerde kaldı
-
-
Camera konusunda iPhone başka taniman diğeri gözümden çöp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hee he
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu fiyatları görünce Xiaominin sattığı telefondan %5den fazla kar etmeyeceği yalanını sıkan CEOsu geliyor aklıma...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 11 Mart 2023; 13:45:16 >
-
Fiyatlara bak be. Asgari ücretin kaç katı O kadar bütçeye çıkarsam hangi iphoneyi alayım diye düşünürüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır, o bütçelere çıkan S23 serisi alır.
iPhone; MacBook, iPad, Apple Watch falan yoksa sadece instagram'da kadınlara alev atmaya yarar.
-
insanların apple samsung dururken bu cihazlara 40000 tl vereceğine inanıyorlar cidden. Bu markanın 2 cihazını kullandıktan sonra adını Bugomi olarak değiştirmesini tavsiye ederim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 eder
-
Keriz.avi
-
Android bir telefon almam için maddi durumumum iphone’a yetmemesi lazım. O paraya xiaomi alan enayidir.
-
İphone düşmanı biri olarak 39 bin tl yi asla bir Androide hele hele arayüze bile reklam koyan xiaomi ye hiç vermem. Gider iphone alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 11 Mart 2023; 15:46:17 >
Bunun için daha sonradan açıklama yaptılar, bu sözü Redmi ve Poco gibi alt markalarda tutmaya devam ettiklerini, Xiaomi'nin genişleme politikası ve Ar-Ge harcamalarının çok yükselmesi nedeniyle bu sözün dışında kalacağını belirttiler.
Türkiye fiyatı da bildiğiniz gibi vergilerle ilintili. Yine de Türkiye'ye özel bir fiyatlandırma yapıldığını görebiliriz. Xiaomi tarafından 13 Pro'nun uluslararası fiyatının 1299 Euro olacağı belirtilmişti. Bu iPhone 14 Pro Max'dan bile yüksek bir fiyat. Türkiye'de ise %95 vergiyi çıkınca telefonun Türkiye'ye girişteki çıplak fiyatının 20.000 TL'ya yani şu anki kur ile 990 Euro'ya geldiğini görebiliyoruz.
Bu normalde Xiaomi Türkiye'nin pek izlemediği bir yol. Bundan önce 10T serisinde uygulamıştı bu özel fiyatlandırmayı. Fakat bu telefon gerçekten pahalı olduğu için ve karşısında da Samsung amiral gemileri olduğundan böyle bir yok izlemek zorunda kalmış. Ki Samsung Türkiye'de en agresif fiyatlandırmayı yapan firma, Türkiye'ye özel fiyatlandırma konusunda en düşük fiyatları sunan firma. Apple'ın ise böyle bir derdi yok, genelde Avrupa fiyatı neyse direk üzerine %95 vergiyi koyup satışa çıkarıyor. Hatta kur yükselmesinden etkilenmemek için daha yüksekten bile fiyatlandırıyor.
Elbette son söz olarak Xiaomi 13 Pro'nun uluslararası fiyatının (1299 Euro) iPhone 14 Pro Max'tan (1199 Euro) fazla olması kelimenin tam anlamıyla saçmalık. Yine de bu durum şu anlama da geliyor. Avrupa'dan gelen bir tüketici vergi iadesi ile Xiaomi 13 Pro'yu kendi ülkesindeki 1299 Euro fiyattan çok daha ucuza, 1000 Euro'ya alabiliyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 11 Mart 2023; 15:53:5 >
-
DXOmark bir kriter değil zaten. Çok takmayın. Zamanında para karşılığı bazı firmaları yukarıda gösteriyorlardı.
-
2008 yılında beridir iPhone kullanıyorum.Android geçmeyi düşünürsem Samsung Galaxy Z fold düşünürüm diğer markaları bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 11 Mart 2023; 16:26:33 >
-
kamerası için telefon alacaksanız, gsm arenada karşılaştırmalı telefonların fotoğraf örneklerini kıyaslıyorlar, hatta sadeceo değil batarya süreleri hoparlör ses çıkışı kulaklık sinyal yüksekliği vs... istediğin telefonu seç ve çektiği fotoğrafın ne kadar kaliteli olduğunu gör bu iş bu kadar! beğendiğin telefonun fotoğraf kalitesine bak sonra satın al... şahsen ben ilk o siteye bakıyorum en doğru bilgiyi bence onlar veriyor...
-
Xiaomi ve 39 bin tl aynı cümlede
-
Vergi, kur vb. faktörleri anlıyorum ama sen xiaomisin arkadaş bu fiyata kim niye alsın seni? Senin özelliğin ucuz olman yoksa bir numaran yok yani.
-
39 değil 19 deseler okey denir ama bu fiyatı bu marka haketmiyor. Çinli algısı halen aşılabilmiş değil.
Buna 39 bin tl vereceğime gider değişiklik olsun diye Z fold ya da Z flip alırım. Bu tel satmaz. Anlamıyorum kim alıyor bu telefonları da firmalar sürekli farklı cihaz çıkarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Şu fiyatları görünce Xiaominin sattığı telefondan %5den fazla kar etmeyeceği yalanını sıkan CEOsu geliyor aklıma...
|
insanların apple samsung dururken bu cihazlara 40000 tl vereceğine inanıyorlar cidden. Bu markanın 2 cihazını kullandıktan sonra adını Bugomi olarak değiştirmesini tavsiye ederim :)
|
Hayır, o bütçelere çıkan S23 serisi alır. iPhone; MacBook, iPad, Apple Watch falan yoksa sadece instagram'da kadınlara alev atmaya yarar. |
Hee he
|
Buna 39 bin tl vereceğime gider değişiklik olsun diye Z fold ya da Z flip alırım. Bu tel satmaz. Anlamıyorum kim alıyor bu telefonları da firmalar sürekli farklı cihaz çıkarıyor.
|
Camera konusunda iPhone başka taniman diğeri gözümden çöp
|
İphone düşmanı biri olarak 39 bin tl yi asla bir Androide hele hele arayüze bile reklam koyan xiaomi ye hiç vermem. Gider iphone alırım
|
40 bin liraya xiaomi alınmaz ama samsung alınır. S23 serisiyle samsung iphone'a baya yaklaştı.
İPhone kullanabilmek için apple ekosistemine sahip olmak lazım. |
Vergi, kur vb. faktörleri anlıyorum ama sen xiaomisin arkadaş bu fiyata kim niye alsın seni? Senin özelliğin ucuz olman yoksa bir numaran yok yani. |
Benzer içerikler
- fotoğraf bulanıklaştırma iphone
- instagram keşfet sıfırlama
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- whatsapp web nedir
- whatsapp gizli mesaj
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X