Şimdi Ara

3D siz LCD ya da LED ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 icin uzun bir arastirmadan sonra 3d ozellikli bir tv almaya karar verdim fakat forumlarda falan dolasirken arkadasin birinin 1.4 v hdmi kablo oldugu takdirde 3d siz tvlerde led veya lcd de ps3 oyunlarinin 3d ile oynanabilecegi sadece bir gozluk almaniz gerektigini soylemis gercekten kafam karisti boyle birsey var mi tesekkurler?

• quote:

Orijinalden alıntı: saqsafoon
    ps3 icin uzun bir arastirmadan sonra 3d ozellikli bir tv almaya karar verdim fakat forumlarda falan dolasirken arkadasin birinin 1.4 v hdmi kablo oldugu takdirde 3d siz tvlerde led veya lcd de ps3 oyunlarinin 3d ile oynanabilecegi sadece bir gozluk almaniz gerektigini soylemis gercekten kafam karisti boyle birsey var mi tesekkurler?

Tabikide yok. Arkadaşınız sizi yemiş.
  • ``merhabalar arkadaşlar sanırım burda yanış bir bilgilendirme var
    bir ps3 konsol satıcısı ve haber sitesi sahibi olarak şunu belirtmek isterim
    şuan kullandıgınız lcd tv lerinizde (3d olarak çıkacak) tüm oyunları oynayabilirsiniz şuan ps storede 3 de motostom 3 uzay oyunu vb 1-2 tane daha oyun indirebiliyorsunuz 3 d gözlük kullandıgınız taktirde bu oyunları 3d olarak lcd-plazma tv nizde oynayabilirsiniz ancak oyunları açabilmesi için 3d destekli bir hdmı kablosu olmaı gerekmektedir bununda versiyonu 1.4 versiyonudur zaten oyunu psn storeden oyun indirdiginizde oyunu direk açmayacak 1.3 versiyonlu hdmı kablo kullanıyorsanız 1.4 versiyonu isteyecektir son olarak şunuda diyebilirsiniz madem şimdiki lcd lerde 3d oynayabiliyoruz neden 3d tv satıyorlar o kadar paraya onların mantıgı da şöyle 3d tvlerin çogu normal yayını 3d ye çeviriyor bizim oyunlarımız zaten 3d oldugu için sorun teşgil etmeyecek 3 d tv olamadan da bu oyunları oynayabileceksiniz bilgilerinize
    konsol dünyası`` bunu yazmis

• hic kimsenin haberi yok mu ya?????
  • .?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

quote:

Orijinalden alıntı: saqsafoon
    ps3 icin uzun bir arastirmadan sonra 3d ozellikli bir tv almaya karar verdim fakat forumlarda falan dolasirken arkadasin birinin 1.4 v hdmi kablo oldugu takdirde 3d siz tvlerde led veya lcd de ps3 oyunlarinin 3d ile oynanabilecegi sadece bir gozluk almaniz gerektigini soylemis gercekten kafam karisti boyle birsey var mi tesekkurler?

Tabikide yok. Arkadaşınız sizi yemiş.

bunada bir cevap versen diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saga sola inanmayin arkadaslar. 3D tv olmadan ps3 ten 3D oyun oynayamassiniz. 3D tv ler cikali 1yil oldu, hala bu konunun tartisilmasi akillara zarar
  • ne biliyim adamin yoruma baksana baya inandirici geldi sordum bende
  • psn'de killzone 3 ün hem 2d hemde 3d demoları var, 3d demoyu indirin bakalım tv açacakmı, tabiki açmayacak 3d oyun oynayabilmek için 3d tv şart, bir de 1.4 hdmı kablosuna gerek yok 3d oyun oynayabilmek için....
  • PS3 ile 3d izlenir mi? sorusuna şu cevabı vermelisiniz? Hangi tip 3d?

Eski nesil 3d oyunları (yani anaglif red cyan vs) zaten oynayabiliyorsunuz, nba2k11, geforce oyunlarını halen red cyan anaglif gözlük ile 3d oynamaya devam eden arkadaşlarımı tanıyorum, ben ise yeni nesil 3d ps3 oyunu oynuyorum ki... Yeni nesil bir 3d oyunu 3d tv siz yada 3d projektörsüz yada 3d monitörsüz oynamak mümkün değil...

Yani kanatsız uçmak ne kadar mümkünse 3d tvsiz 3d de o kadar mümkündür...

PS3 3D oyunları listesine buradan ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozluk3d

PS3 ile 3d izlenir mi? sorusuna şu cevabı vermelisiniz? Hangi tip 3d?

Eski nesil 3d oyunları (yani anaglif red cyan vs) zaten oynayabiliyorsunuz, nba2k11, geforce oyunlarını halen red cyan anaglif gözlük ile 3d oynamaya devam eden arkadaşlarımı tanıyorum, ben ise yeni nesil 3d ps3 oyunu oynuyorum ki... Yeni nesil bir 3d oyunu 3d tv siz yada 3d projektörsüz yada 3d monitörsüz oynamak mümkün değil...

Yani kanatsız uçmak ne kadar mümkünse 3d tvsiz 3d de o kadar mümkündür...

PS3 3D oyunları listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.