Şimdi Ara

3g problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodafone 3g hizmetinden faydalanmak istiyorum ama ne denediysem 3g ile bağlanamadım. 3636 ya Kapsama diye mesaj attım bulunduğunuz bölgede 3g hizmetinden faydalanabilirsiniz dedi.
    3g aboneliğimi açtırdım fakat şebeke modunu UMTS seçtiğimde ekranın üst kısmında hiçbirşey yazmıyor. Sadece bir büyütec işareti çıkıyor.İlk defa deniyorum bu 3g olayını Samsung Wave2 kullanıcısıyım.
    Eski simkartlardan kullanıyorum acaba bununlamı alakalı olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 6 Mayıs 2011; 9:23:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SINIRYOK

Selamlar,

Vodafone 3g hizmetinden faydalanmak istiyorum ama ne denediysem 3g ile bağlanamadım. 3636 ya Kapsama diye mesaj attım bulunduğunuz bölgede 3g hizmetinden faydalanabilirsiniz dedi.
    3g aboneliğimi açtırdım fakat şebeke modunu UMTS seçtiğimde ekranın üst kısmında hiçbirşey yazmıyor. Sadece bir büyütec işareti çıkıyor.İlk defa deniyorum bu 3g olayını Samsung Wave2 kullanıcısıyım.
    Eski simkartlardan kullanıyorum acaba bununlamı alakalı olabilir ?

evet kartla alakalıdır sim kartta telsim yazıyorsa cep merkezlerinde değiştirmen lazım
  • Yok o kadarda eski değil :) simkart vodafone bu arada.
  • Müşteri hizmetlerini aradım.

##002# yi tuşlayıp arama butonuna basmamı sonrada telefonu kapatıp açmamı söyledi.

Dediği gibi yaptım. 3g yazısını gördüm sonra 30snye ye kalmadı gitti..
    10sn full çekiyor sonra kayboluyor nasıl iştir ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 6 Mayıs 2011; 9:33:23 >
  • simkartla alakası yok.
  • Tekrar aradım hattınız desteklemiyor dedi. Neyse yarın gidip sim'i değiştireyim.
  • simkartla 3G yi nasil bagdastirir musteri hizmetlerini tebrik etmek lazim.

simkarti degistir icin rahat etsin
    almisken bayileri dolas 128 kb olan simkarttan al. 64 luklerin bazilari problemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

simkartla alakası yok.

Çok haklıymışsın. Şebeke modu otodaydı. Bugün uyandığımda telefon 3g den çekiyordu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.