Bildirim
40 YAYINEVİNDE %40'A VARAN İNDİRİMLER BAŞLADI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yapı Kredi Yayınları (Özellikle Harry Potter serisi)
Metis Yayıncılık (Yüzüklerin Efendisi) -
altıkırkbeş
sel
dost
türkiye iş bankası
bunlara yapın, çok yüklü giricem -
Harry potter serisi
lotr
Ve son olarak taht oyunlari serisi
Not: yayinevlerini bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Remzi Kitabevi (Ramses Serisi) -
einstein ve evreni
insan beyni/ evrenin en karmaşık ve gizemli nesnesi
Evrenin Karanlık Yüzü
Fizik ve Ötesi
İçimizdeki Balık
Atomların Dansı
şu kitaplara indirim yaparsanız sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: uA006
altıkırkbeş
sel
dost
türkiye iş bankası
bunlara yapın, çok yüklü giricem
Yapı Kredi Yayınları da olabilir... -
Eski kampanyadan faydalandik, memnun kaldık umarim bu kampanyada da güzel kitaplar olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sepetimdeki kitaplara baktım, iki yayınevinin kitapları var..
can yayınları
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları -
Yapı Kredi Yayınları (Harry Potter serisi) Set olarak olursa çok güzel olacak. -
Kemal Karpat Timaş tüm kitapları olursa alıcam. -
Martı Yayınevi (Mucizeler Dükkanına Dönüş, Kutsal Mezarın Günahkar Misafiri, Şüphe Asla Uyumaz)
Koridor Yayınları (Şizofren)
Ephesus Yayınları (Yüzleşme, Bir soru Bir Aşk)
Can Yayınları..
Teşekkürler... -
boyut yayıcılık -
Genelde Metis'te indirim yapmak biraz zordur, kendileri bile kitap fuarında yapmıyorlar ama gene de ben şansımı deneyerek Metis diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: kHanTW
Genelde Metis'te indirim yapmak biraz zordur, kendileri bile kitap fuarında yapmıyorlar ama gene de ben şansımı deneyerek Metis diyorum.
İndirim yapamayacağımız yayın evi yok.Önemli olan talep gelmesi ve yayın evinin listeye girmesi.
tüm gönderileri takip ediyor ve listemize alıyoruz.
Tüm ileti yazanlara teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: nodanger
quote:
Orijinalden alıntı: kHanTW
Genelde Metis'te indirim yapmak biraz zordur, kendileri bile kitap fuarında yapmıyorlar ama gene de ben şansımı deneyerek Metis diyorum.
İndirim yapamayacağımız yayın evi yok.Önemli olan talep gelmesi ve yayın evinin listeye girmesi.
tüm gönderileri takip ediyor ve listemize alıyoruz.
Tüm ileti yazanlara teşekkürler
Siz yapabiliriz diyorsanız bizce mesele yok, sizden güzel bir Metis %40 bekliyoruz :) Sadece son 10 yılda kitap fuarları ve idefixe gibi sitelerin yılda bir olan kampanyaları dahil hiç %40 görmedim o kadar, yaparsanız şanınız yürür, indirim kuponu verseniz de vermeseniz de ben sosyal medyada ya da arkadaşlara duyururum. (Ha şevklendirip indirim yapın da bana yarasın diye söylemiyorum, an için Metis'ten alacağım çok bir kitap yok zaten, alacaklarımın genelini aldım.)
-
Can Yayınların'dan On üç yıl sonra
Doğan Kitap Yeniçeriler... -
Iş Bankasi Hasan Ali Yücel Klasikler serisi ve A.Hamdi Tanpınar, Yahya Kemal gibi yazarlar olursa sevinirim -
ithaki yayınları- özellikle disk dünya serisinde bir indirim harika olurdu (bir iki kitabı gerçi yok ama şansı denemek lazım)
inkilap yayınevi
Bir de kişisel gelişim kitapları (örneğin kuraldışı olabilir)
bu yayınevlerinden istekte bulunacağım ben de. İnşallah güzel bir kampanya olur. -
dan brown kitaplarından;
1 melekler ve şeytanlar,
2 da vinci şifresi,
3 kayıp sembol
rica ediyorum...
Benzer içerikler
- merci çikolata a101
- 5 mbps internet hızı nasıl
- vodafone numara taşıma faturalı
- ccleaner pro key
- maaşım qnb de
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X