Şimdi Ara

40000 Tl dizel tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eniştem aracını değiştirecek 40000 tl civarı dizel bir araç bakıyor km fazla yüksek olmasın 2007 altı olmasın .Bu arada şimdiden teşekkürler.
    Not: Şu anki aracı 2004 c3 .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2009-2010 Peugeot 308 temizini o paraya bulabiliyorsunuz. Hem oldukça donanımlı hem de piyasadaki en iyi dizellerden birisi. Ben alsaydım manuel alırdım ama.
  • İ30 Ceed 308 Bravo bunlardan birini bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YozgatLee0666 -- 3 Ekim 2015; 21:26:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: entelim

2009-2010 Peugeot 308 temizini o paraya bulabiliyorsunuz. Hem oldukça donanımlı hem de piyasadaki en iyi dizellerden birisi. Ben alsaydım manuel alırdım ama.

Zaten o manuel düşünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar o fiat istemiyo .

• 308 veya bravo mantıklı. Diğer modeller zaten yüksek km ve düşük model olur. Asgari C sınıfı olarak düşünüyorum tabii ki.
  • Focus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    450.000 TL Araç Tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    30 bin TL notebook tavsiye
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • megane 3 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

308 veya bravo mantıklı. Diğer modeller zaten yüksek km ve düşük model olur. Asgari C sınıfı olarak düşünüyorum tabii ki.

Evet zaten C sınıfı düşünüyor ama o daha çok C4 bakıyor .

• Bir de arkadaşlar araba biraz dayanıklı olsa iyi olur çünkü o çok kötü kullanıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: toyotaozudogru

quote:

308 veya bravo mantıklı. Diğer modeller zaten yüksek km ve düşük model olur. Asgari C sınıfı olarak düşünüyorum tabii ki.

Son kasa c4 40bine pek temiz olmaz gibi geliyor bana. Yani attraction donanım olabilir belki o da çok boş. Ya da birkaç parça değişen-boyalı confort versiyon bulunabilir belki. Tabii ben km 90bin altı olarak söylüyorum, yoksa yüksek km li uygun fiyatlara var gibi. Ben 20 gün önce 2012 model (2013 trafiğe çıkışlı) 1.6 hdi confort+plus aracı 45.5 'a aldım.

• Fluence 1.5 dci 110hp 6 ileri 2012 temizini alırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fıat Bravo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık dizel araçlar ticari dışında mantıklı değiller
  • 2010-11 model cruz alırsın full donanım.
  • Bir iki arttirabilirseniz astra h 1.3 essentia comfort paket(2011 sonrasi) cok mantikli

• quote:

Bir de arkadaşlar araba biraz dayanıklı olsa iyi olur çünkü o çok kötü kullanıyor .

transit connect
  • quote:

quote:

quote:

Son kasa c4 40bine pek temiz olmaz gibi geliyor bana. Yani attraction donanım olabilir belki o da çok boş. Ya da birkaç parça değişen-boyalı confort versiyon bulunabilir belki. Tabii ben km 90bin altı olarak söylüyorum, yoksa yüksek km li uygun fiyatlara var gibi. Ben 20 gün önce 2012 model (2013 trafiğe çıkışlı) 1.6 hdi confort+plus aracı 45.5 'a aldım.

Hocam zaten yazın bir araba göstermişti arabanın sağ tarafı tamponlarla beraber boyalı idi .Ben de bu araba olmaz dedim onun verdiği cevap aynen şuydu:Kazasından bana ne ben sadece binecem dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

Bir iki arttirabilirseniz astra h 1.3 essentia comfort paket(2011 sonrasi) cok mantikli

Evet astr da çok mantıklı bir arkadaş bu yazın başında 40000 TL ye takasa verip Auris aldi.Ve arabad hiç kaza bela yoktu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.