Şimdi Ara

407 1.6 hdi mi (2007) ( 1.6 vectra c kasa (2003) comfort acil bu araç alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-satilik-407-231881774/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-garaj-arabasi-vectra-193603718/detay

arkadaşlar bu arabalar alınır mı ? vectra c kasa lpg li 1.6 cok sıkıntı cıkarırmı birde punto ile bunun arasında gidip geliyorum aynı paraya d sınıfı az km li 500 tl hasar kayıtlı 148.000km deki 407 başımı cok agrıtırmı punto da active modeli 160.000 km de ? kararsız kaldım 407 içim gitti ama acemi falan değilim ilk arabamda degil o yuzden napcagımı şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 27 Eylül 2015; 2:42:10 >

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar, babam yıllarca vectra c kullandı ve LPG li. inanın okadar az yakıyorki çok memnunuz araçtaki güvenlik donanımları esp, abs gibi çok iyi, yol tutuşu, gidişi çok iyi. şikayetçi olduğumuz konular çok elektronik arıza vermesi ve bu arızaların pahalıya mal olması, ayrıca 5 vites olması(üst devirler gürültülü 110-120 de resmen 6.vites istiyor)

geldik 407 ye. bir kere dizel ve yıllarca kendini kanıtlamış bir dizel az yakar sadece turbo ve enjektörler sıkıntı yaratabilir iyi baktırmak lazım. ama kullanmadım sadece 206 1.4 hdi kullandım motoru çok verimliydi. eğer seçim yapsam motorundan dolayı 407 olurdu ama büyük bir arıza olursa dizel daha çok üzer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

hocam selamlar, babam yıllarca vectra c kullandı ve LPG li. inanın okadar az yakıyorki çok memnunuz araçtaki güvenlik donanımları esp, abs gibi çok iyi, yol tutuşu, gidişi çok iyi. şikayetçi olduğumuz konular çok elektronik arıza vermesi ve bu arızaların pahalıya mal olması, ayrıca 5 vites olması(üst devirler gürültülü 110-120 de resmen 6.vites istiyor)

geldik 407 ye. bir kere dizel ve yıllarca kendini kanıtlamış bir dizel az yakar sadece turbo ve enjektörler sıkıntı yaratabilir iyi baktırmak lazım. ama kullanmadım sadece 206 1.4 hdi kullandım motoru çok verimliydi. eğer seçim yapsam motorundan dolayı 407 olurdu ama büyük bir arıza olursa dizel daha çok üzer.

407 benimde içimden geçen ama en uyuz en gıcık rengi olması soğutuyo biraz :) şampanya hiç yakışmıyo bence bide 3 yıl sonra satmayı dusunuyorum kredı baglıcam cunku grande punto aklımda sehır ıcı agırlık kullanıcam ıcın az yaksın basımı agrıtmasın aldıgım fıyatada satayım ıstıyorum bu sebeblerden dolayı puntoyu dusunuyorum ama malum aynı paraya d segmentı dolu bır arabaya bınmek varken acemı degılım bısey degılım arabaya aşinayım yıllardır neden gıdıp b sınıfı tabut gıbı arabaya aynı parayı vereyım dıyorum 407 nın km si dusuk muadıllerıne gore 500 tl tek hasar kaydı var ve kasten cızmeden dolayı komple boyalıymış bu komple boya meselesını fotograflı kanıtı varsa dusunuyorum 407 i

• Merhaba.
    407' nin burnu yere sürtüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde vetra c vardı güzel araba yol tutuşu konforu olsun vectra alacaksaniz klimada dondurulen tuşa hız sabitleyicisine dikkat edin bizdeki sorunlar bunlardı motorla ilgili bir sorun yasamamistik

• quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    407' nin burnu yere sürtüyor.

Heryere surtermi:) ankarada yasiyorm genelde asfalt guzel yollarmz sehir ici sknti olrmu cok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 407 temiz duruyor. 22-23 arasına alınırsa çokta iyi olur. Konforu malzeme kalitesi güzeldir 2 sıkıntısı var kullanımda.
    1.önü çok uzun. 2010-2011 e serisi gibi
    2. Yere çok alçak.

Bunlardan başka birde sorunu olabilirse belki göğüsteki ekran sıcak havalarda göstermiyor.

Ama konforu gidişi yakıtı çok güzel tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YozgatLee0666 -- 26 Eylül 2015; 20:57:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

407 temiz duruyor. 22-23 arasına alınırsa çokta iyi olur. Konforu malzeme kalitesi güzeldir 2 sıkıntısı var kullanımda.
    2. Yere çok alçak.

Bunlardan başka birde sorunu olabilirse belki torpidodaki ekran sıcak havalarda göstermiyor.

Hocam ben aktif olark 7 yildir araba kullaniyorm yani her turlu arabayi kullandim fkt 407 hic kullanmadm smdi aklmda butcem 23 bin tl grande punto ve 407 var ayni paraya gidipte neden b sinifi alaym diye dusunuorm gosteris konfor 407 agir oturakli saygi duyulcak bi araba ama aldktn sonra extra masrf ckarmamasida onemli cnku haricicak bi param yok kafamin agrimamasi lazm o yuzdn lpg sicak bakmiorm cnku biliorm illaki bisy ckartio lpg li araclar yok rolanti sorunu yok ayar sorunu yok gaz yememe yok yokus cikarkn cekisten dusme vs

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    LPG sorun çıkarsa bile dizele göre maliyeti azdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

407 temiz duruyor. 22-23 arasına alınırsa çokta iyi olur. Konforu malzeme kalitesi güzeldir 2 sıkıntısı var kullanımda.
    2. Yere çok alçak.

Bunlardan başka birde sorunu olabilirse belki torpidodaki ekran sıcak havalarda göstermiyor.

Hocam ben aktif olark 7 yildir araba kullaniyorm yani her turlu arabayi kullandim fkt 407 hic kullanmadm smdi aklmda butcem 23 bin tl grande punto ve 407 var ayni paraya gidipte neden b sinifi alaym diye dusunuorm gosteris konfor 407 agir oturakli saygi duyulcak bi araba ama aldktn sonra extra masrf ckarmamasida onemli cnku haricicak bi param yok kafamin agrimamasi lazm o yuzdn lpg sicak bakmiorm cnku biliorm illaki bisy ckartio lpg li araclar yok rolanti sorunu yok ayar sorunu yok gaz yememe yok yokus cikarkn cekisten dusme vs

Dediğiniz doğru Konforlu araba almak varken 4 teker almak :/

Motorundan yana sıkıntın olmazsın PSA motoru 110 Bg 240 Tork. Kullanıma göre 5-7 LT arası tüketir. Parçası boldur. Sadece önceki yorumumda dediğim gibi orta bölümdeki ekran var radyo ıvır zıvır için o belki bozuk olabilir ama 2007 modellerde çözmüşler 2006 lar sorunlu 407 2007 model zaten...

Alırsan 407 yi al memnun kalırsın ha 2. eli Punto gibi olmaz ama Puntodan Fersah Fersah konfor olur ki bunun farkında bir kullanıcısın...

bunun fiyatı öldürebildiğin kadar öldür 21-21500 e kadar teklif ver olmaz derse 22-22500 e kadar çık

• quote:

quote:

quote:

2. Yere çok alçak.

Dediğiniz doğru Konforlu araba almak varken 4 teker almak :/

Motorundan yana sıkıntın olmazsın PSA motoru 110 Bg 240 Tork. Kullanıma göre 5-7 LT arası tüketir. Parçası boldur. Sadece önceki yorumumda dediğim gibi orta bölümdeki ekran var radyo ıvır zıvır için o belki bozuk olabilir ama 2007 modellerde çözmüşler 2006 lar sorunlu 407 2007 model zaten...

Alırsan 407 yi al memnun kalırsın ha 2. eli Punto gibi olmaz ama Puntodan Fersah Fersah konfor olur ki bunun farkında bir kullanıcısın...

bunun fiyatı öldürebildiğin kadar öldür 21-21500 e kadar teklif ver olmaz derse 22-22500 e kadar çık

Alıntıları Göster
    1.6 hdi 407 mi 1.9 cdti vectra mı desen kesinlikle vectra derdim.eski nesil pegeoutları pek bilmiyorum açıkçası motor kasaya elbette yetiyordur.ama şöyle anlatayım,arkadaşımın aile hekimi babası bu vectranın sıfırını aldı seneler evvel,2 sene sonra lpg attırdılar.220 bin küsür km oldu,köy yollarına girdi cıktı araba hala sorunsuz çalışıyor.tabi yağı bakımı hep düzgün yapıldı aracın.ikinci el piyasası da vectranın iyidir.1.6 motor biraz hantal kalıyor ama türkiye şartında kaçımız süper kaçan v8 v6 motora biniyoruz ki?

ek olarak tavan hariç boyalılara bakmanızı tavsiye ederim.çabuk elden çıkar.

• Hocam cizikten dolayi komple boyali diye yazmis satici bnde fotogrf isticem.oncesi sonrasi varsa pazarlk edicem vectra lpg li oldgu icin bde 2003 model yani 407 2007 arada 4 yil var kaldiki aklmda punto vardi sorunsuz masrfsiz essek gbi bin diye ama bn acemi yeni kullanan heyecanli birisi degilmki calistgm yerde ztn mesai icerisinde 2015 jetta 1.4 tsi 122 beygr kullaniyorm smdi.normal hayatmda punto bana cidden cok komik gelebilir sence haksizmiyim yozgatli?

• Haklısın kardeşim. İşte kulladığın Jettadan sonra Punto eziyet gelir sana.

407 alırsan günlük kulladığın Jetta ile bir fark yaşamazsın konfor olarak.

Boyadan önce sonra gibi resim vb dosyalar yoksa takılma çünkü renk Şampanya, güneş yanığının kankisi. Araçta 500 lira gibi hasar kaydı var ki hasar kaydı bile değil komple boyalı araçlar arasında... Şase direklere baktır temizse ver paranı al devrini sonra ş.çi 25 kr a gez :)
  • 2 tanıdığım vectra c aldı. birinin şanzıman sorunlu çıktı. kendi kendine boşa vs. geçiyor.diğerinin de lpgsi tutmadı sanırım çekiş problemi yaşıyor. sorunlarını çözemedi ikisi de. 2.2 ve 2.0t kullanıyorlar. arıza verme ihtimali yüksek. bir de fiyatları çok fazla arttı. pug nasıldır bilmiyorum ama arızası yoksa ve az yakıyorsa ona yönelmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psman

2 tanıdığım vectra c aldı. birinin şanzıman sorunlu çıktı. kendi kendine boşa vs. geçiyor.diğerinin de lpgsi tutmadı sanırım çekiş problemi yaşıyor. sorunlarını çözemedi ikisi de. 2.2 ve 2.0t kullanıyorlar. arıza verme ihtimali yüksek. bir de fiyatları çok fazla arttı. pug nasıldır bilmiyorum ama arızası yoksa ve az yakıyorsa ona yönelmek lazım.
    Merhaba,

Dediğin paralara aşağı yukarı bende araç bakıyorum uzun zamandır. Linkteki araçlar piyasasına göre 7-8 bin lira ucuz.Ayrıca vectra nın ilan tarihi çok eski. Sadece boyalı diye o paraya vermezler diye düşünüyorum. Bilgin olsun.
  • quote:

Haklısın kardeşim. İşte kulladığın Jettadan sonra Punto eziyet gelir sana.

407 alırsan günlük kulladığın Jetta ile bir fark yaşamazsın konfor olarak.

Boyadan önce sonra gibi resim vb dosyalar yoksa takılma çünkü renk Şampanya, güneş yanığının kankisi. Araçta 500 lira gibi hasar kaydı var ki hasar kaydı bile değil komple boyalı araçlar arasında... Şase direklere baktır temizse ver paranı al devrini sonra ş.çi 25 kr a gez :)

Sampanya rengi cok gicik iste:) yani gunes yaniginn kankisi derken iyi bseymi kotu biseymi ? Ben siyah yada gumus gri seviyorm mesela bu renk(sampanya) gosterirmi arabayi yoksa icine edermi benm.icin gorunusu vs flnda onemli smdi sirketn jettayi (seker beyaz)evin onune yatirinca gidene kdr 3-4 kez doner bakarm :) burnu surtuyo her yere demisler ama ankrada yasiorm cankayada oturuorm yani baskent sonucta nereye surtebilirim ki anca arka sokaklarda yokuslarda fln aklma gelio arti gorus acisi direkler sknti yazmislar onu uzun oldugu icin ama bn babamn doblo (2003) kullaniorm 5 yildir bi yandanda cok sknti cekermiym doblonunda geri park etmesi tam bir iskence ama alistim.yani hemde dobloyla heryere gittm gezdm (kalabalk sehir ici cafe restorant vs ) gibi yerler

• quote:

Orijinalden alıntı: crzystyle

Merhaba,

Dediğin paralara aşağı yukarı bende araç bakıyorum uzun zamandır. Linkteki araçlar piyasasına göre 7-8 bin lira ucuz.Ayrıca vectra nın ilan tarihi çok eski. Sadece boyalı diye o paraya vermezler diye düşünüyorum. Bilgin olsun.

Vectradan vazgectm ztn hocam lpg li araba istemiorm nedeni cocuklugm babamn tofasinn lpgden dolayi skntilarnda gectigi icin

• quote:

2 tanıdığım vectra c aldı. birinin şanzıman sorunlu çıktı. kendi kendine boşa vs. geçiyor.diğerinin de lpgsi tutmadı sanırım çekiş problemi yaşıyor. sorunlarını çözemedi ikisi de. 2.2 ve 2.0t kullanıyorlar. arıza verme ihtimali yüksek. bir de fiyatları çok fazla arttı. pug nasıldır bilmiyorum ama arızası yoksa ve az yakıyorsa ona yönelmek lazım.

2.0 ve 2.2 helal olsn binenlere bnm icim aciyo babamn doblo (2003) her yil 900 tl kusur mtv sinden dolayi yazk gunah gercektn lpg yi gectm coktan ztn:)

• quote:

quote:

2.0 ve 2.2 helal olsn binenlere bnm icim aciyo babamn doblo (2003) her yil 900 tl kusur mtv sinden dolayi yazk gunah gercektn lpg yi gectm coktan ztn:)

Alıntıları Göster
    ankarada polatlıdan araba alırken 2 kere değil 3 kere düşünün 50 yerden sorgulatın , sıkıntılı yer orası saten ankaradan 70 km dışarda her türlü pislik döner

• quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

ankarada polatlıdan araba alırken 2 kere değil 3 kere düşünün 50 yerden sorgulatın , sıkıntılı yer orası saten ankaradan 70 km dışarda her türlü pislik döner

Hocam polatlida sanayi yuzunden adi cikti desene:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.