Şimdi Ara

43k ile İTÜ Meteoroloji Mühendisliği yazdım sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bölüm en son 55k ile kapatmış benim sıralama 43k sizce bu bir hata mı yoksa sıralamaya bakma mı dersiniz?

• Tebrikler bence güzel tercih.sizin yerinizde olsam ben de aynısını yapardım diyemeyeceğim ama siz iyi yapmışsınız hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavo

Tebrikler bence güzel tercih.sizin yerinizde olsam ben de aynısını yapardım diyemeyeceğim ama siz iyi yapmışsınız hayırlı olsun

teşekkür ederim :)
  • upupupuppupu
  • Sıralamaya tabi ki bak derim.. Kardeşim sen ne yaptın ya? 43K ile 55K olan yeri neden yazdın ilk tercihe mi yazdın yoksa bir de..
  • Eğer İtü diye istemediğiniz kendi yönelimlerinize uzak bir bölümü yazdıysanız yanlış. Onun dışında Meteoroloji mühendisliği devlette iş imkanı en yüksek mühendislikler arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raphaël -- 18 Temmuz 2015; 0:02:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Callent

Sıralamaya tabi ki bak derim.. Kardeşim sen ne yaptın ya? 43K ile 55K olan yeri neden yazdın ilk tercihe mi yazdın yoksa bir de..

35k'yım 67k'lık istediğim bölümü yazdım. Problem nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 18 Temmuz 2015; 0:14:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sıralamaya tabi ki bak derim.. Kardeşim sen ne yaptın ya? 43K ile 55K olan yeri neden yazdın ilk tercihe mi yazdın yoksa bir de..

ilk tercih tabi ki :) ama mutlu olabileceğim bir bölüm olduğuna inanıyorum
  • Mad_Jak kullanıcısına yanıt
    hayat senin hayatın seçim senin hayatın problemin olduğunu söylemedim. üstüme yürüseydin bari. aynı bölümden bir tercih yapacaksan daha iyi üniversiteleri yazabilirdin kendinden 32k düşük yeri yazmışsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

35k'yım 67k'lık istediğim bölümü yazdım. Problem nedir?

hangi bölüm olduğunu sorabilir miyim? :)
  • kpss ye çalışmaya başla şimdiden. İşsiz kalıcaksın.
  • İtü diye değil de bölüm için yazdıysan eyvallah. Devlete girme ihtimalin yüksek. Ya da şansın varsa hava durumu sunarsın :)

• Selim_dh7 kullanıcısına yanıt
    Hava durumu sunma kismina cok güldüm :D

• haHA hava durumu sunma iyiymiş :D ama gözüm daha yükseklerde
  • Arkadasim metalurji&malzeme mühendisliginde okuyordu, bir gün onla dolanirken bir is için baska biriyle muhabbetimiz oldu, adam arkadasima da sordu ne okuyorsun diye. "Metalurji mühendisi" cevabini almasina ragmen, he iyi bak havalar da isiniyor su siralar ne dersin falan demeye basladi adam arkadasimi meteoroloji mühendisi zannetmis. Gülmüstük baya, bunu neden anlattim peki; ITU'de meteoroloji mühendisligi oldugunu o zaman farketmistim
  • @Callent

Elektrik müh. istiyordum ama araştırdıkça benim istediğim bölümün bu olmadığını anladım, istediğim bölüm de bu sıralamayla alıyor. İnsanların bunu problem yapması enteresan geliyor, sanki aldığımız puanı boşa harcamak gibi görmeleri. Üstüne yürümek veya bulaşmak değil zaten amacım neyi cidden problem gördüğünü bilmek için yazdım öyle.

@mkesim96

İTÜ Fizik Mühendisliği.

• Eski popülerligi yok ama devlette doguda düşük puanlarla atanirsin senden daha iyi bir sıralama ile yazmayi düşündüm sonra vazgeçtim hayırlı olsun

• Okulun seviyesini düşürüyor bu bölümler ya. Gebze gibi iyte gibi okullarda olması lazım bu bölümlerin. İTÜ de olmamalı
  • yani beyler itü olsun diye istesem gemi denizi yazardım geomatik müh yazardım 45-46 ile alıyor bu bölümler ama meteoroloji dersleri ve bölüm bana yakın geldi o yüzden seçtim
  • ayrıca bu kpss den başka bi iş olmadığını düşünen arkadaşla 4-5 sene sonra görüşmek isterim(belki bana iş başvurusunda bulunursun orda da görüşebiliriz ;) )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.