Şimdi Ara

45 Bin bütce ile C sınıfı Dizel - Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaslar başlıkta belirttiğim gibi Maksimum 45 Bin liraya kadar önerebileceğiniz C sınıfı Dizel, Otomatik araçlar nelerdir?

Marka takıntım yoktur, kriterlerime uyan her türlü öneriye açığım :)

Kilometre ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur.

Tesekkurler

• Cruze alınabilir.

• Honda civic dusunebilirsin. Yakit olarak tup olursa uzmez. İci genistir rahattir. Otomatigi sarsmaz hissettirmez.
  • Adam dizel demiş fiat bravo ya da c4 olur hocam en mantıklısı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fensinn

Adam dizel demiş fiat bravo ya da c4 olur hocam en mantıklısı bunlar
    Bu bütçeyle Bravo dizel otomatik hemde cam tavanlı en dolu pakati alınabilir
  • quote:

Adam dizel demiş fiat bravo ya da c4 olur hocam en mantıklısı bunlar
    fluence olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

fluence olabilir

Alıntıları Göster
    C4
  • Uretimi yok ama ben lancia deltalara bakıyorum,o paraya dizel otomatik olup hem de her türlü donanıma sahip bir araç bulmak zor. Şanzımanının kararsızlığı ve ikinci elinin olmayışı handikap. O paraya premium arabaya biniyormuşsunuz hissini veren başka araç bulamazsınız.
  • Uzun vade de binilecekse Fiat Bravo alınabilir. Biz daha yeni aldık dizel+otomatik cam tavanlı versiyonu 38.000₺. 60 küsür binde ilk sahibinden aldık.

Onun dışında ikinci el piyasası daha iyi olan bir araç düşünürseniz 2011 model civarı Megane HB yada Fluence bakın. Donanım olarak çok dolu olmayabilir.

Cruze bizde düşünmüştük ama 2.0 dizel olmasından kaynaklanan mtv ve mazot yükü üstüne bir de Chevrolet Tr pazarından çekilince hiç mantıklı gelmedi.
  • fensinn kullanıcısına yanıt
    Hocam c4 lerin şanzımanının tahammül edilemiyecek kadar kötü olduğunu okudum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
  • Cengiz Ç. kullanıcısına yanıt
    Yeni arabanın hayırlı olsun cok uygun fiyata almışsınız gercekten ben bir türlü bulamadım :) ilk izlenimleriniz nasıl? şanzıman gercekten cok mu sarsıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbmnbmnb12

Hocam c4 lerin şanzımanının tahammül edilemiyecek kadar kötü olduğunu okudum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Şahsen ben olsam sport Style bravo alırdım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnbmnbmnb12

Şahsen ben olsam sport Style bravo alırdım

Alıntıları Göster
    Fiat Bravo, 308, C4
  • mnbmnbmnb12 M kullanıcısına yanıt
    Uzun yolda baya keyifli. 300 Tork 120 Hp farkını hissettiriyor. Ama mesela çok fazla rüzgsr sesi alıyor. Aşırı denecek şekilde. Yakıt tüketimi de Bir megane'dan golf'den vs daha fazla.

Şehir içinde direksiyonda ki city modu özelliği baya iyi. Serçe parmağınızla bile dönüyor direksiyon. Şanzımana gelince Dualogic şanzıman. İlk iki vites geçişi baya sarsıntılı hissettiriyor ama sonrası daha normal rahatsız edici şekilde değil. 6 ileri olmasında iyi 120km/h hız ile giderken nerdeyse devir daha 2.000 de oluyor.

Genel olarak parasının arabası yani. Bu fiyatlarda hem dizel hem otomatik işte dijital klima cam tavan usb girişi vs. Donanım sunan araç bulmak zor. B sınıf parasına C sınıfı diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Ç.

Uzun yolda baya keyifli. 300 Tork 120 Hp farkını hissettiriyor. Ama mesela çok fazla rüzgsr sesi alıyor. Aşırı denecek şekilde. Yakıt tüketimi de Bir megane'dan golf'den vs daha fazla.

Şehir içinde direksiyonda ki city modu özelliği baya iyi. Serçe parmağınızla bile dönüyor direksiyon. Şanzımana gelince Dualogic şanzıman. İlk iki vites geçişi baya sarsıntılı hissettiriyor ama sonrası daha normal rahatsız edici şekilde değil. 6 ileri olmasında iyi 120km/h hız ile giderken nerdeyse devir daha 2.000 de oluyor.

Genel olarak parasının arabası yani. Bu fiyatlarda hem dizel hem otomatik işte dijital klima cam tavan usb girişi vs. Donanım sunan araç bulmak zor. B sınıf parasına C sınıfı diyelim.
    308 , C4 , Focus 2,5

Benim tercihim
    308 - Focus 2,5 - C4 sırasıyla olurdu

Edit: Focusta otomatik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 7 Temmuz 2015; 17:30:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

308 , C4 , Focus 2,5

Benim tercihim
    308 - Focus 2,5 - C4 sırasıyla olurdu

Edit: Focusta otomatik yok

Alıntıları Göster
    Adam dizel diyor benzinli focus ve civic öneriyorsunuz c4 en uygunu duruyor suanda.Bravonun piyasası olmadığı için satarken zarar ettirir ayrıca HB dizel otomatik megane 3'de alınabilir otomatiği çok güzeldir hissettirmez.

• Bu Fiyata bende Cok arastirma yapti.Malesef En iyi Tercih senin icin Megane Olur.Privl Veya Dinamik Paket Bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasret62

Adam dizel diyor benzinli focus ve civic öneriyorsunuz c4 en uygunu duruyor suanda.Bravonun piyasası olmadığı için satarken zarar ettirir ayrıca HB dizel otomatik megane 3'de alınabilir otomatiği çok güzeldir hissettirmez.

Alıntıları Göster
    Megane ile C4 arasında kararsız kaldım hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.