Şimdi Ara

45 BİNE OTOMOBİL ÖNERİNİZ NE OLUR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiyelerinizi istiyorum yardım lütfen.

Edit: çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bllaydmr24 -- 1 Mayıs 2020; 19:16:52 >

• gazel71 kullanıcısına yanıt
    gazel71 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: gazel71

Piyasalarını tam bilmiyorum ama 2001 2002 temiz astra alınabilir o paralara
    ben şahsen o kadar yaşlı bir araç tercih etmezdim. 2010 ve üstü punto bakılabilir. punto'nun 2. eli linea'dan ucuzdur ve bence linea'dan daha iyi bir araç (baş mesafesi daha iyi).

çok yaşlı araç üzer adamı. punto'nun parçası da bol ve ucuzdur. vectra falan öneren olmuş ta, sakat iş o. vectra'nın öyle pahalı parçaları var ki resmen ocak batırır.
  • Kriterleriniz nedir? Hb mi sedan mı? Benzin mi dizel mi?
    1.4 mü 1.6 mı 2.0 mı vs vs çok kriter var.

Neye ihtiyacınız oldugunu yazarsanız daha çabuk işiniz görülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 27 Nisan 2020; 16:30:17 >
  • 1.4 veya 1.6 hb veya Sedan fark etmez ilk tercih Sedan manuel vites bi araba bakıyorum
  • Piyasalarını tam bilmiyorum ama 2001 2002 temiz astra alınabilir o paralara
  • quote:

Bende Vectra C var 2004 model.
    45 e astra almak yerine daha mantıklı bir tercih bence.
    45-50 civarına bulunuyor temizleri.
    Astra g den birkaç gömlek üstün bir araç bence.
  • quote:

ben şahsen o kadar yaşlı bir araç tercih etmezdim. 2010 ve üstü punto bakılabilir. punto'nun 2. eli linea'dan ucuzdur ve bence linea'dan daha iyi bir araç (baş mesafesi daha iyi).

çok yaşlı araç üzer adamı. punto'nun parçası da bol ve ucuzdur. vectra falan öneren olmuş ta, sakat iş o. vectra'nın öyle pahalı parçaları var ki resmen ocak batırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Alıntıları Göster
    Vectra c kol dayamanın önündeki ufacık bardaklığa 300 lira istiyorlar

Benim şu panjurun kaplaması attı.
    Çıkmasına 400-500 lira istiyorlar.
    Alt tarafı plastik parçası.

Hee ama çok güzel araba. Gerçekten kaliteli ve konforlu. Ayrıca donanımı da iyi. Boş pakette bile hız sabitleyici var.
    Temiz kullanırsan üzmez. Ben bakım harici sanayiye gittigimi pek hatırlamam 10 senedir bende araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 27 Nisan 2020; 17:35:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Vectra c kol dayamanın önündeki ufacık bardaklığa 300 lira istiyorlar

Benim şu panjurun kaplaması attı.
    Çıkmasına 400-500 lira istiyorlar.
    Alt tarafı plastik parçası.

Hee ama çok güzel araba. Gerçekten kaliteli ve konforlu. Ayrıca donanımı da iyi. Boş pakette bile hız sabitleyici var.
    Temiz kullanırsan üzmez. Ben bakım harici sanayiye gittigimi pek hatırlamam 10 senedir bende araç.

Alıntıları Göster
    onlar küçük ve önemsiz şeyler. vectra'da mesela bir şanzıman arızası çok üzer. ha hala öyle mi bilmem ama baskı balatası servetti vectra'nın vectra olduğu zamanlar.

• Herhalde piyasada bu fiyata araba kalmadı
  • araç almak için ayırdığını para ne olursa olsun içinize sinecek bir araba alamayacaksınız.

50 binlik bakanda 100 binlik araç bakanda içlerine sinecek araba bulamıyorlar. çünkü ederinin çok çok üstünde paraya satılıyor arabalar. benim aralık ayında 68 bine aldığım fiesta şuan 95 bin tl 95 veripte fiesta almam ben şahsen :) önceden 2011-2012 model bmw 3.20d alıyordun 95 bin tl ye. şimdi 140-150 oldu o araçlar. eski kasa bmw 95 bin verilir mi diyordum.

önerim punto bakabilirsiniz. otomatik temiz piyasası şişirilmemiş punto bulsam bende alacağım çünkü.
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    İşin komik tarafı o da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bllaydmr24

1.4 veya 1.6 hb veya Sedan fark etmez ilk tercih Sedan manuel vites bi araba bakıyorum
    Hocam ben de kullanıyorum ve memnunum. Octavia 2003-2005 model 1.6 mpi motor lpgli manuel gayet güzel. Elegance dolu modeli. Collection plus en dolusu. Elegance kullanıorum gayet yeterli. 40-45 temiz bulursunuz.
  • Cezdim34 C kullanıcısına yanıt
    4 sene önce 2004 octavia 25,500 e vermiştim, ama sorunları biktirmis o yüzden satmıştım, ayda 2 defa sanayi gostermezsen yurumuyordu, birde Alman parçaları pahalı iyice delirir adam
  • Piyasa sürekli attığından artık tam takip edemiyorum ama modeli olabildiğince yeni olsun isterseniz seat ibiza vb b sınıfı hatchback'lere bakılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

4 sene önce 2004 octavia 25,500 e vermiştim, ama sorunları biktirmis o yüzden satmıştım, ayda 2 defa sanayi gostermezsen yurumuyordu, birde Alman parçaları pahalı iyice delirir adam
    Parçası aynı model reno-fiat a göre aşırı pahalı değil. Aliekspres gibi sitelerden herşeyi bulunuyordu salgından önce bayadır parça almıorum şimdi nesıl bilmiyorum.
    Ben sadece cam mekanizması için gittim sanayiye. Maşallah deyim.
  • Şahin alınır. Paraya ihtiyaç olunca ikiye bölünür yarısı satılır.
  • Dolarmış, Altınmış, hikaye vallahi arabalar daha çok prim yaptı

2016 da Megane 92 bindi 0

Şuan 210 bin lira

Hersene 28 bin lira para koymuş
  • Golf 4 belki Golf 5
  • Megane 2 1.5 dizel sedan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.