Şimdi Ara

4558 TL Gigabyte Aorus FI27Q 2K 165Hz 1ms(MPRT) IPS 95% DCI-P3 10Bit(8Bit+FRC) G-SYNC Pivot, Tilt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4558 TL Gigabyte Aorus FI27Q 2K 165Hz 1ms(MPRT) IPS 95% DCI-P3 10Bit(8Bit+FRC) G-SYNC Pivot, Tilt
    https://www.incehesap.com/gigabyte-aorus-fi27q-27-inc-qhd-gaming-monitor-fiyati-44347/

Resmi web sitesi:
    gigabyte
    AORUS FI27Q Gaming Monitor | Monitors - GIGABYTE Turkey
    https://www.gigabyte.com/tr/Monitor/AORUS-FI27Q

Detaylı teknik özellikler:
    displayspecifications
    27" Gigabyte AORUS FI27Q - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/6e031b3a

4558 TL Gigabyte Aorus FI27Q 2K 165Hz 1ms(MPRT) IPS 95% DCI-P3 10Bit(8Bit+FRC) G-SYNC Pivot, Tilt
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İncehesaptan özellikle monitör almanızı önermem açılmış kullanılmış ürün satıyorlar. Daha bugün asus 280hz monitör kargodan 2. el olarak geldi sikayetvar a yazdım :)
  • Uzun zamandır bu fiyata burada. Gaming gecesi 4099 liraya satıldı. Ayrıca p modeli olsa yapıştırmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajea-

İncehesaptan özellikle monitör almanızı önermem açılmış kullanılmış ürün satıyorlar. Daha bugün asus 280hz monitör kargodan 2. el olarak geldi sikayetvar a yazdım :)
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144714123

Burada memnun olduğunuzu belirtmiştiniz sanırım 3. monitör siparişi sıkıntılı oldu. Arıza, ölü pixel vs. veya aparatlarında eksiklik var mıydı? Birkaç firmada daha bu durumu gözlemledim. Sanırım koşulsuz iade durumundaki ürünleri, outlet satış yerine normal siparişlerde gönderiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: travers

Uzun zamandır bu fiyata burada. Gaming gecesi 4099 liraya satıldı. Ayrıca p modeli olsa yapıştırmıştım.
    An itibariyla baktığımda daha düşük fiyatla satan bir yere denk gelmedim. Bu monitör için 4099 TL gerçekten iyi fiyat. Benzer özelliklerdeki Viewsonic XG270QG 6000 TL civarında geziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144714123

Burada memnun olduğunuzu belirtmiştiniz sanırım 3. monitör siparişi sıkıntılı oldu. Arıza, ölü pixel vs. veya aparatlarında eksiklik var mıydı? Birkaç firmada daha bu durumu gözlemledim. Sanırım koşulsuz iade durumundaki ürünleri, outlet satış yerine normal siparişlerde gönderiyorlar.

Alıntıları Göster
    Evet sorun yaşamadan önceki mesajlardı bunlar :)

Ürünün kutusu çok basit bir koli bandıyla bantlanarak geldi görseniz alay edersiniz. Evde ürünü açtığımda cihazda parmak izleri mevcuttu bende direk incehesap değil asus'u aradım. Cihazın 05.03.2020 tarihinde daha önce kullanıma açıldığını ve asus sistemine sinyal gönderdiğini söyledi müşteri temsilcisi. Siz yeni aldığınıza emin misiniz diye 2-3 defa sordu şaşırdı acıkcası.

Ayrıca satın aldığım monitör model adı : VG259QM olmasına rağmen monitörün ayak kısmında '' MG248 2019-10-27-H2 '' tarihli bi etiket mevcut bayada cizilmiş bir monitor ayagı. 4 tane yanyana ölü pikselde hediyeleri oldu son olarak :)

• display 1.2 olduğundan bu model 10 bitde 165 hzda çalışmaz ancak Gigabyte Aorus FI27Q-P modelinde böyle bir sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monitör ne sinyali gönderiyormuş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Monitör ne sinyali gönderiyormuş?
    Asus'un bi sistemi mevcutmuş Her yeni kutu monitör ilk defa açıldığında servise bu ürün kullanıma açıldı diye iletiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

An itibariyla baktığımda daha düşük fiyatla satan bir yere denk gelmedim. Bu monitör için 4099 TL gerçekten iyi fiyat. Benzer özelliklerdeki Viewsonic XG270QG 6000 TL civarında geziyor.

Alıntıları Göster
    Ben aldım ama konudaki arkadaşlar p modeli falan demiş. Hata mı ettik acaba :)

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Hocam eleştirme amaçlı değil bilgilendirme amaçlı yazdım. Takibimde olan bir model

• quote:

Orijinalden alıntı: travers

Hocam eleştirme amaçlı değil bilgilendirme amaçlı yazdım. Takibimde olan bir model
    Hocam bu modellerde ölü pixel çıkma şansı nedir? gigabyte modellerinde sık rastlanıyor mu inş incehesap uğraştırmaz.
  • iyi güzel monitorde 10bit yazmayın frc falan hikaye 10bit film açmaya çalışınca renkler berbat oluyor gösteremiyor bu özellik hakkında bilmeniz gerekn budur
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    Ölü piksel hakkında çok yoğun şikayet duymadım ama incehesap adamı çok yorar.

Her panelde ölü piksel ile karşılaşma ihtimaliniz var. Önemli olan satış sonrası sizi yormaması aldığınız yerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Her panelde ölü piksel ile karşılaşma ihtimaliniz var. Önemli olan satış sonrası sizi yormaması aldığınız yerin.
    Gördüğüm yorumlara bakarsak uğraştırıyorlar

Bu arada arefe günü kargolar çalışır mı hocam?
    Bazı kargolar yarım gün bazıları tam gün çalışıyordu diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajea-

İncehesaptan özellikle monitör almanızı önermem açılmış kullanılmış ürün satıyorlar. Daha bugün asus 280hz monitör kargodan 2. el olarak geldi sikayetvar a yazdım :)
    Bu 14 günlük iade süreci işleri bozuyor. Adam monitörü alıp herhangi bir kusuru olmamasına rağmen zevke keder iade ediyor. Tabi bu monitörleri iade edilen ürünler yine bir şekilde satıyor.

İade edilen ürünler bence zevke keder iade ediliyorsa alıcıdan belli bir oranda para kesilmeli ve bu ürünler satılırken yine aynı şekilde ucuza ve iade edildiği belirtilerek satılmalı.

Sadece İncehesapta değil her yerde başımıza gelebilecek bir durum bu. Kısaca şansa kalmış işimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceann Capall -- 29 Temmuz 2020; 17:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceann Capall

Bu 14 günlük iade süreci işleri bozuyor. Adam monitörü alıp herhangi bir kusuru olmamasına rağmen zevke keder iade ediyor. Tabi bu monitörleri iade edilen ürünler yine bir şekilde satıyor.

İade edilen ürünler bence zevke keder iade ediliyorsa alıcıdan belli bir oranda para kesilmeli ve bu ürünler satılırken yine aynı şekilde ucuza ve iade edildiği belirtilerek satılmalı.

Sadece İncehesapta değil her yerde başımıza gelebilecek bir durum bu. Kısaca şansa kalmış işimiz.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum o kutuyu açıp ürünü kuruyorsa geri iade etmeninde bir bedeli olmalı artık hiçbirşey alamaz oldum 1-2 firma değil birçoğu bu sistemle devam ediyor iade ürünleri satmaya. Bir hevesle alıyoruz ürünü şimdi kim bilir kaç hafta monitörsüz kalacaz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajea- -- 29 Temmuz 2020; 17:11:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.