Şimdi Ara

5 ayda 90 bin için YGS LYS hazırlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, evde çalışarak 90 - 80 bin civarında bir sıralama yakalamam gerek bu 5 aylik zaman diliminde fakat matematik temelim yok ve başta mat olmak üzere hangi kaynaklardan çalışacağımı hiç bilmiyorum , konu anlatımlı bir kitaba ve başlangıç seviyesi soru bankasına ihtiyacım var, kademeli olarak zorlugu arttırmayı düşünüyorum. Dedigim gibi matematik temelim hiç denecek kadar az ama ygs Türkçede fena değilim, önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanbb11 -- 20 Eylül 2016; 15:07:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BENİM MAT 20+ hedefim ygs 1 de 100k. senin benden daha cok calısman lazım :)
    başlangıç için sıradısı analiz alabilirsin çözümlüdür. önce internetten konu dinle sonra soru bankasından coz. sıradısı analizi bitirdikten sonra birey b çözebilirsin.
    Allah yardımcımız olsun
  • Hocam şöyle yap ben böyle yapa yapa 0 dan 12 netlere ciktim ilk önce ant mattan konuyu bitir kavra sonra karekök 0 a geç çöz onu sonra sıradışı analiz çözümlü olduğundan en son birey b serisini çöz hocam videolu çözümleri var yapamadığını videodan izlersin çok fazla ağır gelir diyorsan karekök 0 ı cikarabilirsin

Mesela bir konuya 2 gün ayir ilk gün tam oturmaz

• Karekök 0 pdfsini internetten bul çok zorlamiyorsa fem ilk adım ile beraber bitir konuları ardından fem simetri +kosb

• Hedef benimde 90 bin mezunum 250k yaptım bu sene 25 türkçe 14 matematik 7 sosyal 14 fen ile ygs 370k
    Lys:mat 3.75 net fizik -1 net kimya 8 biyoloji 8 net ile 250kya çektim :d lysyi direk salladım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Stalker Batman -- 20 Eylül 2016; 16:51:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.