Şimdi Ara

50 inc LG PLAZMA 3D 600HZ YARDİMCİ OLUN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR LG 50İNC PLAZMA 3D 1900 TL SİFİR SORDUM ALİNİR Mİ PS3 KULLANİYORUM BİRDE DSMART LED TV İLE PLAZMA ARASİNDA COK FARK VARMİ BU TV ALİNİRMİ YARDİMCİ OLURMUSUNUZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardimci olan yokmu

• Plazmalar calisma mantigi geregi led panel tvlere gore sicak calisiyor ayrica parlakliklari biraz dusuk. Plazma alinir mi??? Evet alinabilir. hele ki 50" 3d ve internet ozelligi varsa neden alinmasin o fiyata.
    Lgnin o modeli sanirsam vatan bilgisayarda 1799tl şuan. 600hz ve 3d destegi var. Aktif gozluk kullaniyor.
    Led lg ile plazma lg arasindaki fark şu.
    Lgnin led modelleri pasif polarize gozluk kullanir. Gozleri aktif gozluk kadar yormaz. Smart ozelligi yani multimedya ozelligi daha gelismistir. 660 modeli ve ustu modellerde smart kumanda kutu iceriginde var ve mouse olarak kullanilabiliyor. Ayrica sesle arama ozelligi var. Eksi yonleri ise samsunglarda cogu ledlerde ve lglerin bazi modellerinde siyah tonda karincalanmalar cok belli oluyor. Ozellikle samsung 5 ve 6 serisinde, lglerde 620, 640 serilerinde ve bazi 660 serilerinde, philipslerde ise 4xxx 5xxx ve 6xxxin bazi serilerinde.
    Bu yazdiklarim led icindi. Plazmalar ise siyah ve diger renk tonlarini gercege yakin gosterebiliyor ama kontrast olayi var. Yani parlak degiller malesef. Rahat edici olmuyor ama yine de dusundurur.
    1900 tl civarina lglerin 47la620sini alabilirsin. 3d smart tv dahili uydu alici ve dahili wifiye sahip 4 tane gozlugu var. Tercihin tamamen sana kalmis

• Plazma gündüz veya ışıklı ortamda adamı üzer.. akşamları veya loş ışıkta candır...
    Yalnız bahsettiğiniz tv için 1900 lira yüksek.
    Şu sıralar 1700 civarına bulabilirsiniz.
  • Bu saatten sonra plazma alınmaz

• LG'nin 50 inçlik hangi plazma televizyonu 1.900 TL civarında? Şurada 1.600 TL civarında var bi' tane ama aradığın bu mudur bilemedim? http://www.hepsinerakip.com/LG-50PN450-Plazma-Televizyon_18729.html#0

Bir de Plazma - LED TV karşılaştırması anlamında bu rehberdeki ikinci tablo yardımcı olabilir: https://www.alve.com/guides/3.Televizyon-satin-alma-rehberi.html?utm_campaign=guides&utm_medium=proposer&utm_source=guides_36

• Teşekkür ederim bilgilendim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65 inch, +100hz TV önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.