Şimdi Ara

500000 kmde 1.9 tdi Bora alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    400000 kmsi şirket aracı olarak kullanılmış, sonrasında satılıp motoru sıfırdan yaptırılmış, şu an 500000 km civarı olan satılık bir bora var sizce alınır mı?
    Araçın tüm aksamları çalışır durumda bir tek volanında sorun var biraz vuruntusu var.
    sizlere sorum bu araç ömrünü doldurmuş mudur? yoksa bakımlarına devam edilirse binilebilecek araçmıdır?
    Araç 2001 model 1.9 tdi 90 hp chip tuningli 17000 tl isteniyor ne dersiniz?

• Alınmasına alınır da 17.000 pahalı.
  • o aracın 17000 etmesi imkansız diye düşünüyorum.
  • Alınmaz çok para.
  • sence alınırmı hocam 500000 dekı araç 17000 lıraya(başlığı acan arkadas dusun kı bu başlık bana ait )
  • sizce ne kadar eder?
  • yav 500.000 km de araba alınırmı hemde 17.000 tl ye

benim megane 2001 model birinci sahibiyiz daha 80.000 km de ne vuruğu var ne bozuğu ben 17 000 tl istemeye utanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: West 

yav 500.000 km de araba alınırmı hemde 17.000 tl ye

benim megane 2001 model birinci sahibiyiz daha 80.000 km de ne vuruğu var ne bozuğu ben 17 000 tl istemeye utanırım.

• 7 bin liraya alinir,

benim aracta 350 bin kmde dun motoruna 500 lira masraf yaptim, ki bu kacinci, tamirciden ciktim eve giderken alternator bozuldu. nerden tutsan elinde kaliyor o paraya modelli ve dusuk km dizel alirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

7 bin liraya alinir,

Yok artık.

Bence 12-13 eder.
  • 900.000 km gormus yani su an 2ci motor ile 500.000 km sirket araci ? sakin dokunayim deme. basina bela olur 17 bin gulerim buna

Tr de her sekilde para ederde , avrupada satmaya kalksan 2000 YTL bile vermezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 11 Mart 2010; 15:41:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

7 bin liraya alinir,

Yok artık.

Bence 12-13 eder.

13 bin liraniz olsa alir misiniz?

tavsiye verirken azicik empati kurmakta onemli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

7 bin liraya alinir,

Yok artık.

Bence 12-13 eder.

13 bin liraniz olsa alir misiniz?

tavsiye verirken azicik empati kurmakta onemli.

O civarda araba arasam değerlendiririm tabi. Motor 100.000 km de. Yürüyen aksam, periyodik bakımları vs. sorun yoksa neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqer

Merhaba Arkadaşlar,
    400000 kmsi şirket aracı olarak kullanılmış, sonrasında satılıp motoru sıfırdan yaptırılmış, şu an 500000 km civarı olan satılık bir bora var sizce alınır mı?
    Araçın tüm aksamları çalışır durumda bir tek volanında sorun var biraz vuruntusu var.
    sizlere sorum bu araç ömrünü doldurmuş mudur? yoksa bakımlarına devam edilirse binilebilecek araçmıdır?
    Araç 2001 model 1.9 tdi 90 hp chip tuningli 17000 tl isteniyor ne dersiniz?

Bütün aksamları çalışıyor ve hiç bir sıkıntısı kazası vb. yoksa alınır ama 17.000 TL ye değil. 13.000 TL eder o da arkadaşların atladığı motorun yeniden yapılması yüzünden.
  • 10.000 Tl ye veriyorlarsa getirsinler yarın.Para bi tarafa araba bi tarafa.Fazlası olmaz.Macera arama!!!
  • Arkadaşım her ne kadar 2001 model olup teorik olarak 9 yaşında görünse de bu arabanın gerçek yaşı en az 15 . Yani 95 model araba alıyormuşsun gibi düşün. 10bin eder anca.
  • alınabilir ama 17 bine alınmaz.git 100 binde tüplüsünü al bence
  • 17000 e araç mı yok Bora olmayıversin
  • 500.000km'deki Bora'ya arabaya nasıl 17 istiyorlar hayret. 1.9TDI VW motoru da gördüğüm en gürültülü ve sarsıntılı motorlardan birisidir.
  • O kadar etmez.Motor yapıldı da,tek eskiyen parça motor değil ki.Genel olarak aracın iyi durumda olması lazım.Bir de ciddi şekilde ucuz olması lazım almam için.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.