|
Bildirim
|
5D nedir yahu zaman boyutu da mi var paspasin? Malı nasil pazarlayacaklarini şaşırdılar.
![]() |
Para sizin paranız ,sizi bağlar lakin bu kadar kolaymı kazanıyorsunuz ki bi paspasa 250 tl veriyorsunuz cidden aklım almıyor.
Eywalah aracınız güzel ,belki zengin biriside olabilrsiniz.Lakin ne kadar zengin olursam olayım bi paspasa 250 vermem. |
aracım 5.20i
daha önce hepsiburadadan locker marka normal 3d dediklerinden aldım 130tl ye,bir geldi aman Allahım dandik ötesi.. o yüzden 3d kesmedi direk 5d olanını alayım dedim ![]() şaka bir yana üzerinde aslında orijinal bmw kauçuk paspas var , fiyatı da 500-600 tl civarı( 250tl ye çok diyen arkadaşa duyurulur,gerçi belli ki piyasadan haberi yok) ama kızım devamlı şaft tünelinin üzerine basıyor,açık renk olunca çocuk işte bilmeden sağı solu her yeri batırıyor,ayrıca kış geldi çamur kar böyle bir paspasın daha iyi olacağını düşünüyorum. o yüzden de bu ürüne yöneldim.lakin hiç bir yerde göremedim (gerçi nerede görücem ,sanki aksesuarcı geziyorum).. o yüzden buradan yardım istedim,ülkede yeni yaygınlaşan bir ürün belki kullanan vardır diye düşündüm... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 16 Aralık 2017; 18:42:32 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 12 Aralık 2017; 23:46:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesmuru -- 12 Aralık 2017; 23:51:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 13 Aralık 2017; 11:58:14 > |