Şimdi Ara

6 gündür geçmeyen kalp sancım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun tam 6. gün daha hala geçmedi. geçen hafta salı günü aksam başladı. hala cok fena ağrıyor. 3. gününde doktora gittim. serum merum taktılar . grafik mırafik çektiler bişi cıkmadı...

güçden düşme , halsizlik, yorgunluk yok ama ağrıyor neden olabilir acaba. 6 gündür bıktım

eşine benzerine hiç rastlayan varmıdır acaba

• üstad. direk acile değilde kardiyolağa gitsen..

daha iyi olur zannımca.

özellikle kalp üzerine hastaneler var.

kalp şakaya gelmez.

hem kendinide tatmin etmiş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

üstad. direk acile değilde kardiyolağa gitsen..

daha iyi olur zannımca.

kalp şakaya gelmez.

sagolasın .. daha 18 yaşındayım. cevremdekilere söylüyorum gelişiyor vücudun diyorlar. falan kaale bile almıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

üstad. direk acile değilde kardiyolağa gitsen..

daha iyi olur zannımca.

kalp şakaya gelmez.

sagolasın .. daha 18 yaşındayım. cevremdekilere söylüyorum gelişiyor vücudun diyorlar. falan kaale bile almıyorlar.

sosyal güvenlik güvencen varsa durma derim.
  • muhtemelen kaslardan yada üşütme sonucu akciğerden kaynaklanan bir ağrı olabilir ama binde 1 de olsa kalp olma ihtimali olabilir.Bu yüzden detaylı tetkiklerden geçmen hem senin rahatlaman için iyi olur.Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

muhtemelen kaslardan yada üşütme sonucu akciğerden kaynaklanan bir ağrı olabilir ama binde 1 de olsa kalp olma ihtimali olabilir.Bu yüzden detaylı tetkiklerden geçmen hem senin rahatlaman için iyi olur.Geçmiş olsun

teşekkür ederim. 7. gün oldu hala ağrıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

muhtemelen kaslardan yada üşütme sonucu akciğerden kaynaklanan bir ağrı olabilir ama binde 1 de olsa kalp olma ihtimali olabilir.Bu yüzden detaylı tetkiklerden geçmen hem senin rahatlaman için iyi olur.Geçmiş olsun

teşekkür ederim. 7. gün oldu hala ağrıyor

ambulans çağırmamızı mı bekliyorsun ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sol kolda ağrı var mı? ya da bu bahsettiğin ağrı sırt bölgene yayılıyor mu?ağrı nefes alırken mi oluşuyor?sigara içiyormusun?ya da spor yapıyo musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cureshot88

sol kolda ağrı var mı? ya da bu bahsettiğin ağrı sırt bölgene yayılıyor mu?ağrı nefes alırken mi oluşuyor?sigara içiyormusun?ya da spor yapıyo musun?

sırt a yayılma yok. nefes alırkende oluşmuyor. spor yapmıyorum. sigarada içmiyorum.

daha hastaneye gitmişliğim bile yok .
  • quote:

quote:

sol kolda ağrı var mı? ya da bu bahsettiğin ağrı sırt bölgene yayılıyor mu?ağrı nefes alırken mi oluşuyor?sigara içiyormusun?ya da spor yapıyo musun?

sırt a yayılma yok. nefes alırkende oluşmuyor. spor yapmıyorum. sigarada içmiyorum.

Arkadaşım çok ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum söylediğin şeyler açısından ancak burdan kim sana ne derse desin o ağrı sürekli kafanda büyüyecek ağrımadığı zaman bile ağrıyı hissedeceksin..Bu yüzden sana en yakın zamanda bir sağlık kuruluşuna giderek,ilgili bölümle görüşmeni tavsiye ediyorm..Kafanı rahatlatmak ve sorun herneyse çözebilmen için buna ihtiyacın var..sonuçları da burdan bize bildirirsin bekliyorz..
    Geçmiş olsun..

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım çok ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum söylediğin şeyler açısından ancak burdan kim sana ne derse desin o ağrı sürekli kafanda büyüyecek ağrımadığı zaman bile ağrıyı hissedeceksin..Bu yüzden sana en yakın zamanda bir sağlık kuruluşuna giderek,ilgili bölümle görüşmeni tavsiye ediyorm..Kafanı rahatlatmak ve sorun herneyse çözebilmen için buna ihtiyacın var..sonuçları da burdan bize bildirirsin bekliyorz..
    Geçmiş olsun..

cok teşekkür ederim.

suanda biraz hafiflemiş durumda ama kafama ne zaman taksam hemen ağrı cogalıyor. mesela sabah kalkıtıgımda 1 2 dk ağrımayan süre var.

oh be bugun ağrımıcak diyorum anında başlıyor ağrımaya.

şuanda biraz sol koluma verdi sancısını

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun..

cok teşekkür ederim.

suanda biraz hafiflemiş durumda ama kafama ne zaman taksam hemen ağrı cogalıyor. mesela sabah kalkıtıgımda 1 2 dk ağrımayan süre var.

oh be bugun ağrımıcak diyorum anında başlıyor ağrımaya.

şuanda biraz sol koluma verdi sancısını

Abi yaşıyo musun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cherkez26 kullanıcısına yanıt
    Kalp sancısı şiddetli üşütmeden dolayı da yapar, başıma geldi biliyorum. bir zamanlar balık avında uykusuzluktan taşların üzerine yatıp uyumuştum, aylardan ocaktı hem. 1 hafta çok şiddetli kalp sancısı ritim bozukluğu yaşadım. tecrübeli bir doktorun sayesinde antibiyotik tedavileri ile bu hastalığı atlattım. inşaAllah sizde atlatırsınız.
  • Kalp sürekli ağrımaz hocam, kas ağrısı o, ama yine de bir göğüs hastalıkları doktoruna git önce, sonra gerek duyarsa o seni kardiyolağa yönlendirir. Allah acil şifalar versin inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojik olabilir.

Psikolojik olarak agrımasa bile sen düşününce ağrımaya başlar ( sen öyle hissedersin)

Unutunca geçer genelde. Kafaya takmamaya çalış. Kardiyologa git gerekli yetkileri yaptır. Fizyolojik bir şey yoksa kafana takmamaya bak. Engel olamıyorsan psikologa git gerekli görürse psikolog seni psikaytriye yönlendirir

Not: 3 ay her gün kalp ağrısı çekmiş birisiyim. Unutunca geçti gitti.

Ama ben fizyolojik kontrolleri yaptırmıştım. Önce kardiyolog.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerali -- 27 Ocak 2016; 19:08:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala cevap atıyolar 5 yıl önce açmışım konuyu
  • Abi kaç güne geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.