Şimdi Ara

6 Haneli şifre istatistiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
35.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Id si bilinen ve şifresi 6 haneli sadece sayı olan bi hesabın şifresi bulunabilir mi arkadaşlar? Tüm istatiskleri deneyen programlar filan vardı bilgisi olan varsa yardım ederse çok makbule geçer

• Yapay Zekanın Yanıtı

6 Haneli Şifre İstatistikleri

6 haneli bir şifre oluşturmak için 0'dan 9'a kadar olan 10 rakam kullanılır. Bu rakamlar, ardışık olmayan veya tekrarlı olabilecek herhangi bir sırayla düzenlenebilir. Bu nedenle, 6 haneli şifre kombinasyonlarının sayısı oldukça fazladır.

Toplamda 1.000.000 (106) farklı 6 haneli şifre oluşturulabilir. Bu sayı, 10 rakamın 6 kez kendileriyle çarpılmasıyla elde edilir (10 x 10 x 10 x 10 x 10 x 10).

Örneğin, 123456, 987654 ve 000000 bunlardan sadece birkaçıdır.

6 haneli bir şifreyi bulma olasılığı 1 / 1.000.000'dir. Bu, çok düşük bir olasılıktır, bu nedenle 6 haneli bir şifreyi tahmin etmek son derece zordur.

Şifre güvenliğini artırmak için ardışık olmayan 6 haneli sayılar kullanmak önerilir. Bu sayede, şifre kırma işlemi daha da zorlaşır.

Özetle, 6 haneli bir şifre oluşturmak için çok sayıda olası kombinasyon vardır, bu da onları tahmin etmeyi zorlaştırır. Şifre güvenliğini sağlamak için ardışık olmayan sayılardan oluşan şifreler tercih edilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • takip
  • uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: VerryBitch

uppp
    adam nayt onlayn şifresi kıracak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 1 Nisan 2012; 17:02:27 >
  • quote:

uppp
    Hesap derken ne hesabı? Facebook falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: argadini

Alıntıları Göster
    10.10.10.10.10.10 = uff sanane be salak .s.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 1 Nisan 2012; 17:08:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: argadini

Alıntıları Göster
    123456
  • quote:

Orijinalden alıntı: LannTheClever

123456

Alıntıları Göster
    Ne şifresi olduğuna bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37jj

Ne şifresi olduğuna bağlı.

Alıntıları Göster
    Bulunur
  • 1.000.000 ihtimal var. Birden başla denemeye bir daha ki aya bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x2a

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1 milyon kere deneyerek bulabilirsin. Ama siteler sadece 3 tane deneme şansı veriyor sana. Yani bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Bulunur

Alıntıları Göster
    permütasyon konusunu çalış kendin hesapla şahsen geçen gün 2 üzer 64 ü açtım sadece5 dk da aklıma takıldı dye :) loto mu oynayacan her itürlüsünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

permütasyon konusunu çalış kendin hesapla şahsen geçen gün 2 üzer 64 ü açtım sadece5 dk da aklıma takıldı dye :) loto mu oynayacan her itürlüsünden.

Alıntıları Göster
    Güvenlik kodu yoksa programla rahatlıkla bulursun ama güvenlik kodu varsa anca deneme yanılmayla bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hayvanı

Güvenlik kodu yoksa programla rahatlıkla bulursun ama güvenlik kodu varsa anca deneme yanılmayla bulursun.

Alıntıları Göster
    İstatisk dediğin olasılık mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bionicle

İstatisk dediğin olasılık mı oluyor?

Alıntıları Göster
    Winrar gibi bir dosya olsa çok kolay bulunur yada sadece sayılar-harfler olsa :(.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Winrar gibi bir dosya olsa çok kolay bulunur yada sadece sayılar-harfler olsa :(.

Sadece sayı olan 6 basamaklı bir şifreyi bulmayı deniyorum. 12 saatte bulacak.
    6 basamak içinde harfler, sayılar ve karakterler olan büyük küçük harf duyarlı bir şifreyi kırmaya ömür yetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _flintstone

quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Sadece sayı olan 6 basamaklı bir şifreyi bulmayı deniyorum. 12 saatte bulacak.
    6 basamak içinde harfler, sayılar ve karakterler olan büyük küçük harf duyarlı bir şifreyi kırmaya ömür yetmez.

Alıntıları Göster
    winrar değil gamesliga olaslık ne sizce beyler ?

• Programı bulabilirsen rahatlıkla yaparsın gamesligada güvenlik kodu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hayvanı

Programı bulabilirsen rahatlıkla yaparsın gamesligada güvenlik kodu yok
    program nerden bulabilirim arkadaşlar yardım edebilicek var mı ?
  • quote:

program nerden bulabilirim arkadaşlar yardım edebilicek var mı ?

Alıntıları Göster
    Nick-Mesaj
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.