Şimdi Ara

60000-70000 tl arası araç tercihi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • opel astra cdti ve hyundai i10 aracımı satıp 45-50 bin civarında ikisini birden kaliteli ufak hacimli benzinli otomatik vites bir araç almayı planlıyorum hangi model ve markaları tavsiye edersiniz araç senede 6 bin km yapacak istanbul içinde co2 ve yakıt sarfiyatı düşük olmasında fayda var herkese teşekkürler....

• bmw 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk38 -- 21 Mart 2012; 15:58:00 >
  • A-3 Stronic
  • dizel Focus Titanium 60bine küsür oluyor galiba
  • co2 düşüneni ilk defa duydum tebrik etmek lazım sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pain no illusion

co2 düşüneni ilk defa duydum tebrik etmek lazım sizi

bugun haberlerde okuduğum kadarıyla önümüzdeki senelerde araçlarda vergi sistemi yeniden düzenlenecekmiş avrupada ki gibi yeni araçlar daha düşük mtv verecek ve artık motor sınıflandırması değil co2 değerlerine göre vergi dilimleri yapılacakmış o yüzden dikkate almak lazım şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

dizel Focus Titanium 60bine küsür oluyor galiba

dizel araç düşünmüyorum teşşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehh

A-3 Stronic

bugun audi yetkili satıcısıyla görüştüm a3 1.2 tfsi strnoic xenon+katlanır ayna+iç ışık paketi+kol dayama mp3 player+cam tavan 29000 euro fiyat verdiler sizce nasıl?? aynı özellikte cam tavansız araç için fiyat 27000 euro aracın rengi beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk38

bmw 1

bmw istediğim opsiyonlarda çok yükseklere uçuyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokay53

quote:

A-3 Stronic

bugun audi yetkili satıcısıyla görüştüm a3 1.2 tfsi strnoic xenon+katlanır ayna+iç ışık paketi+kol dayama mp3 player+cam tavan 29000 euro fiyat verdiler sizce nasıl?? aynı özellikte cam tavansız araç için fiyat 27000 euro aracın rengi beyaz

bi de çok fonksiyonlu direksiyon eklettir. tadından yenmez ama iki kapılısının yeni kasası geliyor onu göze alarak al derim

• 60.000 tl verırsenız.

1.2 tsı skoda yetı elegance .alabılırısnız.

tabı bu fıtaya benzınlı otomatık cok arac var. sadece bır onerı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeracikgoz

quote:

quote:

A-3 Stronic

bi de çok fonksiyonlu direksiyon eklettir. tadından yenmez ama iki kapılısının yeni kasası geliyor onu göze alarak al derim

yazmayı unuttum çok fonksiyonlu direksiyon da var ben sportback alacağım için yeni kasanın sb 2013 ün 2-3 çeyreğinde gelecek zaten araçlar arasında bi fark yok eskisi ile yenii arasında

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

60.000 tl verırsenız.

1.2 tsı skoda yetı elegance .alabılırısnız.

tabı bu fıtaya benzınlı otomatık cok arac var. sadece bır onerı....

skoda hiç düşünmemiştim iyi bir seçenek gibi gözüküyor teşekkür ederim

önerilere açığım maksat elimde 4-5 tane seçenek olsun ki karsılastırmaları daha iyi yapabileyim
  • quote:

quote:

A-3 Stronic

çok para . benzinli sonuçta ama biraz daha bekleyin 1.6 tdi lar yaygınlaşsın piyasada sonra 2. el 10 bine kadar temiz bakın 62 bin civarına ful bi araç bulunabilir ama dediğim gibi bir süre bekleyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.