Bildirim
64 = 65 ? Matematiğin bitti an..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
64 zaten 65'e eşittir sorun yok seni kandırmışlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: -RAUL
64 zaten 65'e eşittir sorun yok seni kandırmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 14 Ocak 2015; 19:55:51 > -
Al o zamanquote:
Orijinalden alıntı: -RAUL
64 zaten 65'e eşittir sorun yok seni kandırmışlar.
3-3=2-2
3(1-1)=2(1-1)
3=2 ?
Edit:Eksileyecek ne var?Arkadaşın videosuna ithafen internette gördüğüm bir şeydi.Ayrıca Matematiğimi soranlar olmuş matematiğim çok iyidir inanmayanlara YGS-LYS kanıtı gösterilir
Edit2:Ben de biliyorum 0ların sadeleşmeyeceğini ulan forum Einstein dolmuş.İlk mesajı atan arkadaşın videosunu izledikten sonra aklıma geldi yazayım dedim.İroniden bile anlamıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayyam -- 14 Ocak 2015; 20:22:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hayyam
Al o zaman
3-3=2-2
3(1-1)=2(1-1)
3=2 ?
hocam matematiğiniz kaç? -
aşırı saçma attığın video , yüksekliğinden kesip uzunluğuna eklerse tabi yüksek olurquote:
Al o zaman
3-3=2-2
3(1-1)=2(1-1)
3=2 ?
Edit:Eksileyecek ne var?Arkadaşın videosuna ithafen internette gördüğüm bir şeydi.Ayrıca Matematiğimi soranlar olmuş matematiğim çok iyidir inanmayanlara YGS-LYS kanıtı gösterilir
Edit2:Ben de biliyorum 0ların sadeleşmeyeceğini ulan forum Einstein dolmuş.İlk mesajı atan arkadaşın videosunu izledikten sonra aklıma geldi yazayım dedim.İroniden bile anlamıyorsunuz.
Alıntıları Göster
-
quote:
Al o zaman
3-3=2-2
3(1-1)=2(1-1)
3=2 ?
Videoya bakmadim da 0'lar sadelesmez
Madalyali kiz pls -
Tam olarak dikdörtgene tamamlanmaz. Boşluklar kalır aralarda -
Gorende bisey zanneder videoyu acip mb'lerinizden olmayin. -
birim karelerin alanlarında değişiklik oluyor bi tablet çikolata kesiminde de vardı -
Matematik bu noktada biter beyler -
Matematiği katlettin resmen, 0'lar ne zamandan beri sadeleştiriyoruz? -
Şekil yanlış mesela en üstteki kırmızı üçgenin hipotenüsüne bakarsanız hep x=1 y=3 şeklinde gitmesi gerekirken bazı yerlerde x=1 y=2 gibi bir durum oluşmuş inşallah anlatabilmişimdirquote:
Orijinalden alıntı: Firenx
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Al o zaman
3-3=2-2
3(1-1)=2(1-1)
3=2 ?
Ygs-Lys netiyle olmuyor işte kardeş orda ezberlediğin soru tipinden geldi diye sorular matematiğin iyi olmuyor.
3(1-1)=0
2(1-1)=0
0=0 -
Matematik bitti beyler.dagilin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Draqonn
quote:
Al o zaman
3-3=2-2
3(1-1)=2(1-1)
3=2 ?
Ygs-Lys netiyle olmuyor işte kardeş orda ezberlediğin soru tipinden geldi diye sorular matematiğin iyi olmuyor.
3(1-1)=0
2(1-1)=0
0=0
Soru tipi falan da ezberlemedim birader bilmeden atıp tutma.
-
"The slope on the red triangle is 3/8 = 0.375. The slope on the triangular part of the blue piece is 2/5 = 0.4. So when you put their slopes next to each other like they did, it is not a perfect triangle. The difference is too small to notice. We are talking about 1 extra square out of a total of 64. "quote:
Orijinalden alıntı: Hayyamquote:
Orijinalden alıntı: Draqonn
quote:
Al o zaman
3-3=2-2
3(1-1)=2(1-1)
3=2 ?
3(1-1)=0
2(1-1)=0
0=0
Soru tipi falan da ezberlemedim birader bilmeden atıp tutma.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Firenx
quote:
Al o zaman
3-3=2-2
3(1-1)=2(1-1)
3=2 ?
Yazık
.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 14 Ocak 2015; 21:25:12 > -
quote:
Al o zaman
3-3=2-2
3(1-1)=2(1-1)
3=2 ?
Süpersiniz. Keşke bide doğru yapaydınız. Parantez içindeki işlemleri dışarı çıkarmadan direk karşıya yollamak. Birşey demiyorum -
quote:
Al o zaman
3-3=2-2
3(1-1)=2(1-1)
3=2 ?
İronidir tabi
Benzer içerikler
- üniversite insana ne kazandırır
- sıkıntı yok diyen erkek
- æ ne demek
- zyprexa 5 mg kullananlar
- maltepe en tehlikeli mahallesi
- elon musk roket
- vtouch nedir
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X