Arkadaslar kafamda genis bir yelpaze var.Nissan juke 1.0 tekna - Vw polo 1.0 life - vw golf 1.0 impression - peugeot 208 tarzi baktigim araclar.Son kullandigim dizel araba aklimi aldi.Parca problemi usta sıkıntısı yuksek maliyetli herseyi yasadim.Problem yasamayacagim teknolojisi bilindik rahatlikla parcasina ulasabilecegim garantili arac bakiyorum.Butcem bu sekilde 1.0 motorlara yetiyor ve garantili oldun diyorum dogru mu yapiyorum bilmiyorum.Tecrubeli arkadaslarin goruslerine ihtiyacim var.2017 model 1.4 tsi golf mu alirdimiz 2022 garantili dsg polo mu ? Tek derdi aracla a noktasindan b noktasina ulasmak olan biri icin ? Arac onerilerinizi de bekliyorum. ---Arkadaslar nissan juke 1.0 dtc sanziman ya da vw polo 1.0 dsg arasinda kaldim donanim önemli değil gönlüm polodan yana < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziros732 -- 21 Ekim 2022; 15:21:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
650 bine kadar arac tavsiyesi
-
-
Garantisi bitmiş VW araçlardan kesinlikle uzak durulmalıdır hele km yüksek ise.
Tercihen yüksek model yılı, düşük km ve Uzak doğu aracı bakardım ben. Hybrid Toyota Corolla da güzel bir seçenek olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kia ceed
-
Kafamda 2021 aralik cikisli polo var dsg.Ama dsg sanziman aklimi kurcalıyor 5 bin kmde arac hemen bozmaz heralde
tamir ettirerek
-
Icon clio da bakabilirsiniz hocam
Ben golf 1.0 alırdım. Polo ile golf arasında boyut farkı baya var. 2017golf 1.4tsi düzgün servis bakımlıysa alınabilinir ancak 0 araç her zaman iyidir.
Dsg ile ilgili almadan önce bakımdayız.com, tamirhane.vag, formenmotors, truckpoint leverkusen vb kanallar var takip edip incelemenizi tavsiye ederim. DSG nin en çok sorun yaratan parçasına çözüm bulduklarını söylüyorlar. 2.el almanız durumunda bu tarzda uygulama yapan bir servise uğramayıp araca komple bakım yaptırmanızda fayda var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2022 manuel golf impression 1.0.En mantıklısı bu bence.600 bin civarına bulabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
coralla 1.2 turbo hatcbaklerde fena değil gibi
-
Anladığım kadarıyla sizin için sorunsuzluk önemli.Yönü direk Japonlara çevirin ama cvt şanzımanlı Nissan'lardan da uzak durun derim.
Aslında yeni takıntınız olmasa direk 220cdi w211 ve w204 fl derdim ama sanırım sizin bakış açınıza uyumayacak.Kıbrıs'ta yaşıyorum en yaygın arabalar bunlar ve motor şanzıman ölümsüz gibi özellikle w211 döküm motor 1.6 milyon km'de motoruna anahtar değmemiş taksi gördüm canlı canlı.G Tronic şanzıman için zaten birşey söylemeye gerek yok.
Bu arada Hyundai Bayon falanda alınabilir.Arabanın çıkaracağı sorunu düşünüyorsanız cvt yada tork konvertörlü şanzıman+ LPG siz atmosferik motor tercih edin.Hayırlısı olsun şimdiden
Hocam, kullanıcı adını unuttum ama Sıfır araba başlığında bir tane vw fanboyu vardı, manuel golf aldım öve öve bitiremedi tabi. Daha sonra uzun bir süre satmaya uğraştı, düşük fiyata zar zor sattı diye hatırlıyorum.
Yani artik bu seviyede paralara manuel araba almak hem kullanım açısından hem de satma açısından külfet. Manuel golf önerenler de sahibi olanlardır muhtemelen
Biraz daha çıkabilsem uzakdoğu suv bakardım.
O kadar bütçem olsa sanırım civic alırdım.
Daha az bütçem olsa corolla alırdım.
Hepsi de otomatik olurdu.
-
534bine hyundai elantra manuel veriyorlar. Lpg uyumlu. a noktasından b noktasına gitmek için ideal.
-
Bu vw fanboylari neden böyle düşük seviye ve sonradan görmeler ilginç gerçekten. Adamın kişiliğine laf etsen alinmaz , muhtemelen yok zaten. Polo'yu can siparane savunmaya çalışıyor. Allah kimseyi bu düşük seviyeye indirmesin.
Hocam arkadaşın konusunu baltalamaya ve her ipini koparan ile muhatap olmaya gerek yok boşver
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
tamir ettirerek |
Bu vw fanboylari neden böyle düşük seviye ve sonradan görmeler ilginç gerçekten. Adamın kişiliğine laf etsen alinmaz , muhtemelen yok zaten. Polo'yu can siparane savunmaya çalışıyor. Allah kimseyi bu düşük seviyeye indirmesin. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X