Şimdi Ara

6S BATARYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cihaz 6S 32GB apple üretimli işlemci mevcut,
    Pil sağlığı %83 olarak görünüyor.Bir kaç kez şarj varken kapanmalar görüldü.Ama iki farklı sorum var, birincisi telefon %1 e gelip şarja taktığımda pil simgesi gelip 5-10 dk sonra açılıyor olması gerektiği gibi,ikincisi ise bazen direk elma logosu çıkıp açılıyor bunun nedeni nedir? İnternetten deji batarya alsam sıkıntı yaratır mı kendim yaparsam touch ıd ye falan zarar verme şansım varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bataryanız gerçek gereken gücü karşılayamıyor. O hemen şarja takınca açılma sebebi batarya gücü karşılayamadığından sistem kendini kapatıyor siz şarja takınca anında açılıyor. Aynı sorundan ben servise gönderdim hiç bir işlem yapmadan sorun yok denilerek gönderildi 3 defa. Bataryayı kendim değiştirdim deji taktım şu an bir hafta oldu sorun yok memnunum. Ek olarak benimde pil sağlığı %83 idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 22 Nisan 2019; 18:44:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol cevap için,taktıktan sonra pil sağlığı değiştimi? Sağlıklı pil ömrü için nasıl şarj ederiz ilk şarjdan itibaren?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecakır

Sağol cevap için,taktıktan sonra pil sağlığı değiştimi? Sağlıklı pil ömrü için nasıl şarj ederiz ilk şarjdan itibaren?
    Valla hocam hiç kafaya takmayın nasıl şarj etmeliyim falan diye ben hep dikkat ederek kullanırım cihazımı ama gel gör ki 1.5 senede batarya pert oldu. Tak dejiyi kullan kafana göre. 80 liraya aldım ben SE için. Senede bir değiştirsem 4 senede 320 lira yapar. Orjinali 370 TL. :) pil sağlığı şuan %100 doğal olarak yeni pil takıldığından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 22 Nisan 2019; 20:29:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ettim:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.