Şimdi Ara

70.000-72.500 Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • golf 1.4tsi dsg olan aracımı sattım. yeni araç almayı düşünüyorum 70-72 gibi bir bütçem var tavsiyede bulunursanız ve neden olduğunuda söylerseniz çok dua ederim çok kararsızım

aradığım sartlar

dizel , manuel , az yakan, modelli, az km de olmalı

baktığım araçlar

2014-2015 Corolla 1.4 d advance ( araç hoşuma gitmedi basit kalıyor )
    2015 focus 1.6 tdci titanium ( araç sert golf den sonra binemezsin diyorlar )
    2015 golf 1.6 tdi 110 beygir ( vw deki dizel emisyon sıkıntısından dolayı korkuyorum )
    2014-2015 astra ( yeni kasa çıkartacak tedirginim )

yardımcı olursanız sevinirim

• Golften focusa geçmezdim astra diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i30

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar -_-

Golften focusa geçmezdim astra diyorum.

astra yeni kasa çıkardı çıkartacak ondan tedirginim yoksa 1.6 dizel sport lara bakıyorum
  • sophistiq S kullanıcısına yanıt
    Senin yerinde olsam Leon veya ceed lere bakardım ama golften memnunsan al TDİ gitsin takma emisyonu filan.

• Bagaj nemli değilse yeni auris cam tavan felan da ekletirseniz on numara olur.
    Bagaj önemli ise, corolla da focus da olabilir.

• Golf hakkaten güzel araba bence c segmentinin en iyi arabası golf sonra ise focus. Golften sonra iyi düşünün bence diğer arabalar mutsuz edebilir ben olsam ya premium (a3 v40 1 serisi) bakardım ya da golf ve focus diğerleri arabanızı değiştirdiğinize pişman edecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70-75 bin TL araba tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • V40 bakın.

• Valla hocam golften memnunduysan macera arama golf al.
  • Volvo v40

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sophistiq

golf 1.4tsi dsg olan aracımı sattım. yeni araç almayı düşünüyorum 70-72 gibi bir bütçem var tavsiyede bulunursanız ve neden olduğunuda söylerseniz çok dua ederim çok kararsızım

aradığım sartlar

dizel , manuel , az yakan, modelli, az km de olmalı

baktığım araçlar

2014-2015 Corolla 1.4 d advance ( araç hoşuma gitmedi basit kalıyor )
    2015 focus 1.6 tdci titanium ( araç sert golf den sonra binemezsin diyorlar )
    2015 golf 1.6 tdi 110 beygir ( vw deki dizel emisyon sıkıntısından dolayı korkuyorum )
    2014-2015 astra ( yeni kasa çıkartacak tedirginim )

yardımcı olursanız sevinirim

Sizin tersinizi yaptım :) 2013 golf 1.2 tsi manüel vites satıp 2015 ford focus 1.5 tdci powershift aldım. Yani siz benzinli otomatik verip düz dizel alacakken ben düz benzinli verip otomatik dizel aldım. Yalnız focusta para style yettiiği için titanium alamadım.

Focusu muhakkak titanium seviye ve 2015 makyajlı kasa alın. Golften sonra sert gelir diyen makyajlı focusu bilmiyor demektir. Ben daha önce Fordun VWden öğrenecek çok şeyi var diye başlık açtım. Değerlendirmelerimi görebilirsiniz fakat ses ve yürüyen konusunda kesinlikle focus daha iyi. Makyajlı focus dizel yol tutuşu kesinlikle golf 1.2 den (torsiyonlu) iyi, motor sessiz, süspansiyon hem kasislerde daha konforlu hem de yol tutuşu daha iyi, içeride en ufak bir trim sesi yok. Powershift zaten muhteşem hızlı ve başarılı . Fakat kabin içi focusta biraz daha geride kumaşlar dandik ekranlar kötü cepler ufak çakmak yeri ergonomik değil vs .
    Muhakkak focusu test edin derim naçizane..
    Bu arada boşverin emisyonu Eu5 golf tdi bulursanız gayet uygun fiyata alabilirsiniz diye düşünüyorum.
    Bir dakika bütçenize makyajlı kasa focus dizel alınamıyor mu ?

• evet 72 lere titanium 2015 focus bulunabiliyor
  • Yeni Astra
  • V40

• Kesinlikle 1.5 powershift focus 1 haftadır kullanıyorum tek kelime ile muhteşem. Önceki aracım astra j inanın ford dizel otomatikte kendini aşmış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.