Şimdi Ara

75-80 bandında aile arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mevcut durumda 3 kişilik ailemize emektar 2005 Corsa 1.3 CDTI yetiyordu. Fakat Allah nasip ederse yaz aylarında ailemiz büyüyecek ve gelecek ikizlerle 5 kişilik bir aile olacağız. Bu nedenle bizim emektar bize yetmeyecek. Yılda ortalama 10 bin km yapıyorum. Alacağım araba dizel otomatik ve 2015 model üstü olsun istiyorum. Yaklaşık 75-80 bin TL bütçemiz var. İlk etapta Kia cerato, Skoda Octavia, Fiat Egea ve Toyota Corolla hem butceme uygun hem de aradığım özellikte araçlar olarak karşıma çıktı. 7 koltuklu MPV sınıfında en çok önerilen C4 grand Picasso ise butcemi aşıyor. Bugün Fiat 500L’de de 7 koltuklu modellerin bulunduğunu ve butceme de uygun olduğunu öğrendim. Çok sık araç değiştiren biri değilim. Bana bu modellerden hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megane 4 1.5 dci joy paketlere bakabilirsiniz
  • 500 l cok yakiyor diyorlar hususi ecojet motorlu doblo bulursaniz tadindan yenmez. Yok bulamazsaniz corolla veya egea mantikli olur,satis ve yakit acisindan.

• Dizel otm kia cerato güzel bir seçenek. Alternatif 72-73 civarına 2015-2016 dizel otm icon paket fluence, lpg de olur derseniz Fb7 kasa civic

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.