Bu ayarları yapıp sistemi test edin hocam. Stabilite sağladıktan sonra ayarları not alın bios güncellemelerinden sonra tekrar yaparsınız. |
7800X3D-9800X3D Karşılaştırması (5. sayfa)
Samsung Viewfinity S9 LS27C902PAUXUF 27 inç 5 ms QHD FreeSync Pivot IPS Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGF9Z89P
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
çok teşekkür ederim. "DRAM VDD" ayarını bulabilirsem geriye bir şey kalmayacak.
-
İlettiğiniz ekran görüntüsünde yer alan bu iki ayar hocam:
DRAM V: 1,4
VDDQ: 1,35
-
Süpersiniz, çok teşekkür ederim. Halledip testleri yapacağım. -
-
Değeri virgülle yazıyor olabilir misiniz? Nokta kullandınız mı? 1.40, 1.35 şeklinde. Bir de değeri girdikten sonra enter yapmanız gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 3 Aralık 2024; 19:40:39 > -
Nokta otomatik çıkıyor aslında. O sebeple orada hata yoktur. Ayrıca kendim de nokta koyarak denedim. Ama bir de entera basarak deneyeyim. Diğer ayarlarda öyle olmadı ama belki bu öyledir. -
Hocam ne yaparsam yapayım cinebench r23te 24k skor alamıyorum çok kafaya taktım
3dmark yine yakınlaştı artık
https://www.3dmark.com/3dm/121664392?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 5 Aralık 2024; 19:36:44 >
-
Konu'yu daha yeni görme fırsatım oldu. Ellerinize sağlık
-
CPU NB/SOC kısmını seçip AMD Overclocking'ı seçin. Sonra bi aşağısında SOC kısmı açılacak oraya ayarlamak istediğiniz vsoc değerini girin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 7 Aralık 2024; 1:31:36 > -
-
Çok iyi hocam sizin değerler hayırlı olsun
-
Maşallah 🧿
-
-
Müthiş bir işlemci denk gelmiş hocam. 🧿😎
-
Eyvallah hocam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X