Şimdi Ara

800 Watt seyyar hoparlörü kaç amper akü ile çalıştırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 800watt lastvoice seyyar hoparlörüm var (bataryalı, bluetooth), üstünde 12v akü girişi var. Buna akü bağlamak istiyorum ama 4-5 saat son ses çalması icin kaç amper bir akü almalıyım çözemedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Lastvoice ls1915e 800w olarak geçiyor modeli

• Gerçekten 800 watt mı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki hocam ses seviyesi baya yüksek ama yanında durulmuyor

• dfk24 kullanıcısına yanıt

Yanlış kişi ye bildirim herhalt..

Ancak oto hoparlörleri yksek güçte olabiliyor.

• Gercekten 800 W ise 800A/12V= 66.666....A~ 70A/h akuden 4 yada 5 adet paralel baglanman lazim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Yok hoxam sizi cagirdim. Değerli yorumunuzu öğrenmek için. Zira bana 800w fazla abartılı geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müzik pek alanım değil. Ben de @Emin-Firtina yi çağırayım @tda 1562q de gelebilir. Bakalım bu işin sonu nereye varacak. SOn kim gelecek :-?

(Bu arada dediğim gibi araç ses sitemlerinde oluyor fazla güçlü biişler hem de kimi bilgiler anlık güç için devamlı değil)

• ilginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Yani 4-5 tane paralel 70 amperle çalışacak kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum bende. Kendi içinde ki bataryası son seste 4 saat civarı müzik çalabiliyor zira.

• Chosen kullanıcısına yanıt
    O zaman o hoparlör 8 watt. :)

• Cihazın satış sitesinde "800 watt güç kapasitesi" yazıyor. RMS değeri vs. de belirtmemişler sadece 13KG ağırlığı olan kompakt bataryalı bi hoparlörde tahminimce maks 50-100 watt arası bir sürücü vardır, eskiden çalıştığım bi sesçideki Mackie'nin 15 inclik pasif kabini bile 20 küsür kiloydu showroomdaki abla yerden zor kaldırıyordu 800 Watt seyyar hoparlörü kaç amper akü ile çalıştırabilirim? 800 Watt seyyar hoparlörü kaç amper akü ile çalıştırabilirim? 

• O zaman ben kaç amper akü alayım arkadaşlar 4-5 saat son ses çalabilmek için :)

• Bana kalırsa lastvoice servisiyle bi görüşüp ordan cihaz hakkında detaylı bilgi almalısın içindeki bataryanın volt amper değerlerini peak rms değerlerini öğrenebilirsen elindeki 4-5 saat çalma bilgisine göre bi tahmin yürütebiliriz. Burda farazi 60 amper akü al desek akünün ağırlığı hoparlörün iki katı olacak cihazın ana özelliği seyyar olması olduğu için mantıklı bi tavsiye olmaz cihaz hakkında daha fazla bilgi edinebilirsen çok daha işlevli tavsiyelerde bulunabiliriz.800 Watt seyyar hoparlörü kaç amper akü ile çalıştırabilirim? 

• 800W hoparlör yazıp aratınca birçok ürün çıkıyor ve bu ürünlerin içinde bataryalı üründe var.adam 12V 7,5Ah akü kullanmış. bu akü zaten 1kVA upslerde,akülü arabalarda,radyolu ışıldaklarda kullanılan standart akü. taşınabilir birşey istiyorsan sende bu aküden 1 adet alıcan deniycen eğer 2 saat giderse 4saat istiyorsan 2 tane paralel takıcan. elektriksel cihazlarda maksimum güç yazar sen o maksimum gücü sürekli kullansan hoparlörü patlatırsın zaten. akü hesabı normal çalışma anındaki 12V dan akan akımdan yapılır.sende o akım bilgisini veremediğin için sana cevap verilemiyor.ondan sonra "elektrikçiyiz diye takılıyorsunuz 1 soruya cevap veremediniz" diye içinden geçirmemelisin çünkü sen yeterli bilgi vermiyorsun ki. o cihaz normal çalışma anında 12V dan kaç amper yük çekiyor onun cevabını verirsen sana akünün detayını verirler. 45Ah-70Ah dediğin araba aküsü oluyor.hoparlörle beraber onu taşırsan akün uzun süre gider ama akü ağırlıklarını da bir incele bence.

800 Watt seyyar hoparlörü kaç amper akü ile çalıştırabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhabalar, kendi icindeki bataryası ile 4 saat rahat gidiyor demişsiniz, kendi içindeki bataryanın Amper değerini görebiliyorsanız buraya yazarsanız, hesapla ortalama kaç A cektiği belli olur.

Detaylara marka modele daha sonra bakip yazarim.

Resmi gördüm, düşünülen gibi 80w RMS diyor, yani sessisteminiz 80w ın şişirme değeri olan 800w peak pompo Power gibi sahte yazıya sahip,

Benim fikrim, akü ile toplam zamanda akü bitene kadar kullanılacak watt değeri verilmiş. > desemde yine yalnış oluyor, 80w sistemin, power ve usb modülleride düsünülürse 100w yapar, fakat akünüzün toplam gücü 80w,

7.5A akü , 1 saat 80w verir,,, 4 saat = Beynim yandı 😱🤯

Bence 80 w bile değildir.

220v ve 12v girisi varsa, içerisinde otoanfisi mantıgı ile 12v akü sarj ve 12v dan anfinin calısması icin 2 x 30v a yükselten smps devresi vardır,, bende 800w olduğunu düşunmüyorum, kaliteli bir veya 2 hoparlör , 80w gerçek RMS AB sınıfı çıkış anfisi , yeterli miktarda yüksek ses verecektir.

iki kolonlu eski muzik setleri ortlama 30 - 50w arası kaliteli stk anfi veya ab anfiden oluşur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 11 Ağustos 2022; 16:38:5 >

• karafetva K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler değerli yorumlarinız icin

• Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Yardımınız icin çok teşekkür ederim, bende sizin dediğiniz gibi sisirme olduğunu düşündüm. 800 Watt bu hoparlor icin biraz abartı bir değer. Ses yüksekliği konusunda hiç sıkıntım yok lakin dediğiniz gibi 80w ve kaliteli hoparlor ile çözülmüş olabilir.

Ben batarya bilgilerine ulaşmaya çalışıp sizi tekrar izninizle rahatsız edeceğim.

• Alıntı

metni:
    bende sizin dediğiniz gibi sisirme olduğunu düşündüm. 800 Watt bu hoparlor icin biraz abartı bir değer.

bunu ilk söyleyen @dfk24 tü... Hakkını yemeyin!

Bu arada ürüne bakmadım ama bi sıfırın da amma lafını yapmışsınız, hele şu dönemde...

ne rahatsızliği efendim, 50 kere sorun, 150 kere cevaplarım ,,, her zaman 👍

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.