90'lar çok güzeldi. Kıymetini bilememişiz.
-
-
2000’ler de çok güzeldi bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çocukken hiçbir çocuğun aklına " bu zamanın kıymetini bilelim, yoksa yarın bugünleri çok ararız" gibi bir düşünce gelmez. Anası babası çocuğun aklına bunu telkin etse de çocuk yine bildiğini okur...Şimdi o zamanın çocukları yetişkin akıllarıyla o günleri arıyor emme o zamanlardaki çocukta sadece çocuk aklı vardı...
-
70 lerde çocukken yaşlı insanlar tanıdım. şöyle derlerdi; "dünya bozuldu. eskiden herşey çok daha güzeldi." ve o günleri anlatmaya başlarlardı.
80 lerde yaşlı insanlar tanıdım. onlarda aynı şeyleri söylediler.
80 ler deyince benim gençliğim. o zamanların zengin mahallesi olan yerlere o eski ihtişamlı sitelere yolum düştü de içim sızladı.
zengin insanların oturduğu o siteler şimdilerde ayağa düşmüş.
bence insan gençliğini temsil eden geçmişi özlüyor.
-
Her Şey Çok Güzel Olacak filmini açıp tekrar izleyin. buram buram 90'lar kokuyo film.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 bin yıl önceki yunan filozofları bile: "gençler bozuldu dünya bozuldu bizim zamanımızda herşey çok farklıydı şimdiki gençlerde saygı bile kalmadı" yazmışlar.
valla:
1- 90'lar güzeldi
2- 2000'ler güzeldi
3- 2010'lar güzeldi
4- 2020'ler de şu ana kadar güzel (çünkü 2020 Mart'tan beri evden çalışıyom çok güzel çok memnunum)
savaş-kıtlık-afet yoksa, sağlık sorunun yoksa, hayat cidden çok güzel çok rahat.
ve artık teknoloji var. yahu 2010'lara doğru bizim eve kalorifer geldi, çocuk odamda kömür sobası yakardım. şimdi evde herşey otomatik, ampuller bile wifi hani bırak kaloriferi falan.
canın isterse spariş veriyosun yemek eve geliyo. istediğin an internetten ne istersen izle.
tarihin hiçbir devrinde bu kadar rahat yaşam şartları olmadı. durum buyken hayatımdan şikayet edemeyecem kimse kusura bakmasın.
zor işlerde haftanın 6 günü günde 12 saat çalışıp çok az maaş alan dostlara lafım yok, onlar için hayat tabii ki kolay değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamamen beynimizin bizi manipüle etmesi bu. Kötü şeyler zamanla unutulup giderken güzel şeyler hala hatırlanmaya devam ediyor. Bu yüzden o dönemler kötü bir olay yaşamamışız gibi geliyor.
O dönemin yaşam şartları şimdiki yaşam şartlarından nasıl daha iyi olabilir?
-
90ları hatırlıyorum ve şahsen bazı şeylere daha geç ulaşarak daha tatlı bir keyif aldığımı düşünüyorum şimdiye göre. Eskiden Kazaa ile müzik ararken veya mTv 'de dinlerken şarkıcıların isimleri hep aklımda kalırdı. Plak veya disk için para biriktirip almak başkaydı yani. Şimdiki genz çok hızlı ulaşıyor herşeye. Teknolojinin iş yapma ve iletişim kurma şekline negatif etkileri tüm dünyada tartışılıyor. Artık herşey hızlı, işler hızlı, ilişkiler hızlı, klavyede yazmak hızlı, ekran kartları hızlı, kas yapmak hızlı , arabalar hızlı. Msela şu an kullandığım honda 2006 civic yavaş hızlanır ve hiç kaza yapmadım, kazaların çoğu hızı ayarlayamamaktan oluyor. Sinir sistemimiz buna alışkın değil. Genel olarak toplumun hatta özellikle de Genz 'nin duygusal zekasını geliştirmesi gerekiyor bence. Dışarda saklambaç oynamalarını starbucksta kahve içip instaya atmalarına tercih ederim
-
Sen öyne san rahatına düşkün forum üyesi: bunlar sana qonfor adı altında birşeyler verirken, çaqtırmadan da senden birşeyleri alıp götürüyorlar.. O götürdükleri şeyler eskiden vardı ama eskilerin şimdiki qonforu yoktu ama hepsi sağlıklı ve mutluydular... Hem eskilerin o günlerinin avantajı hem de bugünün qonforu gibi ikisi bir arada öyne bişey bu dünyada yok... Ya o , ya o, seçimi sana bıraktılar...
-
yav he he. halkın diline sakız olmuş klişeleri yazınca sofistike-karizma olmuyosun.
bence insanlığın zirve noktası 1999 yılı. bu yılda teknoloji ne cok gelişmiş ne de cok ilkel. teknoloji geliştikçe bizden bir şeyler götürüyor gibi
-
yalnız dikkatini çekerim, sen de halkın diline sakız olmuş klişeleri yazmışsın emme ben sana heç de sofistike-karizma oluyorsun gibi laflar etmiyorum ve demiyorum...Bedava peynir fare qapanında olur diye boşa dememişler...
-
ilk mesajındaki üslubuna ve bazı sözlerine bakarsan "ben sana laf etmiyorum" cevabının geçersizliğini görebilirsin. sana iyi forumlar tartışma havamda değilim blokluyorum kibarca
Ben de şu; "Bu zamanların kıymetini bilin" muhabbetini anlamıyorum ha! Nasıl bileceğiz kıymetini? Hayır yani bilsek ne olacak, zaman mı duracak? İstesen de istemesen de zaman akıp gidiyor ve zamanın değil, varoluşun kıymeti bilinmeli.
-
2000'ler güzeldi
2010'ların başları da fena değildi
2014'ten sonra falan bozuldu o zamandan beri her şey çok kötü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 20 Kasım 2023; 9:27:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2011-2012 gibi leyla ve mecnun dizisini izlerdik kardeşimle. orda mecnunun evi, odası acayip sıcak gelirdi bana.. ben de daha bir relax ve huzurlu takılırdım.. o günlerimi özlememek elde değil.
-
90ları falan bilmem ama 2005li olarak konuşuyorum hayatımızda keyif alacağımız bir tane hobimiz dahi olmadı. anneniz babanız zengin değilse monoton bir hayattan başka bir şeye sahip olmuyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- teknogold güvenilir mi
- majezik ateş düşürür mü
- 30 yaşından sonra öğrenilecek meslekler
- kolonoskopi sonrası yorumlar
- balgam yutulursa ne olur
- para sayma makinesi bim
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X