Şimdi Ara

92-95 opel vectra 2.0 gls hk. bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
53.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimdeki nakit ancak bu modellerde bir vectra almama yetiyor bu araba hakkında ki düşüncelieriniz nedir. galiba yakında alacağiım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Vectra 2.0 GLS Hakkında Bilgiler

Opel Vectra 2.0 GLS, 1992-1995 yılları arasında üretilen bir aracıdır. A kasa olarak da bilinir ve orta sınıf bir otomobil olarak konumlandırılmıştır.

Motor ve Performans

Opel Vectra 2.0 GLS, 136 beygir gücü ve 185 Nm tork üreten 2.0 litrelik bir benzinli motora sahiptir. 5 ileri manuel veya 4 ileri otomatik şanzıman seçenekleri ile sunulmuştur. 0-100 km/s hızlanmasını 10,5 saniyede tamamlarken, maksimum hızı 205 km/s'dir.

Donanım Özellikleri

Opel Vectra 2.0 GLS, dönemine göre etkileyici bir donanım seviyesine sahiptir. Standart özellikler arasında klima, elektrikli camlar, hidrolik direksiyon, hava yastıkları ve ABS fren sistemi yer almaktadır. Lüks versiyonlarında ise deri döşemeler, elektrikli sunroof ve CD çalar gibi özellikler de bulunmaktadır.

Kullanıcı Yorumları

Opel Vectra 2.0 GLS, kullanıcılarından genel olarak olumlu yorumlar almıştır. Sağlam yapısı, konforlu sürüşü ve güvenilir motoru ile beğeni toplamıştır. Ancak bazı kullanıcılar yakıt tüketiminin yüksek olması ve bazı küçük mekanik sorunlar hakkında şikayette bulunmuştur.

Günümüzdeki Durumu

Opel Vectra 2.0 GLS, günümüzde ikinci el araç piyasasında hala popüler bir seçenektir. Uygun fiyatlı, sağlam ve kullanımı kolay bir araç arayanlar için iyi bir tercih olabilir. Ancak yaşına bağlı olarak bazı bakım ve onarım maliyetlerine hazırlıklı olunması önerilir.

Yukarıdaki bilgiler, Opel Vectra 2.0 GLS hakkında genel bir fikir edinmenize yardımcı olacaktır. Daha detaylı bilgi için özel otomobil dergilerine veya internet kaynaklarına başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 92-95 kasa vectralar opelin şimdiye kadar ürettiği en sorunsuz kasa olarak geçmektedir.Ama şöle söyleyebilirmki o aracı benzinli kullanmanızı önermem çünkü yakıt konusunda başınız ağrıyabilir...Ben yaklaşık 4 yıl kullandım bu aracı fakat sahil yolunda talihsiz bir kaza yaparak aracı pert ettim,yoksa halen altımda bu araç olucaktı,boyutlarına göre gayet seri bir araçtır.
  • Bende 95 gls vardı, manuel şanzıman. 12 sene kulandım. Standart 1.6 motorlu araçlar ne yakıyorsa o kadar yakar. 60 lt. deposu var, bununla Ankara şehir içinde 600 km gidebiliyordum. Şehir dışında da bazmazsam 850 km. götürüyordu. Basınca şehir içi gibi yakar ama ibreyi de sonuna dayar o arabalar. Elektronik aksamı az olduğu için fazla arıza çıkarmaz. Parça fiyatları da öyle aman aman paralar değildir. Sattığıma pişmanım. 94-95 model temizini bulursan kaçırma, fazla yakar - vergisi yüksek - son sahibi olursun falan gibi laflara kulak asma

Al bu da teknik özellikleri (motor kodu c20ne'dir):

http://silverstone.fortunecity.com/stirling/76/vectra/

• teşekkürler bir adet 93 vectra gl buldum galiba alacaım 9500 istiyor.136bin km de
  • arkadaşım aman ha aldıgın arabaya iyi baktırt,her yerine,dediğim gibi ben aracı pert etmiştim,eski model araç oldugu içinde servis yapmaya yanaşmadı ve kasko firmam aracı baska birine satıp üstünede kendi koyup bana parasını verdi fakat, diyecegim şuki,alacagın araba mutlaka büyük kaza geçirmemiş olsun,bnm araç pert oldugunda kasada herhangi bişey yoktu fakat arabanın şasesini alttan yamultup arka dingilleri kopartmıştım,şimdi muhtemelen o arabayı yaptırıp kazasız diye satıyolardır,çünkü kaportassında tek bir değişen bile yoktu arabanın,bu arada araba ankaraya gitti,kırmızı renkte ve tam senin dediğin gibi 135bin küsürde kaza yaptım o araç olmasın dikkat et:)
  • Gördüğüm en iyi araçlardan birisi. LPG taktığında banamısın demez. Biraz bayılır ama bişey farkettirmez fazla. 200 küsür bin KM'de GLS'ye bindim arabanın maşallahı vardı.
  • ben 3 senedir 94 gl kullanıyorum..arac şu anda 250 biini devirdi maşallah, tr de elle gösterilebilecek nadir vectralardan diyebilirim..neyse..

-sıralı sistem lpg de cebini üzmez, çekişi fazla düşmez
    -Konfor olarak şu anki birçok arabadan daha iyidir,yol tutuşuna diyecek yoktur..
    -yol sesi almaz, tatlı bir motor sesi gelir..
    -motoru sağlamdır, sıcağı sever otobanda ibreyi dayar iyi gider..

alırken arabaya iyi baktır, birkaç yere göster, bence klimalı tercih et bende sunroof var ama klima daha iyidir..pek problem çıkarmaz..arada bir boğaz kelebeği ve hava akış metresini temizlettir sorunsuz bin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aracın gerçekten yol tutusu konforu performansı yerinde

ama alacagın arabanın her turlu yerini konntrol ettir kendin kullan sıralı lpg taktır

95 temiz bi gls 2.0 ı 9500 ytl fln herlade

bide benim aracta mı sorun var bilmiyorum duz sistem lpg de şehir içi/şehir dışı karısık 180bin yakıyor acaba fazlamı yoksa duz sistem diye mi boyle
  • Opelin bu serileri iyi çünkü biz vectra B lerin kronik sorunlarıyla uğraşırken bu araça sahiplaeri gelip periyodik bakımlarını yaptırıp keyifle geziyorlardı çok fazla elektronik parçası yok oyüzden arıza da yapmıyor ama mekaniğine iyi ce bakmak lazım çok ehil bir ustaya hararet yapıp conta yakmadığına falan baktırın derim
  • şimdiye kadar bu arabadan memnun olmayanı görmedim.
    fiyatına göre mükemmel bir araç
    bende 92 model 2,0 motor gl var.tüplü olmasına rağmen bastınmı eşşek gibi gidiyo.

bi kere 200 e rahat geldim yolun boş olmasına rağmen tırstım ve yavaşladım.

düşünün yani benzinli 2,0 opel kaç yapar?
    ayrıca araba yakıt konusunda da çok iyi bence.
    160..170 bin civarı yakıyor şehir içinde.

bizim arabanın sadece egsoz sorunu var başka bişey yok.

bu araba bişey sorucam opel vectra gt lere tüp takılıyormu?
    o 160 bg lik arabaya tüpmü takcan demeyin görünüşü çok hoş.süper bir araba
    eğer yakıt konusunu çözersek bi tane almak istiyoruz aslında

çünkü bu fiyatlarda binilecek başka bir araç yok.attan inip eşşeğe binmeyelim.
    gerçekten çok güzel arabalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 18 Ekim 2007; 2:29:58 >
  • Vectra A İçin Gls Yada CD Modeli En Çok Tutulan Modeldir.

1994 Model Vectra CD de

ABS
    KLIMA
    SÜRÜCÜ HAVA YASTIĞI
    HİDROLİK DİREKSİYON
    ELEKTRİKLİ ISITMALI AYNALAR
    ELEKTRİKLİ CAMLAR
    YOL BİLGİSAYARI
    MERKEZİ KİLİT
    SİS FARLARI
    ÇELİK JANTLAR

Mevcuttur.

1994 Model Vectra GLS de

KLIMA
    HİDROLİK DİREKSİYON
    ELEKTRİKLİ CAMLAR
    MERKEZİ KİLİT
    ÇELİK JANTLAR

Mevcuttur.

2.0i 8v 115ps Motora Sahiptir.

Eğer Tüpsüz Alırsan Mutlaka Sıralı sistem Tüpü Düşün. Normal Tüp Düşünürsen Mutlaka Buji Ve Buji Kablosunu değiştir Yoksa Mutlaka Tüpte Patlama Problemi Yaşarsın.

Şimdiden Hayırlı Osun. OPEL Veactra O Yıllarda Üretilmiş En Güzel Ve Sağlam Makinadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n_w_!_¥ -- 22 Ekim 2007; 19:59:12 >
  • 95 2000 gls opel vectra icin hava akis metre lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95 2000 gls icin hava akis.metre lazim

• 95 2000 gls opel vectra var sirali gaz taktirdim sehir icin 350 kurus yakiyor gaz litre fiyati 2500 tl normalmi yakit birde gazci hava akis metrenin arizali oldugunu calismadigini icindeki kelebegin kirik oldugusoledi bunun yakida etkisi olurmu yardim lutfen

• Illimunati I kullanıcısına yanıt
    Araban çok yakıyor. Hava akış A kasa vectra da kronik sorundur. Hemen gazcıya gidip göster. Tabii yakıt trafiğe bağlı ama en soğukta bile sabahları sıkıştırdığın zaman o kadar yakmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 95 model 2000 gls vectra var arkadaşlar aracım şuan 450 bin km de ama tık yok maşşallah taş gibi araç ben çok memnunum sadece aşırı değil az su eksiltiyo benım tahminim radyatoru iki kere değiştirdim ondan diye tahmin ediyorum sonrasında konfor olarak babamın dacia dusteri var o araça bindiğimde benim arabayı konfor açısından dört nala arıyorum yani arkadaşlarında dediği gibi sıcağı sever sevmesının sebebi araç zaten 100 fln fan açıyo tam maxımum hız yaptığı durduramayacam diye korkuyorum gerçekten sağlam araba tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mercik kızıldeniz -- 7 Ocak 2017; 14:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercik kızıldeniz

bende 95 model 2000 gls vectra var arkadaşlar aracım şuan 450 bin km de ama tık yok maşşallah taş gibi araç ben çok memnunum sadece aşırı değil az su eksiltiyo benım tahminim radyatoru iki kere değiştirdim ondan diye tahmin ediyorum sonrasında konfor olarak babamın dacia dusteri var o araça bindiğimde benim arabayı konfor açısından dört nala arıyorum yani arkadaşlarında dediği gibi sıcağı sever sevmesının sebebi araç zaten 100 fln fan açıyo tam maxımum hız yaptığı durduramayacam diye korkuyorum gerçekten sağlam araba tavsiye ederim
    Contalar gitmek üzeredir, hararet 95 derece civarında ise o arabanın normal hali bu da eğer hararet 100e vurup sonra düşüyorsa ve tahliye borusundan su atıyorsa acilen bir ustaya göstermelisin.

_________________________________________________________________________________________________________

Çocukluğumuzun Mercedesi. Çok yakarmış vs. diyenler için de lpg ile 76,76 TL ile 245,7 km gitti(uzun yol+ dağ yolu). 0,312 kuruş, kuruşçu arkadaşların hesabıyla. Tırtır tırtır diye çalışan o motor sesi, kemikli vites, eşsiz çekişi ve azıcık gaza dokunduğunuzda yağ gibi gidişi ile yol tutuşuyla isterse 50 kuruş yaksın candır. Az yaksın diye alınan arabalar karda buzda spin atarken kendisinin kuğu gibi süzülerek gidişi de kuruşla tarif edilemez.

Bir haftalığına bir tanıdığımın emanet Vectra A GLS'ni kullanmaktayım. 94 öncesi kırmızı SFI DOHC motorlu bir GT alasım gelmiş durumda.

• 1994 Model Vectra GLS de

KLIMA
    HİDROLİK DİREKSİYON
    ELEKTRİKLİ CAMLAR
    MERKEZİ KİLİT
    ÇELİK JANTLAR

Klima opsiyonel sanırım çünkü bazı GLSler'de klima var, bazılarında yok.

Vectra A alacaklara en önemli tavsiyem, alacakları aracı yoğun dur kalk trafikte test ederek hararet sorununa bakmaları. Opel'in klasik sorunu diyip, gözardı etmeyin. Belki termostat arızasıdır, belki su ile ilgili bir boru çatlaktır, belki de aracın contaları gidiktir, bilemezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.