arabanız sevdiğiniz ve sevmediğiniz yönleri nelerdir? forumu ben başlatayım......1-yol sesini içeriye çok alması 2-arka frenlerden zaman zaman gelen sürtünme sesi...ya sizin?
fren bakımından sonra belirli bir km den sonra aynı sesi duyarsınız, zararı yoktur, sadece duydukça sinir olursunuz. kroniktir yani........
Alıntıları Göster
aynı ses bende var ıste bakımdan geldı 4 ay sonra yıne basladı sımdı bakım zamanı geldı bakalım bı solıyım ustaya ya sınır bozucu evet.
quote:
Orijinalden alıntı: ceycey84x
aynı ses bende var ıste bakımdan geldı 4 ay sonra yıne basladı sımdı bakım zamanı geldı bakalım bı solıyım ustaya ya sınır bozucu evet.
Alıntıları Göster
demek ki herkes memnun arabasından...............
quote:
Orijinalden alıntı: levantino70
demek ki herkes memnun arabasından...............
Alıntıları Göster
yok be abı bu ses olmasa ıı olcak frenlerde kuvvetlı olsa bıraz daha?
quote:
yok be abı bu ses olmasa ıı olcak frenlerde kuvvetlı olsa bıraz daha?
Alıntıları Göster
benim arabamda abs var telafi ediyor.
quote:
benim arabamda abs var telafi ediyor.
Alıntıları Göster
abs bence cok cok da ıı bısı degılkı?sadece kaygan zemınler ıcın yapılmıs bısey kurak yolda etkılı deyıl ayrıca fren mesafesını uzatıyor zaten amcı hamle yapmayı saglamak ızlak alanda ama kuruya geldımı mahvedıyo bence
quote:
abs bence cok cok da ıı bısı degılkı?sadece kaygan zemınler ıcın yapılmıs bısey kurak yolda etkılı deyıl ayrıca fren mesafesını uzatıyor zaten amcı hamle yapmayı saglamak ızlak alanda ama kuruya geldımı mahvedıyo bence
Alıntıları Göster
o ses her corollada var bende o arabadan yok ama hep o sesleri duyuyorum o arabalardan
quote:
Orijinalden alıntı: biddy_074
o ses her corollada var bende o arabadan yok ama hep o sesleri duyuyorum o arabalardan
Alıntıları Göster
arkaraşlar toyotanız 110-120 km ile giderken eksoz sesine ne demeli, dikkat ettinizmi?
quote:
arkaraşlar toyotanız 110-120 km ile giderken eksoz sesine ne demeli, dikkat ettinizmi?
Alıntıları Göster
abs olmazsa olmaz ceycey, abs araç ve emniyet için gerekli.........
quote:
abs olmazsa olmaz ceycey, abs araç ve emniyet için gerekli.........
Alıntıları Göster
ben begenmıyorum abs yı buda kısısel fıkrım :)
quote:
ben begenmıyorum abs yı buda kısısel fıkrım :)
Alıntıları Göster
lastik sesini içeri almaması için bir şeyler yapan var mı acaba. birde frenlerin zayıflığ var. onu nası ltelafi ediyorsunuz.??
quote:
Orijinalden alıntı: cebelli
lastik sesini içeri almaması için bir şeyler yapan var mı acaba. birde frenlerin zayıflığ var. onu nası ltelafi ediyorsunuz.??
arabanız sevdiğiniz ve sevmediğiniz yönleri nelerdir? forumu ben başlatayım......1-yol sesini içeriye çok alması 2-arka frenlerden zaman zaman gelen sürtünme sesi...ya sizin?
O ses pek dıkkatımı cekmedı ama sadece servıs zamanına yaklastıgı zaman bır otme sesı gelmıstı gecenlerde.
quote:
Orjinalden alıntı: levantino70 arkaraşlar toyotanız 110-120 km ile giderken eksoz sesine ne demeli, dikkat ettinizmi
O sese hastayım ben. Hele vıtes degıstırırken ara gazı verınce o sesı duymaya bayılıorum.
quote:
Orijinalden alıntı: RONNIE
quote:
Orjinalden alıntı: levantino70
O ses pek dıkkatımı cekmedı ama sadece servıs zamanına yaklastıgı zaman bır otme sesı gelmıstı gecenlerde.
quote:
Orjinalden alıntı: levantino70 arkaraşlar toyotanız 110-120 km ile giderken eksoz sesine ne demeli, dikkat ettinizmi
O sese hastayım ben. Hele vıtes degıstırırken ara gazı verınce o sesı duymaya bayılıorum.
o ses sadece 120-130da cıkmıyorkı kalkıs yaparken hafıf fazla gaz ver eksoz nasıl sahlanıyo :) bende hastayım