Şimdi Ara

9600GT ÇIKAN KABLO 3 ERKEK NEREYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ekran kartı aldım 9600gt sparkle 512mb. 6600gt yerine taktım. Hiç bir şey farketmedi. Tabi uyarı yazısını görünce anladım ne olduğunu. Güç kaynağını takın aksi taktirde düşük seviyede çalışacak diye bir uyarı. içinden çıkan kabloya baktım bir ucu 6 pinli. O tamam , ekran kartına takılacak. Oysa diğer uçlarında hem iki tane kablo var hem de 3 pinli her biri (aslında 4lülere benziyor ama içinde 3 erkek var). Oysa benim güç kaynağından gelen kablolar 4 pinli. Ben ne yapacağım şimdi?İkisini de mi takacağım yoksa birini mi? şu dörtlü gelen kablolardan birine taksam ne olur ya da ikisine de mi takacam? Lütfen acil yardım.
    Güç kaynağı Aopen 350watt.Sistemde ekstra hiçbirşey yok.Tv kartı , ses kartı , çift dvd hardisk filan yok yani.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syildiz4242 -- 17 Aralık 2008; 13:10:47 >

• O kablolardan sadece birini güç kaynağına bağlayın. Diğeri çoklayıcı olarak konmuş oraya, ona elleşmeyin. Güç kaynağından 3 lü soket yoksa 4 lüye takıp deneyin. Kuvvetle muhtemel olacaktır.
  • 2 adet molex güç girişi bir adet 6 pin pci ex güç girişi olması gerekiyor. Standardı şu şekilde :

9600GT ÇIKAN KABLO 3 ERKEK NEREYE

6 pin olan ekran kartına takılır ve diğer iki dişi molexe psu'indeki erkek molexlerden ikisini takar devreyi tamamlarsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.