Bildirim
A200 AMG - 118i M Sport ?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Her anlamda bmw. 1 serisini alirken, gidip A3 ve a serisi icin fiyat bile alma geregi duymamistim. Hepsini kullandigim halde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
İç-dış tasarım kişiye göre değişmekle birlikte bence öncelikle arabadan ne istediğine karar vermeli. Kimi insan oturunca yıldızı görmek-göstermek isterken kimi insan da koltuk oturma pozisyonundan dolayı spor araba sürer hissi sürekli yaşamak ister. Bana göre en doğrusu iki arabayla en az ikişer defa test sürüşü yapması ya da mevcut ise sahip olan arkadaşlarla enine boyuna görüşmesi.
Not: f20 sahibiyim. -
makyajlı 1 kasa tercih ederdim sanırım. -
Bu sınıfta a200 kesinlkle
Bmw kullanan biri olarak
A serisinin tasarimini 1 serisine gore daha cok begeniyorum
Tasarım olarak a serisi, motor sürüş keyfi ve zevki olarak 1 serisi. -
hangisi arkadan çekişliyse o ki bildiğim kadarıyla 118 öyle, eğer değilse mercedes yüzü daha yeni ve gösterişli -
Mazda 3 derdim -
Makyajli 118 lerde eski 136 bg motor olmasi lazım bence makyajli 118 sırf bu yüzden alınmaz makyajsiz kazalardaki 118 de 170hp motor vardı o motor şu anda 120i de var o yüzden bence 120i
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her türlü makyajli 1 serisi candir...
Makyajlı Bmw 1 serisi. -
bir a180 amg sahibi olarak yazıyorum
f20 1 siparişi vermiştimki son anda bütçeyi biraz daha yükseltip a180 satın aldım.
öncelikle şunu söyliyim amg paket olmayacak ise kesinlikle 1 serisi alın.
Amg alacaksanız çok daha iyi bir iç mekan, çok daha yakışıklı bir dış dizayn, daha güçlü motor ve harika bir yol tutuş sizi bekliyor.
1.18 m paket ise çok daha iyi bir şanzıman, daha tutumlu bir motor ve arkadaş itişin keyfi sizi bekliyor.
İki araçda çok başarılı, ikiside sahibine üzmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 4 Mayıs 2015; 22:40:56 > -
İç dış tasarımı falan bir kenara bırakırım.
Bmw yi secerim. Çünkü arkadan itiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedesle bmw kıyaslanmaz bile tabiki mercedes.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X