Şimdi Ara

Abdülkadir Ömür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cocuk şuana kadar izlediğim en yetenekli türk futbolculardan biri olabilir , şu medya tarafından şişirilmiş emre mor , muhammed ve recep niyaz gibi değil , gerçekten acayip yetenekli elinden tutarlarsa çok fena geleceği var. Alamazmıyız acaba vermezlermi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 1 Ekim 2017; 21:49:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende beğendim bugünkü maçta çok süratli top tekniği de iyi kumaşı sağlam gibi henüz 18 yaşındaymış değerlendirebiliriz.
  • Katılıyorum büyük topçu olacak inşallah yakın zamanda milli takımda 11 çıkar fosillerin yerine böyle topçular lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük keşif yapmış , nasıl keşfettin bu oyuncuyu kardeş.Hemen bu arkadaşı scouta alın.
  • Avrupa'da bu tarz yetenekteki oyuncular ilerisinde büyük futbolcu oluyor, ama bizde olamıyor oyuncudan mı yoksa başka etkenlerden mi bilmiyorum, umarım ileride büyük bir oyuncu olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende beğendim çok temiz güzel oynuyor inşallah devam ederek üstü ne koyar.

• Bu çocuğu alıp iyi bir ligde oynama garantisiyle 1-2 sene kiraya vermek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OKAN BAYÜLGEN'İN BOYU KAÇ?!?!?!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umarım almayız. Oyuncunun önünü kapatmayalım lütfen.
  • Keşke bu tip oyuncular iyi yerlere gelse ama bizde nedense olmuyor tutmuyor. Bugüne kadar ne isimler geldi geçti.
  • harika oynuyor
  • 38 çok uçuk rakam. 10 verseler ts hemen kargoya verirdi.

• aklı olan her genç futbolcu ilk fırsatta büyük küçük demeden avrupaya kapağı atmalı,gelişimi orada çok daha hızlı olacaktır.örnek:çağlar söğüncü,cengiz ünder

bu ülkede yetenekli gençler 3 büyüklere transfer sevdaları yüzünden 2-3 yılda toz olup kayboluyorlar.bu çocuk ta yusuf yazıcı da paraya bakmadan iyi kötü demeden avrupaya gidip orada futbolu öğrenmeliler.
  • Munih cok cimri. 38i hayatta vermez. ancak cok cok begendilerse olabilir.

Munih, Fransadan da genc yetenekleri istiyor. Geubbelse 10 teklif ettiler, Lyon vermedi. 16 yasinda. onu altyapilarina alacaklarmis yanliz.

keske biz alsak. Asamoah, saglam bir stoper, Gomise bir yedekle, Abdulkadir alinsa, sahane olur. bende begeniyorum.
  • Yerli Bale

• Oyuncu yetiştirecek iyi bir takıma giderse, ileride kalbur üstü bir oyuncu olur.. Real, Barceolna, Machester, Chesea, Psg gibi takımlarda izleriz..Bize gelirse yurt dısında sende yapacağı atılımı 3 senede zor yapar..
  • yine adamın bir maçını izleyip şişirmece yorumlar..

bu türkler gerçekten akıllanmıyor.. Türkiyeden topçu çıkmaz kardeşim anlık parlayan çakma yıldızlar
  • portekizli olsaydı akşamki futbolla 30a giderdi bi yere

• gelişimi devam ederse ligin transfer rekorunu kırar
  • Çalımlarını pasları asistlerini geçtim çocuk ölü yaprak vuruşu yaptı top köşeye gitse Fabri çıkaramayacaktı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.