Şimdi Ara

abi akıl verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi egede bir üniversitede okuyorum.geldiğimin 1.günü bir kızla tanıştım ve aşık oldum.her şeyi o kızla yaşadım.3 sene geçti.bu 3 sene içerisinde birbirimize çok sey kattık.gerçekten ilk zamanlar logo gibiydik bana o kadar benziyordu ki zevklerimiz uyuşuyordu.ama son 1 sene içerisinde çok kıskanç oldu dominant oldu nefes aldırmamaya başladı.hep ben bilirim benim dediğim olucak demeye başladı.benden son 1 sene içerisinde 10 kere ayrılmaya çalıştı.sen iyi birisin ben kimseyle çıkmamalıyım ailem psikolojimi bozdu gibi.ben bırakmadım.ama yaşayacak gücüm kalmadı.hayatta en çok sevdiğim kadının artık o olmadığına inanmamaya başladım evet belki elini tuttuğum o ama içindeki sevdiğim kız değil.en son iki gün önce tiyatroya gittik orada yaptığım bir espri yüzünden herkesin içinde bana bağırdı ben çıktım ona bağırmamak için oradan. biraz dolaştım eve geldim yemek yapıp gitmiş .şu an yazdığım pc elimdeki tel onun hediyesi odamda heryerde resimlerimiz var kaybetmeye gücüm var mı bilmiyorum çevremdeki herkes gelip ayrıl diye akıl veriyor hatta onun en yakın arkadaşları bile .hatta onun en yakın arkadaşları bile ondan kopuyor çünkü onlar da bu değişim farkında .sonuç olarak sesimi duymak onu kötü edermiş watsaptan zamana bırakalım yazdı dün gece bende canın sağolsun yazdım

• Kargoyla akıl gönderiyorum alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işler zor işler benim ünüversitede senin gibi inatla seven bi arkadaşım vardı okadar salaktı ki kızın ardından intahar bile etti onu kurtarcaz diye ertesi gün sınava girmedik yarım dönem uzattık ama barıştılar bi sürü olay sonunda ayrıldılar 2 ay odadan çıkmadı 3. ay başka manita yaptı çok mutluydu. bu bi örnek okul bitti iş hayatına atıldım iş hayatımda ise bi kız tanıdım dediğin gibi dominant illet bi kızdı hayatı manitasına zehir ediyodu en son nikah daveti yolladılar hala hayatı zehir ediyo nişanlısına denk gelirse kayınvalidesinin arkasından veriyo veriştiriyo gizlice sövüyo sayıyo etrafta çocuk yoksa ama yazsonunda düğünleri var :D buda bi örnek bizim bişey demeye hakkımız yok hayat senin ama sonuçta bunlarda örnek
  • Hoşgeldin arkadaşım.
  • erkeğe şiddete hayır. erkekler artık madur olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana akil verin
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.