Şimdi Ara

ACCENT ERA-LİNEA-SYMBOL- Sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu aralar 30 bin tl civarı dizel bir araç almayı düşünüyoruz ancak karar vermek gerçekten çok zor.Genelde şehir içinde kullanacağımız ekonomik bir araç aramaktayız.Accent era 1.5 CRDi-VGT TEAM ABS li 2modeli üzerinde duruyoruz ancak daha deneme şansımız olmadı bu aracın küçük olabileceği yönünde bir şüphemiz var.Arka koltuklara 3 kişi rahatlıkla sığmalı.öte yandan 5 yıl garanti durumu var.Tam karar veremedik DH üyelerininde fikrini almak istedim.5 kişinin rahatlıkla binebieceği sorun çıkaramayacak ekonomik bir araç tavsiyeniz var mı?

• eğer evli çift iseniz ve çocuğunuz yada çocuklarınız varsa linea tam bir aile arabası ancak arka tarafta uzun boylu biri kesinlikle rahat edemez kafa mesafesi çok alçak
  • Yaklaşık bir aydır era kullanıyorum motor olarak mükemmel ancak kaportaya aynı şeyi söyleyemeyeceğim küçük taş izleri pas tutmaya başlamış, ufak rütüş yaptırdım götürdüğüm usta boyanın altındaki astarın zayıf olduğunu söyledi bu bilgiyi bu forumdada okumuştum,biraz masraftan kaçmışlar anlaşılan, 5 yıl garantiye gelince araç 2008 olduğu halde yetkili servise götürmedim çünkü yetkili servis 30.000 bakımının 350-400 tl civarında olduğunu söyledi 180 tl ye özel serviste yaptırdım hemde içime sindi.180liralık bakıma 400 aldıktan sonra ben olsam 10yıl garanti verrirdim 10 yıl boyunca yol vatandaşı.Diğer markalar için bişey diyemeyeceğim ama sanıyorum motor olarak eradan daha zayıf kalır,mantık olarak fiatına göre alınabilecek güzel bir araba era.
  • Era.

• era derim 3 aracı da kullandmış biri olarak
  • era yı test etmiştim dizel motoru çok güçlü içinde 5 kişi olduğu halde çok güzel ivmelenmesi vardı (yokuş yukarı )sınıfına göre geniş bir araç dar araç görmek isterseniz symbol e binin zaten hemen vazgeçersiniz era için sessiz denebilir süspansiyonları hafif zıplama hissi haricinde iyi sınıfına göre ek özellikleri var 4 cam otomatik vs gibi güzel araç sıkıntı yaratmaz zaten eksi lerini herkes biliyor kaporta vs artı yönlerini yazdım ama sonuç olarak tercih edilebilir son olarak dizel alırsanız turbosuna itina gösterin şikayet var biraz dilerseniz era 1.6 benzinli+lpg de düşünebilirsiniz
  • aynen era motor olarak diğerlerinin önüne geçiyor.5 yıl garanti konusu hakkında dediğiniz doğru .era fiyat olarakta cazip geliyor işte tek kafama takılan şey biraz küçük olup olmadığı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accent Era Alınır Mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hubey

aynen era motor olarak diğerlerinin önüne geçiyor.5 yıl garanti konusu hakkında dediğiniz doğru .era fiyat olarakta cazip geliyor işte tek kafama takılan şey biraz küçük olup olmadığı.

Biraz küçük olduğu doğru ben megane dan eraya bindim o yüzden küçük geldi ama devamlı beş kişiyle gitmeyeceğimiz için sorun olmuyor ayda bir şehir dışına gidersek o kadar genelde şehiriçi kullandığım için
    avantajlı bile sayılır artık beş kişi bindiğimiz zamanda idare edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazım19 -- 26 Ocak 2010; 11:23:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hubey

aynen era motor olarak diğerlerinin önüne geçiyor.5 yıl garanti konusu hakkında dediğiniz doğru .era fiyat olarakta cazip geliyor işte tek kafama takılan şey biraz küçük olup olmadığı.

araç dar değil (tabi sınıfının ölçüleri dahilinde d sınıfı ile karşılaştırır sanız dar ) biz 5 kişi test ettik pek te sıkışık olmadı daha sonra ben tek başıma arkaya bindim boyum 1.90 saçlarım tavana deydi ama rahatsızlık vermedi
    symbolde kafamı baya bi yana eğmek zorunda kalmıştım yinede bir hyundai bayiine gidip inceleyin test edin en net fikir bu şekilde oluşuyor

edit ilave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 26 Ocak 2010; 11:26:16 >
  • 30.000 Lira'ya alacağınız Fiat Linea Active donanım olur , buda Fiat'ın en baz ( boş modelidir ) ve 1.3 75 HP bir araç.

Accent'in donanımı , Linea'nın Active donanımından daha iyi diye tahmin ediyorum ve dizel motoru 1.5 110 HP. Performans ve yakıt tüketimi bir arada.

Clio hakkında yorum yapmayacam bana teneke yığınından başka bir his vermiyor ..

Tercihim Era olurdu
  • Bence
    1-Era ___sağlam değil, performansı yüksek
    2-Linea ___Era'dan daha sağlam, performansı Era'ya göre düşük...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.EREN

Bence

Şahsi fikrinizdir saygı duyarım ama Linea'nın Era'dan sağlam olduğunu söylemek yanlış olur. Hyundai son zamanlardaki ataklarla yeni çalışmalarıyla bence Fiat'tan daha kaliteli araçlar üretiyor ( hepsi için değil tabi ). En azından Linea - Era hakkında bu yorumum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 26 Ocak 2010; 12:03:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.EREN

Bence

Neye göre Era sağlam değil ?
    Neye göre Linea Era'dan daha sağlam ?
  • linea dynamic veya emotion alırsanız eradan kalite olarak daha iyi olduğunu göreceksiniz.

sağlamlığı bilmem ama era şirket aracı havası veriyor o kadar düzeltmeye rağmen

linea konfor yalıtım, eğer lastikler 16" jant alınır ve sis farıda olursa görünüm olarak eradan daha iyi olur. motor zaten 105 hp 1.6 canavar
  • era'nın euro ncap'ten 4 yıldızı.
    amerika da yapılan testlerden 5 yıldızı vardır.

http://www.safercar.gov/portal/site/safercar/menuitem.db847bd57e3dc1f885dfc38c35a67789/?vgnextoid=c95df2905bf54110VgnVCM1000002fd17898RCRD&vgnextrefresh=1&ID=8348

ACCENT ERA-LİNEA-SYMBOL- Sizce hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 26 Ocak 2010; 12:29:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oliwer

linea dynamic veya emotion alırsanız eradan kalite olarak daha iyi olduğunu göreceksiniz.

motor zaten 105 hp 1.6 canavar

Linea Dynamic veya Emotion olursa kalite olarak değil Donanım olarak belki daha iyi olduğunu göreceksiniz.

Evet 1.6 Multijet 105 HP güzel motor ama Era'nında 1.5 110 CRDi motoru var
  • eranın dizel motoru çok iyi performans ve düşük yakıt tüketimi birarada.Linea hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamayacağım.
  • otomobil olması şart değilse
    vw caddy de güzel bi arabadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tandem_78 -- 26 Ocak 2010; 14:26:18 >
  • HYundai i20 öneririm şu soguk günlerde sehiriçi 5.5lt yakıyor kayseride.
    i20 1.4 crdi 90 hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliwer

linea dynamic veya emotion alırsanız eradan kalite olarak daha iyi olduğunu göreceksiniz.

sağlamlığı bilmem ama era şirket aracı havası veriyor o kadar düzeltmeye rağmen

linea konfor yalıtım, eğer lastikler 16" jant alınır ve sis farıda olursa görünüm olarak eradan daha iyi olur. motor zaten 105 hp 1.6 canavar

Linea'da şirket aracı havası yok sanki. Yolda gördüğün 10 Linea'dan 8'i nerdeyse şirket aracı. Hepsi de bordo renkte. jantlar kapaklı. Ama belli olmuyor.

Linea Era'ya göre güzel seçenek olacaktır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.