Şimdi Ara

ACI HAYAT İZLEYİCİLERİ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİ SEZON BEKLENDİĞİ GİBİ BAŞLIYOR ARTIK ? AYRICA SİZCE KOSAVALI İLE NERMİN TEKRAR BERABER OLACAKLARMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazuTS -- 11 Ekim 2006; 19:31:37 >

• Gayet güzeldi..

Araba takla atıp bitseydi hiç güzel bir final olmazdı çünkü

Kurtlar Vadisi'de öyle bitmişti
    Hırsız Poliste öyle bitti
    Aliye'de öyle bitmişti..

Takladan sonra devam etmesi çok hoş oldu...

Bence beraber olurlar...
  • bencede devam etmicek sandım ama devam etti güzel bir dizi gerçekten
  • gidişata göre hala nermin ve kosvalı birbirlerini deliler gibi seviyor. dizi mutlu sonla bitecek galiba onlar kavuşacakalr öyle gözüküyor.

kosovalıda güzel oynuyor rolünü çok karizma. nermin sarhoş rolünde 10 üzerinden 10 aldı.

gerçekten insanı ağlatacak cinsten bir dizi.

bundan sonra yayından kalkacakmı.
  • Bence çok güzel bir final oldu.Belki kosovalı ile nermin tekrar beraber olabilirler ama o zaman dizinin konusunun değişmesi lazım,senaristlerin işi zor
  • finali cook guzel olmus heyecanlıydı ayrıca nermine döner
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk acısı
    9 yıl önce açıldı
    Çaresizlik ve yalnızlık
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deli yürek daha güzeldi bu diziye o kadar kaptıramadım kendimi
  • kesınlıkle superdı yawwwwwwwwwwww
  • burası türkiye herşey mümkün

yanlız kız cok yavşak.. seviyosan adamı öbürkiyle neden birliktesin bide arada hayatım filan dio
    seven insan hayatım dermi yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

burası türkiye herşey mümkün

yanlız kız cok yavşak.. seviyosan adamı öbürkiyle neden birliktesin bide arada hayatım filan dio
    seven insan hayatım dermi yaw

hemde önde gideni yavsağın
    bu dizide sacmalamaya başladı biraz tutmaya görsün uzatmak için senaryo sacmalamaya başlıyor

• valla o diziden nermini çıkarsınlar hikaye oyle devam etsin kosovalı filiz aşık olsnlar birbirlerine nermin gereksiz
  • aslında senaryo cok klasik yaw...

nermine gıcık oluyorum bende..

bu evlenecegi elemanın konuşması cok komik ya..

paso kafa tutuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

aslında senaryo cok klasik yaw...

nermine gıcık oluyorum bende..

bu evlenecegi elemanın konuşması cok komik ya..

paso kafa tutuyo

ender zaten direk kopuş
    ya genel olarak kervancıoğlu ailesinin olduğu sahneler falan çok komik.babanın giyim tarzı şapkası falan hele babayı falan gösterdiklerinde çalan müzik
    geçen hafta en çok ender evden giderken annesi napıyorsun oglum diyince napıyora benziyorum anne demesine koptuk

bu arada birşey daha bu yardım yemeğinde tam nermini gösterirken arkasında beyaz takım elbiseli bi adam oturuyordu.o adam bizim burada seyyar arabada meyve satıyordu
    şok oldum görünce zaten millet söylüyordu filmlerde falan oynuyormus diye.sosyetenin değerli üyelerinden

• bu dizi fazla sürmez diye üzülüyodum. ama sürdü. yaw finalda son sahne baana acayip geldi. uçurumdan uçuyo araba kosovalı nermini sonra bir yere götürüyo. tarlanın ortasına kadar götürdü. ambulans çağırsa ya neyse süpper di.
  • gayet güzeldi final sahnesi, dikkatimi çeken araba uçuruma düştükten sonra reklama girdi haliyle kanalı değiştirdim starda da bir magazin programında, kenan imirzalıoğlu uçuruma düşerken elinin kırıldığını söylüyordu ve daha sonra reklamlar bittikten sonra dizide sağ eline dikkat ettim şişmiş ve morarmıştı ve sağ elini kullanamıyordu nermini bile kolunun üzerinde taşıdı buda küçük bir ayrıntı dizide en çok sevdiğim karakter kel aynağın adamı o herif nasıl gülüyor bir türlü beceremiyom yahu...
  • quote:

küçük bir ayrıntı dizide en çok sevdiğim karakter kel aynağın adamı o herif nasıl gülüyor bir türlü beceremiyom yahu...

Gıgıgıgıgı die başlıo sonra normalleşiyo ama hakketen harika yaww
  • SÜPERDİ
  • acı hayat diye dizimi vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doors -- 21 Haziran 2006; 9:18:51 >
  • bence kosovalı filizle olmalı nermin beni gıcık ediyo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.