Arkadaşlar merhaba. Ben gaziantepte açıköğretim lisesi bitirdim. Üniversiteyide açıktan okumak istiyorum. ygs ve lys 3 - 4 e girdim. Klavuzda açılöğretim olarak sadece eskişehir anadolu üni. görünüyo. Gaziantep üniversitesinde görünmüyo uzzaktan öğretim. Ben şimdi eskişehir açık öğretim bölümlerinden istediğim bölümü gaziantepte okuyabilirmiyim? Klavuzda açıköğretim bölümlerinde puan türü yazmıyor (ygs1 - ts1 gibi) bunların puanları neye göre hesaplanıyor acaba? ben neye göre bölüm seçicem?
Arkadaşlar çok zor durumdayım. yardım edecek kimse bulamıyorum. Acil yardımcı olursanız çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Abraham
Arkadaşlar merhaba. Ben gaziantepte açıköğretim lisesi bitirdim. Üniversiteyide açıktan okumak istiyorum. ygs ve lys 3 - 4 e girdim. Klavuzda açılöğretim olarak sadece eskişehir anadolu üni. görünüyo. Gaziantep üniversitesinde görünmüyo uzzaktan öğretim. Ben şimdi eskişehir açık öğretim bölümlerinden istediğim bölümü gaziantepte okuyabilirmiyim? Klavuzda açıköğretim bölümlerinde puan türü yazmıyor (ygs1 - ts1 gibi) bunların puanları neye göre hesaplanıyor acaba? ben neye göre bölüm seçicem?
Arkadaşlar çok zor durumdayım. yardım edecek kimse bulamıyorum. Acil yardımcı olursanız çok sevinirim.
Her ilde AÖF bürosu vardır,
Bütün işlemler, kayıt, kitaplar , sınavlar Antepte OLACAK.
bu dönem 4 yıllık bölümlere kontenjan konulmuş
bu uygulamanın ilk yılı olduğu için puanlar yayınlanan klavuzda yok , seneye olur ancak
( ek kont. klavuzundada olur)
puan türü yok , en yüksek hangisi ise o değerlendirmeye alınır
quote:
Orijinalden alıntı: salihbsalih
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Abraham
Her ilde AÖF bürosu vardır,
Bütün işlemler, kayıt, kitaplar , sınavlar Antepte OLACAK.
bu dönem 4 yıllık bölümlere kontenjan konulmuş
bu uygulamanın ilk yılı olduğu için puanlar yayınlanan klavuzda yok , seneye olur ancak
( ek kont. klavuzundada olur)
puan türü yok , en yüksek hangisi ise o değerlendirmeye alınır
Verdiğiniz kaliteli bilgiler için çok teşekkür ederim. Sağolun :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme