< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safadereli -- 5 Ağustos 2023; 21:32:33 > |
Acil yardım - Laptop Wifi bağlantı sorunu
-
-
-
Bilgisi olan yardım edebilir mi -
Selam ,
Komut Ekranı ile Ağ Sıfırlaması
- Windows 10 arama bölümüne “cmd” yazın
- Çıkan sonuçlarda “komut sistemi” üzerine mouse ile gelin ve sağ tuşa basarak “yönetici olarak çalıştır” yazısını tıklayın.
- Karşınıza gelen siyah komut satırı ekranında sırasıyla şu komutları yazın;
- “netsh winsock reset” yazın enter basın.
- “netsh int ip reset” yazın enter basın.
- “ipconfig /release” yazın enter basın.
- “ipconfig /flushdns” yazın enter basın
- “ipconfig /renew” yazın enter basın.
Bu işlemlerden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bu iki yöntemle Windows 10 üzerinde ağ sıfırlamasını yapabilirsiniz.
Buna ek olarak driver yüklüyse kaldırın sürücünün kendi sitesinden manuel olanı indirin.
-
Yaptım ama maalesef düzelmedi -
modemdem wifi şifresini yenileyip deneyin. ya da windowsu geri bir tarihe yükleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 6 Ağustos 2023; 14:17:17 > -
Maalesef geri yükleme noktası yok. Telefondan hotspot açıyorum ama ona da bağlanmıyor. Bluetoothla internet paylaşımı açıp bağlanabiliyorum sadece -
Sfc Scannow Nasıl Kullanılır?
- Windows + S tuşlarına aynı anda basarak arama bölümünü açın.
- Arama kutusuna “cmd” yazın.
- “Komut İstemi” eşleşmesine sağ tıklayın ve “Yönetici olarak çalıştır” seçeneğine basın.
- Komut satırına tırnakları dahil etmeden “sfc /scannow” yazın.
- Enter tuşuna basın.
- Tarama işlemi tamamlanana kadar pencereyi kapatmayın.
ya da
-
İlk yöntemi denedim düzelmedi. Sıfırlama yönteminde de dosyaları sakla seçeneğine bastım ama hata verdi sıfırlamadı. -
bütün yolları denediğiniz halde sorun düzelmediyse , sıfırlamanız gerek ama dosyaları sakla veya yerel windows yükleme olarak değil de usb üzerinden temiz kurulum yaparsanız muhtemelen sorununuz çözülecektir. dosyalarınızın yedeğini alıp usb üzerinden sıfırlayın.
kurulum diski (usb ) oluşturma için bakın
https://teknodestek.com.tr/windows-10-usb-kurulum-diski-olusturma/
-
Modemden Wireless Güvenliğine girip Wpa2 de ki TKIP - AES diye iki bölüm var TKIP se AES , AES ise TKIP olarak değiştirin şifre aynı kalabilir. bağlantı sağlanacaktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X