Şimdi Ara

ACİL YARDIM !!!!!! Orjinal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araç için fiyat vs yorumlarınızı alabilirmiyim arkadaşlar lütfen yardımcı olun.. Km si orjinalmidir.?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-sahibinden-tamamen-orjinal-lada-samara-74-binde-170968689/detay

• Burdan anlamak zor. Arabaya bakinca kendini belli eder. Direksiyona, pedallara, on konsola falan bak. Yipranma ne derece. O bir fikir verir sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz gibi ama km sini bilmem
  • Arac 90 model ve resimden gördüğüm kadarıyla km sayacı 5 haneli. Bu durumda adamin km dusurmesine bile gerek yok zaten yuz binde sifirlaniyor diye biliyorum. Birkac kere yuz bini devirmistir belki. Ama araç temiz görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

Arac 90 model ve resimden gördüğüm kadarıyla km sayacı 5 haneli. Bu durumda adamin km dusurmesine bile gerek yok zaten yuz binde sifirlaniyor diye biliyorum. Birkac kere yuz bini devirmistir belki. Ama araç temiz görünüyor.

peki mmodeline göre ve temizliğine göre o para edermi bu arac yani alırsak verdiğimiz paraya değer mi ? ayagımızı yerden kessin yeter ihtiyacımızı görsun yeter. bunlar birde az yakıyor kendim bizzat bindim denedim ayrıca atak araclar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidyak

Bu araç için fiyat vs yorumlarınızı alabilirmiyim arkadaşlar lütfen yardımcı olun.. Km si orjinalmidir.?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-sahibinden-tamamen-orjinal-lada-samara-74-binde-170968689/detay

90 model arabadan bahsediyorsun arkadaşım. km si orjinal olsa ne olmasa ne. mühim olan arabanın durumu. motorun durumu. almaya karar verdiysen al arabayı götür tamirciye baktır sağına soluna. içine sinerse de al gitsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

Arac 90 model ve resimden gördüğüm kadarıyla km sayacı 5 haneli. Bu durumda adamin km dusurmesine bile gerek yok zaten yuz binde sifirlaniyor diye biliyorum. Birkac kere yuz bini devirmistir belki. Ama araç temiz görünüyor.

peki mmodeline göre ve temizliğine göre o para edermi bu arac yani alırsak verdiğimiz paraya değer mi ? ayagımızı yerden kessin yeter ihtiyacımızı görsun yeter. bunlar birde az yakıyor kendim bizzat bindim denedim ayrıca atak araclar.

Sanayide motora kaportaya baktir, saglamsa çürük vs yoksa biraz sıkı pazarlikla indirebildigin kadar indir ve al derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil mi orijinal mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kmsi orjinal olsada olmasada nasıl anlayacaksın 20 yıllık mekanik bir aracın kmsini?

Lada yeni bile olsa elektrik sisteminde arıza verebilir ancak genel anlamda taş gibi araçlardı. Bugün rusya ve ukraynada bu araçlar aktif olarak taksi işinde kullanılması bunun en büyük kanıtıdır.

Mısırda da sıklıkla samaradan daha eski modellerin hala taksi olarak kullanıldığını görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 8 Temmuz 2014; 17:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

quote:

Bu araç için fiyat vs yorumlarınızı alabilirmiyim arkadaşlar lütfen yardımcı olun.. Km si orjinalmidir.?

90 model arabadan bahsediyorsun arkadaşım. km si orjinal olsa ne olmasa ne. mühim olan arabanın durumu. motorun durumu. almaya karar verdiysen al arabayı götür tamirciye baktır sağına soluna. içine sinerse de al gitsin.

tmm doğrusu o da birde şöeyle bir araca bakıyorum sizin değerli yorumlarınız bnm için önemli ilk araba olucak ve pek anlamam arabadan fiyat fln yardımcı olursanız sevinirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-bayir-2001-lada-samara-1.5-benzin-ilk-sahip-duz-vites-171157925/detay/

• İlk ilandaki araç daha temiz. Km olayı gerçek olabilir ama yinede kafana takma derim.

Arkadaşların dediği gibi indirebildiğin kadar indir, al..
  • zaten yayından kalktı biz konusasıya kadar :D nasip değilmiş ne yapalım
  • quote:

zaten yayından kalktı biz konusasıya kadar :D nasip değilmiş ne yapalım

demek ki biri ya kapora verdi ya da satın aldı. aslında burada yazacağına arayıp konuşsaydın belki daha iyiydi..
  • aynen öle canımız sağolsun ne yapalım abi korkuyoruz tam bilgi sahibi değilim ..
  • elektrik sisteminde bir sorun olamaması adına sigorta kutusunun orjinal olmasına dikkat edin
    yeni tip soketli sigorta kutuları orjinal degil eski orjinal sigorta kutusu taş sigortalıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.