Şimdi Ara

Acil Yardım RT-205 Hatası !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende rt-205 kablosuz modem var, cd sini yükledim fakat programı açarken '' Ağınızda Airties cihazı bulunamadı lütfen güvenlik duvarı (firewall) ve bağlantı ayarlarınızı kontrol edin'' hatasını alıyorum.. bu yuzdende ayarlar menusune gıremıyorum, şifremi değiştiremiyorum... birileri şifremi öğrenmiş sürekli download yapıyorlar... yardımlarınızı bekliyoruuumm....

• Modemin arkasında resetlemek için küçük bir switch vardır ona basın ve basılı tutun bir süre tüm ayarları sıfırlanacaktır yeniden kullanıcı adınızı ve şifrenizi girip ayarlayabilirsiniz. Bu arada WPA şifreleme yapmayı da unutmayın izinsiz misafirleri önlersiniz.

Kolay gelsin.
  • Denetim masası>>Güvenlik bölümünden güvenlik duvarının geçici süreliğine kapatın.Bir kez daha deneyin.

Olmazsa;

İnternet penceresi açıp 192.168.1.1 yazıp enter'a basın açılan sayfa da parola soracaktır hiçbirşey yazmadan tamamma tıklayın.Sol taraftaki menüden kablosuz>>>güvenlik kısmından şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Ekleme:Şifreleme türünü wpa-2 seçiniz.Daha güvenli olmasını istiyorsanız mac filtreleme kullanınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 4 Şubat 2010; 1:51:38 >
  • 192.168.1.1 bunu yazıp enter' e bastım fakat dediğiniz gibi bir sayfa çıkmıyor. bing.com a yönlendiriyor. :S
  • Önce bilgisayarınızdaki trojan ve virüslerden kurtulun bunun için ad-aware ve kaspersky öneririm. Daha sonra modeme giriş yapamıyorsanız daha önceki mesajımda bahsettiğim işlemi uygulayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.