Şimdi Ara

Acil Yardım Witcher 3 : Wild Hunt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Şimdi Witcher 3 aldım. Ancak CD li aldım. şimdi kutularda 4 tane cd var. 3 tanesinde Game Disc yazıyor diğerinde ise Soundtrack yazıyor. İlk önce biri takıyorum yüklemeye başlıyorum sonra bi pencere çıkıyor 1. cd yi çıkarıp 2. cd yi takıyorum . sonra yeni pencere çıkıyo bi süre yüklendikten sonra hani. 3. cd yide takıyorum . Ancak sonra olmamsı lazımken (sanırım) bi pencere daha çıkıyor ve benden setup_the_witcher3_wild_hunt-7 dosyasını istiyor. ben soundtrack cd sini taktığımda ise kabul etmiyor.

LÜTFEN ACİL YARDIM EDİN UĞRAŞIYORUM ANCAK YAPAMIYORUM

• CD keyi Gog.com'a girerek dijital indirebilirsin dostum bende kutulu aldım bilgisayarımda CD/DVD-Rom olmadığından gog.com dan indirdim.
  • ShadowofDeath06 kullanıcısına yanıt
    Bana Detaylı Olarak Açıklarsan Çok Sevinirim Kardeşim . DVD yi nasıl kod yapabilirim ve link atabilirmisin nerden yapacağımla ilgili. Çok Teşekkürler
  • Açıklanacak bir şey yok hocam olay gayet basit. O elindeki kabı açar bi incelersen içinden veya arkasından CD key çıktığını görürsün. Bu keyi bulduktan sonrawww.gog.com'a girip üyelik açıcaksın. Bu oyunun yapımcısı olan CD Project ekibinin kendi oluşturduğu Steam benzeri bir oyun dükkanı genelde eski oyunları satar açılımıda Good Old Games'dir. Herneyse bu siteye girip üye olduktan sonrahttp://www.gog.com/redeem adresine gidip CD keyini aynen oraya yazacaksın. Bu sayede bu oyun hesabına eklenmiş olacak ondan sonra Oyunlarım kısmından indirebilirsin orijinal oyununu aynı Steam'e oyun kodu girmek gibi aynı şey.

• ShadowofDeath06 kullanıcısına yanıt
    eyvallah kerdeş çok sağol
  • Rica ederim hocam iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel1234

Arkadaşlar Ben Şimdi Witcher 3 aldım. Ancak CD li aldım. şimdi kutularda 4 tane cd var. 3 tanesinde Game Disc yazıyor diğerinde ise Soundtrack yazıyor. İlk önce biri takıyorum yüklemeye başlıyorum sonra bi pencere çıkıyor 1. cd yi çıkarıp 2. cd yi takıyorum . sonra yeni pencere çıkıyo bi süre yüklendikten sonra hani. 3. cd yide takıyorum . Ancak sonra olmamsı lazımken (sanırım) bi pencere daha çıkıyor ve benden setup_the_witcher3_wild_hunt-7 dosyasını istiyor. ben soundtrack cd sini taktığımda ise kabul etmiyor.

LÜTFEN ACİL YARDIM EDİN UĞRAŞIYORUM ANCAK YAPAMIYORUM

Tekrardan 1 nci dvdyi takmanın gerekiyor kurulumu tamamlaması için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    resident evil 4 yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal almakla çok iyi etmissin, teşekkür ve tebrik ederim
  • ARKADAŞLAR bende bu keyi gog.com a giriyorum fakat kabul etmiyor yalnısda yazmıyorum ne denedıysem olmadı urun kapalı kutu geldı cd key kullanılmısta olamaz mesala "xxxx-xxxxx" yada "xxxxxxxxxxxxxx" şeklinde giriyorum hiç bi şekilde olmuyo napabılırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.