Şimdi Ara

Acill Atmosferik 1.6 astra mı golf 1.2 tsi mi acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle cevap yazacak arkadaşlara teşekkür ediyorum 1.6 115 edition astralara bakıyordum 2014 2015 model ama kasanın agır olmasından ve atmosferik olmasından dolayı performansın tatmin etmeyeceğini düşünüp 2012 2013 1.2tsi motor golflere bakmaya başladım fiyat olarak ikiside 50 55 arası bulunuyor gibi bu konuda sizin seçimiz ne olurdu yada bu bütçede bana piyasası olan başka hangi araçları tavsiye edersiniz.

• Benzinde binerim dersen golf. Yok asar beni dersen lpgli astra. Yok tup takmayacagim dersen golf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 4 Haziran 2016; 11:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MS-ATICI

Öncelikle cevap yazacak arkadaşlara teşekkür ediyorum 1.6 115 edition astralara bakıyordum 2014 2015 model ama kasanın agır olmasından ve atmosferik olmasından dolayı performansın tatmin etmeyeceğini düşünüp 2012 2013 1.2tsi motor golflere bakmaya başladım fiyat olarak ikiside 50 55 arası bulunuyor gibi bu konuda sizin seçimiz ne olurdu yada bu bütçede bana piyasası olan başka hangi araçları tavsiye edersiniz.

Kesinlikle 1.6 astra j den uzak durun 2013 de sfir aldım 9 ay sonra sattim,araç hem gitmiyor hemde çok yakıyor,ama 1.4t astra tavsiye ederim
  • gidiyor kardeş bal gibi gidiyor.eylül 2014den beri kullanıyoruz.kullanmasını bilmeyen yorum yapıyor.2500-3000de vites atsan tabi gitmez.devirli kullan bak nasıl gidiyor
  • İkiside üzmeyecek kaliteli araclar.ilerde lpg dusunurseniz astra alin.yoksa golf de astra da pisman etmez.
  • 1.4'e de tüp oluyor alacaksanız 1.4 almaya bakın yoksa bulaşmayın hem kasa çok ağır hemde motor nazlı. 4000'de vites atıp habire motor gürültüsü dinledikten sonra olmaz o iş golf 1.2 alabiliyorsanız alınır, malzeme kalitesinde detaylar astradan bir tık yukarda.
  • onurcngzhn34 O kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz kadar devir çevirin yokuşu gördümü gitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcngzhn34

gidiyor kardeş bal gibi gidiyor.eylül 2014den beri kullanıyoruz.kullanmasını bilmeyen yorum yapıyor.2500-3000de vites atsan tabi gitmez.devirli kullan bak nasıl gidiyor

İşte sıkıntı burda biçok rakibi 2000 3000 devir bandından çok güzel gidiyor,astra j 1.6 maalesef gitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

Orijinalden alıntı: onurcngzhn34

gidiyor kardeş bal gibi gidiyor.eylül 2014den beri kullanıyoruz.kullanmasını bilmeyen yorum yapıyor.2500-3000de vites atsan tabi gitmez.devirli kullan bak nasıl gidiyor

İşte sıkıntı burda biçok rakibi 2000 3000 devir bandından çok güzel gidiyor,astra j 1.6 maalesef gitmiyor

Alıntıları Göster
    1.6 Atmo motor 1.2 tsi nin yerini tutmaz baştan söyleyeyim.

Anti vosvoscu olmama rağmen burada size mecburen Golf öneriyorum

• onurcngzhn34 O kullanıcısına yanıt
    Aynı motorun 124hp'lik revize edilmiş halini Cruze'da kullandım, kullanıyoruz gitmiyor.
  • Peki yakıt durumu nasıl olur nasıl bi fark oluşur lpg li astra ile benzinli golf arasında değerler nasıl olur yani
  • 55 e çıktıktan sonra 4 yaşında golf alana kadar sıfır leon daha mantıklı olmaz mı? Garantili araba sonuçta. He kalite derseniz muhakkak fark olacaktır ama dediğim gibi garantili bi araba olacak. Astranin hantal olduğu herkesçe malum, gazli olacaksa bilemem ama benzinli astra her türlü fazla yakacaktır 1.2 tsiden.
    Karar sizin tabii, naçizane alternatif sundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Aynı motorun 124hp'lik revize edilmiş halini Cruze'da kullandım, kullanıyoruz gitmiyor.

Emin olun cruze astradan daha iyi gidiyor
  • quote:

Öncelikle cevap yazacak arkadaşlara teşekkür ediyorum 1.6 115 edition astralara bakıyordum 2014 2015 model ama kasanın agır olmasından ve atmosferik olmasından dolayı performansın tatmin etmeyeceğini düşünüp 2012 2013 1.2tsi motor golflere bakmaya başladım fiyat olarak ikiside 50 55 arası bulunuyor gibi bu konuda sizin seçimiz ne olurdu yada bu bütçede bana piyasası olan başka hangi araçları tavsiye edersiniz.

57.5 sıfır focus hb veriyorlar bi bak8n derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

57.5 sıfır focus hb veriyorlar bi bak8n derim
    GOLF

• ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Hangi motorlusunu hocam
  • 1.4 T. Astra bakın tüplü kullanacaksanız...
  • Golf al kenara da bi 7-8bin ayır sıvı sistem lpg tak tadından yenmez.
  • quote:

Gitmiyordan kastınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

Gitmiyordan kastınız nedir?

Ben söyleyeyim.Ralli yapmaya yetmiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.